Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Offtopic

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
errrr
Ukupno postova: 125
Spol: Nebitno Nebitno
Zabranjen pristup
Post Postano: 02.09.2009. 23:13 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

građanka je napisao/la :
Nije bitno odakle su ljudi, svi su manje više odrasli ili žive jedan duži period u Osijeku. Svi smo mi manje više neki došljaci rodom ili nije bitno... i istina je da uglavnom glavešine nije briga za nas sitne ribe, ja sam samo htjela reći gppterminatoru da u današnje vrijeme treba bit sretan jer radi u relativno dobroj firmi i da ima relativno dobru plaću što je danas uspjeh i da nemože gledati kako je nekad bilo, vremena se mjenjaju na žalost svih ne na bolje ali je još uvijek dobro. svi živimo iznad svojih mogućnosti i svi gledamo kako zaj... državu bilo na ovaj ili onaj način. Stoga kako se odnosimo prema svemu još dobro i prolazimo, mi sretniji radimo i zarađujemo za svoj kruh, ima i onih ne tako sretnih kao mi. I zato svoju isfrustriranost treba usmjeriti na nešto drugo ili na nekog drugog, nitko iz firme ti nije kriv što si ti vozač tramvaja to je tvoj vlastiti izbor bio,a ako ti ne odgovara uvijek možeš dat otkaz i DRUG će ti bit presretan jer i tako po njegovom mišljenju ima previše radnika, pa eto učini mu uslugu daj otkaz i upiši menadžment i smjeni ga s dužnosti ako misliš da si bolji i pametniji od svih ostalih!

Ma jašta, nakon što su Turci napustili ove krajeve od domaćeg življa ostalo ih jako malo i naseljavalo se u Slavoniju iz svih dijelova europe i okolice posebice posavine u toj ranoj fazi, a u kasnijima eto i iz ercegovine, dalmacije, srbije itd... rijetki su oni stari šokački rodovi koji svoje korijene vuku još od ilira, a to su jedini starosjedioci koje ja priznajem. Sve ostalo nabijema na svoj debeli kvrgavi Q+++, kojekakve umišljene malograđanske veličine tzv. noblesse koji su tute najduže 2 stoljeća ili kao moj sused zagorec kojega je u osijek naselio jebeni Tito ili kao ona anakonda koja je po svemu sudeći pošokčena ličanka. No kad netko poput gppterminatora krene udarat tako nisko, e ondak se i ja raspametim pa moram uzvratiti istom mjerom iako sam svestan da se u oseku nadsve ceni bečka škola (u ophođenju), a iza leđa zabij nož što dublje možeš.
No što možemo, ima nas svakakvih i svi mislimo da smo uvijek u pravu, mali bogovi svak za sebe i u svome svijetu da ne kažem oboru.
Inače, Mađarboja je divan kraj, pomalo brdovit u toj ravnoj i depresivnoj slavoniji, a u podnožju nečujno žubori "mirisavka". Ipak, ne možemo svi biti Tesle ili Boškovići iako bismo to htjeli. Neki čak i Tite poput gppttt...no što je tu je. S Medićem u nove pobede. A kad skreše sve troškove na zamišljenu razinu, nadam se da će kupit još koji novi autobus ili tramvaj ili izgraditi koji novi kilometar pruge, uspostavit koju novu liniju da i on po nečemu dobromu bude upamćen. GPP je firma u gradskom vlasništvu koja ima i socijalnu kategoriju i kojoj profit nije imperativ već da služi svrsi. A on kako je krenuo ponaša se kao plaćenik-osvetnik što bi ga vrlo brzo moglo koštati "glave" da ne kažem fotelje.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
anakonda

Ukupno postova: 6288
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 03.09.2009. 9:43 
Naslov:  

errrr je napisao/la :

Sve ostalo nabijema na svoj debeli kvrgavi Q+++, kojekakve umišljene malograđanske veličine tzv. noblesse koji su tute najduže 2 stoljeća ili kao moj sused zagorec kojega je u osijek naselio jebeni Tito ili kao ona anakonda koja je po svemu sudeći pošokčena ličanka. No kad netko poput gppterminatora krene udarat tako nisko, e ondak se i ja raspametim pa moram uzvratiti istom mjerom iako sam svestan da se u oseku nadsve ceni bečka škola (u ophođenju), a iza leđa zabij nož što dublje možeš.
No što možemo, ima nas svakakvih i svi mislimo da smo uvijek u pravu, mali bogovi svak za sebe i u svome svijetu da ne kažem oboru.

