Autor |
Poruka |
bazooka_joe
Ukupno postova: 3237 Spol:  Nebitno
|
Svašta majka izrodi; još jedan argument ZA pobačaj
ignore... |
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
 |
errrr Ukupno postova: 125 Spol:  Nebitno
|
Svašta majka izrodi; još jedan argument ZA pobačaj
ignore...
|
jesam li se tebi obratio? jesam li ja tebe vrijeđao?
ADMIN pizda mu materina. što spavaš???
Zašto ovaj kretenoliki lik nema niti jedan žuti, aovo mu nije prbi puta da vrijeđa okolo i ne samo mene već i ostale članove ove ustajale žabokrečine.
Svima vam treba dati nogu u dupe da se konačno razbudite i trgnete iz letargije. |
|
|
|
|
 |
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol:  Nebitno
|
ajmo mi otvoriti religiju "sektaši s 031", lijepo se prijaviti tamo kod Jace ili gdje već i ubirati pare. sveta crkva će nam biti Exc, uplate će se vršiti putem net bankarstva. svaki hodočasnik će dobiti janjetine i sangrije... |
|
_________________ ► Play ♫♫♫ ılılllıllıı ♫♫♫ ılılllıllıı Pause ll
SVI SMO MI VUCO |
|
|
 |
MoNk Ukupno postova: 66 Spol:  Muško
|
He he he... Naravno, janjetina i sangrija se posebno plaćaju kao i sakramenti...  |
|
|
|
|
 |
MissTake
|
|
|
 |
MoNk Ukupno postova: 66 Spol:  Muško
|
btw
ja se odmah proglašavm vrhovnim vođom kojeg ćete slijepo slušati, ipak imam najviše postova
|
Hmmm... Mater!!! Mogu ja bar onda biti onaj što naplaćuje janjetinu i sangriju?!
A ne ne ne! Ja želim biti onaj što ide od birtije do birtije i vrbuje nove članove.... He he he, našao sam si životni poziv...  |
|
|
|
|
 |
MissTake
|
|
|
 |
daddos
Ukupno postova: 211 Lokacija: bosutsko Spol:  Muško
|
Jebite se drugovi jugosloveni, ali ovaj puta neće ići. Igri je došao kraj. Jel ti JASNO druže?!
|
 |
|
|
|
|
 |
errrr Ukupno postova: 125 Spol:  Nebitno
|
errr@ ne kužim ovo "vlastita država"? jesam prespavala jednu epohu u povijesti RH, jesmo sad pod Slovencima ili ... ?
|
Ja mislim da smo mi još uvijek po Turcima. To pomislim uvijek kad vidim našeg vrlog precjednika. Izgleda kao da ga je Sulejman veličanstveni osobno napravio...nategnuvši kozu!
 |
|
|
|
|
 |
Svebor
Ukupno postova: 1672 Spol:  Muško
|
A ti si sigurno pripadnik neke manjine i to one ugrožene, moždak bi ti više pristajao balvan od tipokovnice za izražavanje svojih opredeljenja? A? Tko si ti da mi govoriš kako da se ponašam u VLASTITOJ državi, TKO??? Da nisi možda pripadnik nekog odabranog naroda kojemu je naloženo da se množi i uzme cijeli svijet za sebe? Samo takovima je slična ovakva retorika. Ja nisam išao ni u Beograd niti u Jeruzalem nekome tamo nešto naređivati. Vi koji ste odabrali živvjeti u zemlji koja je većinski katolička imate se povinovati našim ŽELJAMA.
Ustav takav kakav je pisali su slični smradovi kojima je križ TRN u OKU. Samo to nisu smjeli tada kada su ga pisali javno izreči, a sada promaljaju svoje pravo SOTONSKO lišce. Kakva jebena građanska i antifašistička Hrvatska, to je samo paravan za povratak na staro.
Jebite se drugovi jugosloveni, ali ovaj puta neće ići. Igri je došao kraj. Jel ti JASNO druže?!
|
 mislio sam kako si samo budala ali sada si se dokazao kao rođeni kreten. toliko predrasuda, zadojenosti, mržnje i gluposti u jednom postu nisam pročitao već duže vrijeme.
već ranije sam te pitao - vjeruješ li u raj? |
|
|
|
|
 |
MissTake
|
ma da, ukinuti, a u medjuvremenu nakon što te svećenik besplatno krsti trebao bi 15ak godina hibernirati ...
|
ali zašto bi ja njih morala uzdržavati
neka prodaju oprost grijeha i neka tako skupe pare
p.s.
lega je debil, ali pivo je super |
|
_________________ ► Play ♫♫♫ ılılllıllıı ♫♫♫ ılılllıllıı Pause ll
SVI SMO MI VUCO |
|
|
 |
MissTake