Autor |
Poruka |
cane
Ukupno postova: 2460 Lokacija: Cherryville Spol: Muško
|
Hmm... Bubamara ima sveukupno 4 posta. Od toga su tri u ovoj temi. A jedan je u temi Pizza U Osijeku. Zašto ovo meni smrdi na neku spačku? |
|
_________________ Global warming is coming in two days before the day after tomorrow! |
|
|
|
audiworld
Ukupno postova: 2078 Spol: Nebitno
|
bubamaro, nisam ja tebe kritizirao..kontaš..ja ti vjerujem..onaj dylan ima problema |
|
_________________ .... alergičan na seljačine, primitivce, podobne i ine..... volim i ocvale studente.. alergičan na marijuanu... tu travu treba tretirat pesticidima |
|
|
|
Stella1989
Ukupno postova: 2929 Spol: Žensko
|
Pa ja sam tamo puno puta jela pizzu i fina je. Jedino im malo puno đibri unutra, a o WC-u da ne govorim!!
Ali štako ra još nisam vidjela...ali, nije nemoguće... |
|
|
|
|
|
Dylan
Ukupno postova: 818 Lokacija: New York Spol: Muško
|
audiworld je napisao/la: ›
bubamaro, nisam ja tebe kritizirao..kontaš..ja ti vjerujem..onaj dylan ima problema
|
Da, imam problema s nepovjerenjem prema osobama koje se prijave na forum da bi samo pljuvali po nekome ili nečemu.
Ovo me podsjeća na kineske šopove i otmice žena... |
|
_________________ People are crazy and times are strange
I'm locked in tight, I'm out of range
I used to care, but things have changed |
|
|
|
audiworld
|
ne znam ni ja za štakora, al moguće je.. al znam za ono što vidim.. ambijent je strašan..200 stupnjeva, konobari futaju i znoje se, svađaju se..de dobro je... |
|
_________________ .... alergičan na seljačine, primitivce, podobne i ine..... volim i ocvale studente.. alergičan na marijuanu... tu travu treba tretirat pesticidima |
|
|
|
bubamara9911 Ukupno postova: 4 Spol: Nebitno
|
cane je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Hmm... Bubamara ima sveukupno 4 posta. Od toga su tri u ovoj temi. A jedan je u temi Pizza U Osijeku. Zašto ovo meni smrdi na neku spačku?
|
Zato što si gledao previše csi-a?????? Imam samo 4 posta jer sam napravila mail samo da to napišem, inače ne volim forume. Nije nikakva spačka, jer da je, sigurno se ne bi tu s vama natezala. Ako hoćeš vjeruj, ako nećeš nemoraš. Za mene je to bio šok i morala sam otvoriti tu temu. Nisam time nikoga htjela ugroziti i sl. ali mislim da ljudi imaju pravo znati gdje jedu! Te sami birati dali će se vratiti na dotično mjesto. Ja osobno neću. |
|
|
|
|
|
curaxyz Ukupno postova: 62 Spol: Nebitno
|
kvragu...njihove njoke sa 4 vrste sira su predobre...al sad kad sam ovo čula... |
|
|
|
|
|
cane
Ukupno postova: 2460 Lokacija: Cherryville Spol: Muško
|
bubamara9911 je napisao/la: ›
cane je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Hmm... Bubamara ima sveukupno 4 posta. Od toga su tri u ovoj temi. A jedan je u temi Pizza U Osijeku. Zašto ovo meni smrdi na neku spačku?
|
Zato što si gledao previše csi-a?????? Imam samo 4 posta jer sam napravila mail samo da to napišem, inače ne volim forume. Nije nikakva spačka, jer da je, sigurno se ne bi tu s vama natezala. Ako hoćeš vjeruj, ako nećeš nemoraš. Za mene je to bio šok i morala sam otvoriti tu temu. Nisam time nikoga htjela ugroziti i sl. ali mislim da ljudi imaju pravo znati gdje jedu! Te sami birati dali će se vratiti na dotično mjesto. Ja osobno neću.
|
Ma ja mislim da si ti naš idol!
E sad nam još samo objasni kako si uspjela pokupit žuti karton s toliko malo postova? |
|
_________________ Global warming is coming in two days before the day after tomorrow! |
|
|
|
nake_rado
Ukupno postova: 5684 Lokacija: mala soba 3 sa 3 Spol: Muško
|
Jedan je bio na podu, šta misliš kolko dijelova ti je u pizzi umjesto kobasice bilo |
|
|
|
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: Nebitno
|
|
|
|
Evil Poodingh
Ukupno postova: 2517 Spol: Muško
|
Ja poznam isto jednu ekipu ljudi koji su vidjeli štakora, nemaju zašto lagati . To su mi ispričali prije nego je otvorena ova tema... |
|
_________________ https://www.facebook.com/GO.Osijek |
|
|
|
Razor Ukupno postova: 23 Spol: Muško
|
a moš mislit, meni je frend tamo radio i rekli su da su pekli štakore zajedno s pizzom i nikom ništa... |
|
|
|
|
|
žena Ukupno postova: 93 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Razor je napisao/la: ›
a moš mislit, meni je frend tamo radio i rekli su da su pekli štakore zajedno s pizzom i nikom ništa...
|
stakori daju poseban okus inglis peceni,haha |
|
_________________ Da je Bog htio pedere napravio bi Adama i Stevu... |
|
|
|
PEGY
Ukupno postova: 2664 Lokacija: Seychelles Spol: Nebitno
|
|
Zadnja promjena: PEGY; 23.01.2013. 13:58; ukupno mijenjano 1 put. |
|
|
|
|
audiworld
|
ja mislimda je problem i štakor kao životinjica... moj pas kojeg kupam redovito, cijepim, ima zdravstvenu skrb kao ja..ne ulazi u sobu.. a ne jebeni štakor da trčkara tamo gdje jedem |
|
|
|
|
|
|