Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Offtopic

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
panglu
Ukupno postova: 48
Spol: Nebitno Nebitno
Upozorenja : 2Upozorenja : 2
Post Postano: 18.08.2009. 12:29 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

nolimit je napisao/la:
samo čitam šta pišete ljudi.svaka čast momku koji brani firmu od ovakvih neradnika,takvo mišljenje mogu imati samo mamine maze koji bi se karali i ostali pošteni.bez obzira na visinu plaće raditi se mora nije ni tako teško,pardon nekome je.ja sm tamo oko 2 god.plaća je redovita a ni uvjeti nisu strašni kao što prezentirate,niti jednom nisam bila u konfliktu sa snježanom.to što ona viče nije nikako čudo kad radi sa idiotima,očito tamo svakoga boli ona stvar za posao a na njoj je sav posao,ta žena je u firmi najmanje 16 sati dnevno i mislim da se nitko nebi s njom mijenjao,prema tome ne serite više ništa za nju to samo dokazuje koliko ste humani i suosjećajni.skidam kapu direktorice........
Pa ti nemas pojma,Snjezana je psihički poremecena osoba i da ode na neko psihijatrijsko vjestacenje sigurno bi to potvrdili!Ocito da ne znas kakva je u biti Snjezana.Ili si to Sneki stvarno ti?Ako to stvarno jesi ti onda ti porucujem da odes na to vjestacenje,ali ponesi si piđamu,jel kad te pregledaju malo ces odlezati!A i bolje,firma bi procvala kad tebe ne bi bilo,a i malo da se Zvonkec odmori od tebe.Zalim ga sto te svaki dan mora gledati!

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
panglu
Ukupno postova: 48
Upozorenja : 2Upozorenja : 2
Post Postano: 20.08.2009. 19:18 
Naslov:  

mona lisa je napisao/la:
pošto sam čula da imate forum evo da se uključim i ja.Ljudi nemojte biti ludi, kako vam nije neugodno jer živite od te firme?!. Svaki dan slinite pred Snježaninim uredom jer tražite lovu i još je pljujete.Ako vam se ne sviđa pravac biro pa tamo se pravite pametni.Vjerujem da ova većina bivših radnika nigdje ne radi i da živi od socijalne pomoći i da bi se sutra vratili u firmu da ih hoćeprimiti.Kud nema posla,država nam je pred bankrotom vi se uhvatili pljuvačine a primate plaću 10-og u mjesecu.Kad ste tako pametni osnujte svoju firmu pa radite pa ćemo svi doći kod vas raditi jer će biti idelni uvjeti.

SAVJET:ČUVAJTE POSAO KAKAV GOD DA JE I PLAĆA KOLIKA GOD JE BAREM JE REDOVITA, HVALA BOGU.SNJEŽANU ZA PREDSJEDNICU VLADE !!!!!!!!!
Sneki u ludnicu,a ne za predsjednicu vlade!!!Ali bi se ona dobro snasla sa nasom Suzanom,taman joj treba takav neki bolesnik,gonič robova.Pod imenom mona lisa se skriva netko vrlo blizak nasoj Sneki,jer pridruzen je danas i odmah pise o ovoj temi.Ostavi se ćorava posla jer svatko tko je i malo pozna zna kakva je.Mozda je to i ona sama,ili njen klon IA!?Pa Sneki kako ti nije jasno da nije problem u toj firmi nego samo u tebi,ti si poremećena.A sto se tice tih takozvanih pozajmica,potpisuje se ugovor sa kamatom(ne bas malom),tako da jos i zarade na tim jadnim radnicima.Radnicima se propisno ne isplacuju prekovremeni,smjenski rad i rad nedjeljom,blagdanom i praznikom.Nemaju cijeli prijevoz,vecina ih je prijavljena na minimalac i placu primaju na crno.Neki od njih rade u neljudskim uvijetima i za sramotno male place.Pa bi ja volio vidjeti kako bi se ta "predsjednica vlade" snasla da mora raditi po zakonu i da li bi onda placa bila 10.!?Ali nam je trula drzava,a i oni su veliki sponzori HDZ-a pa tako da mogu tako raditi.

Bivsi radnik
Ukupno postova: 8
Upozorenja : 1
Post Postano: 22.08.2009. 18:50 
Naslov:  

mimajselfendaj je napisao/la:
car je napisao/la :
pa majmuni jedni budite sretni ako radite u dravi pa bokte nedo dobra je plata plata je sam taka naravno ak se trudiš i ak radiš šta bi vi da dobijete novce a da ne radite aha diš to dobit NIGDJE kolko ja znam dobre su plate sam moraš raditi a ne ljenčariti bokte nedo sada je kriza budi te sretni ii da radite tam da vam ne počnu davat otkaze

Inače nemam naviku regat se po forumima niti pisati, ali ovaj me post nadahnio da ovoga puta učinim iznimku i ipak napravim prethodno rečeno.
Već sam nekoliko puta počela pisati ovu rečenicu, ali je svaki puta izbrišem, jer zaista nemam pravih riječi kojima bih izrazila svoje osjećaje.
Roditelji su me vrlo dobro odgojili, te također nemam naviku niti vrijeđati ljude ukoliko zaista, zaista nisu zaslužili. Međutim, Care, ti si zaslužio!
Samo je ovaj post od tvojih nekoliko dovoljan da procijenim tvoj karakter i tvoju narav. Toliko glupu i primitivnu osobu nikada nisam upoznala. Nadam se da ćeš patiti u životu i da ćeš požaliti za ovakve riječi u postovima koje objavljuješ. Osim toga, vokabular ti je na nivou. Pretpotstavljam da nisi niti osnovnu školu završio. Ne znam što da kažem više... Užas! Užas!
DEFINITIVNO JE COVJEK ZASLUZIJO POSAO U PAKLU ( LEPI STVARNO SI SELJACINA), TAKOVE MUTAVE MLADA SNEKI VOLI, LJUDE KOJI NEKONTAJU KAD IH NETKO PRAVI BUDALOM KAD SE NETKO DERE NA NJIH KONSTANTNO IZ DANA U DAN, MOJ SAVJET TI JE DA NEIZLAZIS IZ KUCE DA NESKRIVIS NEKU NESRECU I DEF... POTRAZI LJECNICKU POMOC A MOGAO BI I KOJU KNJIGU DOK SI NA LJECENJU PROCITAT POCNI S ONIM ZA PRED SKOLSKI UZRAST DA NEBI OSTETIJO MOZDANE VIJUGE NECU TE POZZ JER NEMOZEMO BITI PRIJATELJI JEDNOSTAVNO SI NERAZVIJEN...

Skoči u forum: