tuširati se svaki dan?? pa tko je to vidio. treba biti ekološki savjestan, maksimum 1 tjedno
jajajajajaja, kontam ja tebe lega, ali ja te narukvice mrziiiiim... ajd nedo ti bog da kiša pada, a nemate zamjensku lokaciju
i tak'
vidimo se večeras ...
he he pa ovo je presmiješno,prvo ovi što nikad u životu nisu vidjeli narukvicu za festival (dobro vam je @tratinčica rekao,izađite iz podruma,bastiona,Q...)
pa onda ovaj s ovim presmiješnim pederčićima koji su kao rokeri,@zen kakvo je ono smeće od mjuze što si stavio ovdje? pa to je u rangu Moralesa i Benny Benassia.
znam da ti voliš takvu gay mjuzu,al nemoj da sernjaš kak je teško svirati tak šta...
_________________ "AVNOJ je preteča Al-Qaede" Ivan Pandža-ex predsjednik Zagrebačke HVIDRE
zen031 je napisao/la:
Žao mi je što misliš da je tako nešto lako svirati, mislio sam da je tvoj domet veći od tri akorda i 4/4 mjere.
he he,a u k....
ja mislio da ćemo se sad malo klati oko mjuze,
a vidi kak si ti popljuvao dj-spiku tak sam ja popljuvao te tzv. rnr balade,i ekipu što ih svira.
nemogu to smisliti,jbg ja sam odrastao na hc mjuzi...
_________________ "AVNOJ je preteča Al-Qaede" Ivan Pandža-ex predsjednik Zagrebačke HVIDRE
Justice, a sada si ga stvarno zasrao sa svojim pljuvanjem...
To je jebeno kvalitetna muzika, ali nije za svačije uho. I ja to zovem izdrkatorima, ali ima ljudi koji to vole i cijene.
Što se tiče toga koliko je teško za odsvirati to mi najgluplji mogući kriterij, jer imam neki filing da ti ljudi rade tako da ako nemaju mašte za napraviti neki hit, idu onda napraviti nešto tehnički zajebano i ful teško, da instrumentalisti mogu drkati na to...
Porcupine Tree je jebeno kvalitetan bend, ali nije za svačije uho, ja npr mogu to poslušati ali jako kratko, no nikada neću pljuvati po tome, jer se ljudi trude, imaju svoju publiku i pokazuju što znaju.
No dati ću ti jedan primjer jedne pjesme koja je ful jednostavna za odsvirati, ali je sve na svom mjestu, i Porcupine Tree nikada neće moći napraviti takvu pjesmu sa takvim hit potencijalom jer jednostavno nisu toliko dobri autori koliko su glazbenici. Vrlo često melodije gdje se vrti 4-5 tonova zvuče mnogo bolje nego cijela kromatska ljestvica iskombinirana u jednu melodiju
Radi se o tehnici, poznavanju teorije, i ulaganju vremena, truda i energije koje je potrebno da se onako nešto odsvira. A onaj dj set ima jednu jednostavnu liniju i neku polumodulaciju, i to je sve, i još je pritom snimljeno, a ovo izvode živi ljudi. Sviđalo se to nekom ili ne, razlika između tog dj seta i npr. weather reporta je kao između ponike i bolida formule 1. To htjedoh reći.
A ova "rnr balada", kako ju nazivaš, je baš stavljena s razlogom, jer tekst govori o ovome što napisah.
čekaj @evil po kome je to super kvalitetan bend??? po tebi,po @zenu?
zašt bi se meni moralo to sviđati,meni je to njesra i ja to kažem,nekužim te...
mogu ja staviti nešto što je meni vrhunska mjuza,a vama će vjerovatno biti smeće
@evil
Ja sam bubnjar, i reći ću da je to teško odsvirati. Subjektivno mi se ne sviđa kako sviraju, ali objektivno je evidentno da je taj čovjek uložio vrijeme i trud da nauči tako svirati.
@justice
Kao što gore napisah, ne mora ti se sviđati, to je subjektivna stvar, ali mislim da možeš prepoznati razliku između instrumentalista, kakav god žanr glazbe svirao, i dj-a kojemu u principu svira stroj, i onda još nije u stanju smisliti nikakvu drukčiju skladbu od tiriri-riri-ririri. Mislim da svatko tko je ikad uzeo bilo kakav instrument u ruke ne može onakav dj set nazvati glazbom. Odvrni-zavrni, stisni-isključi... Pa jel to glazba???
@zen je to je glazba,tako sam i ja razmišljao 95,96 dok nisam otkrio i tu stranu mjuze,ima puno kvalitetnih dj-a kao i mali milon drkafuzera koji nemaju pojma o mjuzi,takvih je većina...
i ja sam bubnjar i kažem da je to ekstremno teško, čak sam spreman ici i do te razine da kazem da bubnjar Porcupiena to ne bi mogao. Ne zato što je loš nego zato što je drugi stil,i što je Bomer bio fenomen bubnjar...
Vjerujem da ima kvalitetnih dj-a, ja sam govorio o onom postavljenom klipu. Al mi ne ide u glavu zašto ti kvalitetni ne sjednu za instrument i ne skupe ekipu pa nam to svoje odsviraju.
Znaš, kad s bendom radim jednu stvar i po mjesec-dva, malo sam osjetljiv kad netko ono, kako rekoh: "odvrni-zavrni, stisni-isključi" nazove ludilom od glazbe.