....prvo: mani se ti mene i mojih predaka, te nabijanja na q..c....
...drugo: ti očito nisi živio u Osijeku dok je bio grad, a ne palanka poput ove
...treće: da poznaš grad u kojem živiš, znao bi da je u njemu do rata živjelo dosta noblessa, kako ti to lijepo veliš....na svu moju sreću, imala sam mogućnosti odrasti u građanskoj obitelji (koja btw. generacijama živi u Osijeku), svako od nas je za Osijek dao puno više od došljaka koji su svojim mentalitetom pretvoriti mali beč u palanku šumadijskog tipa.....postoji nešto što se zove kultura življenja, to ti je jedna jako rijetka pojava u Osijeku, nažalost.....
...stoga, u nobless stilu: mrš....

Zabranjen pristup
Post Postano: 03.09.2009. 13:33 
Naslov:  

anakonda je napisao/la :
errrr je napisao/la :

Sve ostalo nabijema na svoj debeli kvrgavi Q+++, kojekakve umišljene malograđanske veličine tzv. noblesse koji su tute najduže 2 stoljeća ili kao moj sused zagorec kojega je u osijek naselio jebeni Tito ili kao ona anakonda koja je po svemu sudeći pošokčena ličanka. No kad netko poput gppterminatora krene udarat tako nisko, e ondak se i ja raspametim pa moram uzvratiti istom mjerom iako sam svestan da se u oseku nadsve ceni bečka škola (u ophođenju), a iza leđa zabij nož što dublje možeš.

....prvo: mani se ti mene i mojih predaka, te nabijanja na q..c....
...drugo: ti očito nisi živio u Osijeku dok je bio grad, a ne palanka poput ove
...treće: da poznaš grad u kojem živiš, znao bi da je u njemu do rata živjelo dosta noblessa, kako ti to lijepo veliš....na svu moju sreću, imala sam mogućnosti odrasti u građanskoj obitelji (koja btw. generacijama živi u Osijeku), svako od nas je za Osijek dao puno više od došljaka koji su svojim mentalitetom pretvoriti mali beč u palanku šumadijskog tipa.....postoji nešto što se zove kultura življenja, to ti je jedna jako rijetka pojava u Osijeku, nažalost.....
...stoga, u nobless stilu: mrš....

Ma kako da ne, sjećam se osamdesetih kao danas. Grad je vrvio noblessima iz Vere Bobote, Dalja, Tenje, Šodolovaca, Markušice, Uglješa, Jagodnjaka i da ne nabrajam. Nisi mogao prdnit od tolikih noblessa, a ni dobit posao osim ako nisi u džepu i ti imao partijsku knjižicu. Zato mi ne prdi o stanju u oceku prije rata koji je prije bio bačka palanka nego mali Beč.

Citat: na svu moju sreću, imala sam mogućnosti odrasti u građanskoj obitelji (koja btw. generacijama živi u Osijeku),

aha, dakle pogriješio sam kad sam te nazvao pošokčenom ličankom jer su tvoji u osek doplutali puno ranije. Pretspostavljam Dunavom na balvanu ili kakvom improviziranom splavu trbuhom za kruhom ili možda kao svita u pratnji svojih nobless gospodara.
Smile

anakonda

Ukupno postova: 6288
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 03.09.2009. 13:42 
Naslov:  

...očito je da smo odrasli, hvala bogu, na različitim stranama ulice i da je moj odgoj i odrastanje u osijeku bilo u potpunosti drugačije od tvog....kao i obiteljskim tradicijama da je ipak bolje otići u kazalište, na izložbu slika, koncert - nego se družiti na vatrogasnim zabavama u selima koja si spomenuo....toliko, bilježim se sa štovanjem....opcija ignore je vrlo često djelotvorna....

