| Autor | Poruka | 
| joe maračić meki Ukupno postova: 24 Spol:    Nebitno  | 
| 
 u zadnje vrijeme pratim malo jače osječku rock scenu pa mi se čini da se tu nešto događa u pozitivnom smislu. Kreativci tj. autorska djela pojedinih bandova iz Osijeka počela su se vrtiti na radio postajama više nego inače, a kvaliteta nije ništa slabija od renomiranih bandova iz glazbeno jačih gradova; Rijeke i Zagreba. Na top ljestvici radio Plus među prvih 10 pjesama vrti se više osječkih autorskih uradaka što je vrlo pohvalno ali i lijepo za čuti da ovaj grad . |  
|  |  
| 
 |  | 
	|  | 
|  | 
| tonya 
 Ukupno postova: 2171 Lokacija: Nedođija Spol:    Žensko  | 
| 
 Čemu onda rolajz u naslovu?   |  
|  |  
| _________________
 Space: The final frontier
 These are the voyages of the Starship, Enterprise
 Its 5 year mission
 To explore strange new worlds
 To seek out new life and new civilizations
 To boldly go where no man has gone before
 |  | 
	|  | 
|  | 
| 

| 
Čemu onda rolajz u naslovu?    |  
ne kužim ove svemirske fore - sličicom sam htio vidjeti je li još netko sličnog mišljenja ili sam ja u zabludi (jer bi to htio da je tako). Bilo bi lijepo da Osijek ponovno postane urbana sredina gdje se stvara i sluša dobra urbana glazba a ne ovo što danas možemo vidjeti - puno seljačije. |  
|  |  
| 
 |  | 
	|  | 
|  | 
| Zodijak Ukupno postova: 543 Lokacija: Halloweentown Spol:    Nebitno  | 
| 
 ja vjerujem da Osijek ide u tom smjeru |  
|  |  
| 
 |  | 
	|  | 
|  | 
| fuldstændigamok 
 Ukupno postova: 711 Lokacija: Behind you Spol:    Muško  | 
| 
 |  
|  |  
| _________________
 L' essentiel est invisible pour les yeux.
 |  | 
	|  | 
|  | 
| Monstrum 
 Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol:    Muško  | 
| 
 ja mislim da je osijek imao naj rock scenu krajem 90ih i početkom 2000. dok je oks bio mjesto gdje su se održavale vikend gitarijade, barem jednom mjesečno rock koncert ispred stuca ili u stucu. dok je radio rock caffe na štrosiki, a kasnije i nessi. svaki vikend se nešto događalo. možda i sada postoje slična mjesta ali izgleda da ili nisam utoku ili je to toliko underground da je praktički zakopano pod zemlju. 

al kad se sjetim gitarijada u oksu. uf uf uf   |  
|  |  
| 
 |  | 
	|  | 
|  | 
| fuldstændigamok 
| 
 Why Stakla i Die Hausers. |  
|  |  
| _________________
 |  | 
	|  | 
|  | 
| tonya 
 Ukupno postova: 2171 Lokacija: Nedođija Spol:    Žensko  | 
| 

| 
| 
ne kužim ove svemirske fore - sličicom sam htio vidjeti je li još netko sličnog mišljenja ili sam ja u zabludi (jer bi to htio da je tako). Bilo bi lijepo da Osijek ponovno postane urbana sredina gdje se stvara i sluša dobra urbana glazba a ne ovo što danas možemo vidjeti - puno seljačije.
 |  
Da, ali time pokazuješ da je rock scena u banani, a u tekstu govoriš nešto drugo. No, nema veze.

Bilo bi dobro kad bi se nabrojali neki od bendova na koje ciljaš i kad bi se stavili njihovi uratci. Ovako je rasprava preopćenita. |  
|  |  
| 
 |  | 
	|  | 
|  | 
| 

| 
| 
| 
ne kužim ove svemirske fore - sličicom sam htio vidjeti je li još netko sličnog mišljenja ili sam ja u zabludi (jer bi to htio da je tako). Bilo bi lijepo da Osijek ponovno postane urbana sredina gdje se stvara i sluša dobra urbana glazba a ne ovo što danas možemo vidjeti - puno seljačije.
 |  
Da, ali time pokazuješ da je rock scena u banani, a u tekstu govoriš nešto drugo. No, nema veze.

Bilo bi dobro kad bi se nabrojali neki od bendova na koje ciljaš i kad bi se stavili njihovi uratci. Ovako je rasprava preopćenita.
 |  
Pa, gledao sam ekipu koja svira pod imenom ''Krele i inspektori'', mislim da je ekipa negdje iz Višnjevca, i sviraju jako dobro i imaju dobre stvari. Čuo sam da su izdali i CD za Crotia records. Drugo, čuo sam na top ljestvici stvar ''Kralj'' od nekog Kit Karsona - stvar je odlična. To je za početak. |  
|  |  
| 
 |  | 
	|  | 
|  | 
| fuldstændigamok 
| 
 *krle i inspektori
 vrlo su loši.
 |  
|  |  
| _________________
 |  | 
	|  | 
|  | 
| 

| 
*krle i inspektori

vrlo su loši.
 |  
što ti se ne sviđa, vrsta glazbe ili izvedba ili oboje? Što misliš, za koji (ako ima itko) band se trenutno u Os može reći da imaju neku dobru stvar? |  
|  |  
| 
 |  | 
	|  | 
|  | 
| Kugla 
 Ukupno postova: 467 Lokacija: Osijek Spol:    Muško  | 
| 
 Meni je Kanđžija trenutno super. 
 Znam da nije rock, ali šta je zapravo rock danas...
 |  
|  |  
| 
 |  | 
	|  | 
|  | 
| fuldstændigamok 
| 

Oboje. I nijedan. Jebiga. |  
|  |  
| _________________
 |  | 
	|  | 
|  | 
| 
 [quote="Kugla";p="262744"]Meni je Kanđžija trenutno super. 
 Znam da nije rock, ali šta je zapravo rock danas...[/quote]

rock je kao i uvijek; bubanj, bas gitara, ritam i solo gitara (može i malo sinta), tako da Kandžija nije u tom filmu ali cijenim sve što je urbano pa tako i to što on radi.
 |  
|  |  
| 
 |  | 
	|  | 
|  | 
| Svebor 
 Ukupno postova: 1672 Spol:    Muško  | 
| 

| 
Pa, gledao sam ekipu koja svira pod imenom ''Krele i inspektori'', mislim da je ekipa negdje iz Višnjevca, i sviraju jako dobro i imaju dobre stvari. Čuo sam da su izdali i CD za Crotia records. Drugo, čuo sam na top ljestvici stvar ''Kralj'' od nekog Kit Karsona - stvar je odlična. To je za početak.
 |  
 Pa, ja sam gledao ekipu koja svira pod imenom "Bud Spencer", mislim da je ekipa negdje iz Osijeka. I sviraju jako dobro i imaju dobre stvari. Znam da su izdali i CD za Dallas Records. Drugo, znam da su neki osječki Fat Prezidenti dobili i Zlatnu Kooglu za naj album godine! To je za nastavak.     |  
|  |  
| 
 |  | 
	|  | 
|  | 
|  | 
|  |