Zabranjen pristup
Post Postano: 03.09.2009. 16:56 
Naslov:  

anakonda je napisao/la :
...očito je da smo odrasli, hvala bogu, na različitim stranama ulice i da je moj odgoj i odrastanje u osijeku bilo u potpunosti drugačije od tvog....kao i obiteljskim tradicijama da je ipak bolje otići u kazalište, na izložbu slika, koncert - nego se družiti na vatrogasnim zabavama u selima koja si spomenuo....toliko, bilježim se sa štovanjem....opcija ignore je vrlo često djelotvorna....

Odlično! jer ako nastavimo još bih mogao doći do zaključka i da si tupava (pored toga što si mizantrop i šovinista, a možda čak i rasista). No s obzirom da te školavao Tito, ništa nas ne smije iznenaditi zar ne?! Taj neobrazovani bravar, diktator, predratni, ratni i poratni zločinac iako nije imao škole, lahko se je navikao na blagodeti buržoazije, ali to ga nikako nije činilo gospodinom, samo običnim kamaradom.
I tako dok ste ti i Tito išli u kazalište, na izložbe i koncerte jer ste to mogli zato što ste oteli drugima njihove kuće i imovinu i niste morali raditi da biste preživjeli u toj zemlji izobilja bratstva i jedinstva, ja sam morao s kozama na pašu, napasati njih i sebe da spasim goli život, drugarice. I tebi na plac donesem sveže mleko.

Zato i tebe i sve takve noblesse ne znam po koji puta nabijem na svoj debeli kvrgavi Q++++! I da znaš koliko mi je neopisivo drago što vas malo-građane sada jebu takvi poput mene, došlje iz nekakve pripizdine poput Đapića iz Ćaprazlija ili Bandića iz ?, Sanadera iz Dugobaba ili Paloša iz Viškovaca.

Smile

morgan

Ukupno postova: 3964
Post Postano: 03.09.2009. 17:22 
Naslov:  

errrr je napisao/la:
kao moj sused zagorec kojega je u osijek naselio jebeni Tito ili kao ona anakonda koja je po svemu sudeći pošokčena ličanka

errrr je napisao/la:
Grad je vrvio noblessima iz Vere Bobote, Dalja, Tenje, Šodolovaca, Markušice, Uglješa, Jagodnjaka i da ne nabrajam.

toliko o mizantropiji,šovinizimu i rasizmu.

errrr
Zabranjen pristup
Post Postano: 03.09.2009. 19:53 
Naslov:  

morgan je napisao/la :
errrr je napisao/la:
kao moj sused zagorec kojega je u osijek naselio jebeni Tito ili kao ona anakonda koja je po svemu sudeći pošokčena ličanka

errrr je napisao/la:
Grad je vrvio noblessima iz Vere Bobote, Dalja, Tenje, Šodolovaca, Markušice, Uglješa, Jagodnjaka i da ne nabrajam.

toliko o mizantropiji,šovinizimu i rasizmu.

Lepi, ne pratiš me od početka ili imaš probljem s razumijevanjem pročitanoga?

Ja nisam rekao da sam imao išta protiv mog suseda sa zogorskim prezimenom, ali je on imao protiv mene zbog činjenice da sam došao iz pripizdine i zagadio njegov životni prostor. Na istu retoriku sam naletio i kod drugarice anakonde i još mnogih sa sličnim razmišljanjima da sada ne nabrajam. A tamo se kunete u demokraciju, toleranciju i šta ti ja znam.

Glede noblessa iz nabrojanih mesta, opet si fulao ceo fuzbal jer nisi pratio ili ne kapiš. Ako trebaš dodatno pojašnjenje, samo reci, nema probljema brate jugoslovenski.

morgan

Ukupno postova: 3964
Post Postano: 03.09.2009. 22:37 
Naslov:  

errrr je napisao/la:
nema probljema brate jugoslovenski.

očito da nema, brate...jugoslovenski.

Skoči u forum: