Autor |
Poruka |
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol:  Nebitno
|
Smoji zelim puno uspjeha u Hajduku, a ako mu se posreci i dalje. |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
 |
asko Ukupno postova: 349 Spol:  Nebitno
|
ja bi prije rekao da oni uopće nemaju planove, pa čak ni za ispadanje... |
|
|
|
|
 |
lufus Ukupno postova: 2044 Spol:  Muško
|
smoje prije nekih sat vremena potpisao za hajduka.
|
navodno za godišnju plaću od 120 tisuća eura. u osijeku bi vjerojatno pristao igrati i za manje uz uvjet da mu se dug vratio ali ovi naši čobani od uprave izgleda imaju druge planove. planove da ispadnemo iz lige.
|
nije 120 jer kad je toliko tražio dobio je odjeb. želim mu balatinčev uspjeh... |
|
|
|
|
 |
Micki Ukupno postova: 83 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Ako netko zna sastav protiv Hajduka? Hoće li igrati Vida i Todorčev? Također se toplo nadam da će umjesto Pranjića igrati Đikić jer mu onaj prvonaveeni nije ni do koljena!
Ako ove sezone ne osvojimo europu onda više nevjerujem nikome...dosta više odgađanja...dečki su mladi ovo ono, 22,23 godine...pa to su za igrača najbolje godine! Neka se bore i igraju a ne otpišu već prije nego što je sezona počela...imaju potencijala i trebali bi iznaći motiva, pa igrati makar iz inata ako ništa drugu, svaku tekmu ulaziti 100% ostaviti srce za grad i klub...nedostatak te želje je ključni problem, treba uvest više nekog psihologa klupskog bilo šta, da im utuvi to u glavu...neka se bore za svoj klub i rezultat će sam doći! |
|
_________________ Osijek is the reason of my life:)
SUPPORT YOUR LOCAL FC! |
|
|
 |
Cayetano
Ukupno postova: 50 Spol:  Nebitno
|
|
|
_________________ ignorantia nocet |
|
|
 |
Angelium
Ukupno postova: 874 Spol:  Nebitno

|
EUROPU???? S kojom momčadimislimo mi na Europu? Ako oni uđu ove godine u Europu onda definitivno prestajem pratiti HNL... Onda kod nas nešto gadno ne valja u nogometu. Ili još uvijekvlada veeeeeeliki novac pa tako ulazimo u Europu... Nema šanse. Ja se molim da ne smanje ligu na 10klubova sljedeće sezone jer se u tom slučaju bojim da ćemo imati najbolji stadion u drugoj ligi. No unatoč svemu tome opet ću ja svaku utakmicu biti na Istoku i glasno navijati. I pitati se zašto sam opet došao na utakmicu... |
|
|
|
|
 |
|
ako smanje ligu na 10 klubova nakon 'velebne' ideje o ligi 16 tada u našem nogometu doista nešto ne štima...iako sumnjom da možemo gore 0d 6.,7. mjesta pa nisu tolike seljačine! |
|
SUPPORT YOUR LOCAL FC! |
|
|
 |
tux
Ukupno postova: 2376 Spol:  Muško
|
U našem nogometu doista nešto ne štima ma koja god to liga bila.Mislim da bi bilo bolje da se liga smanjila na 10 klubova a ne proširila na 16,ali sezona uskoro krece pa cemo vidjeti. |
|
|
|
|
 |
Mladjo
Ukupno postova: 2890 Lokacija: Madrid Spol:  Muško
|
stanje u nogometu nam je ravno stanju u državi |
|
|
 |
|
Onda, što mislite? Kakve su nam šanse s Hajdukom. Otpisali smo Osijek i prije Dinama i prije subotnjeg protivnika prošle sezone pa su nas ugodno iznenadili. Ako se dečki napale i motiviraju, mogli bi to dobro biti. Mladi su i izdržljivi, a Đikić i Čaušić su se pokazali kao solidni igrači i zamjene za Smoju i Babića...Što mislite... |
|
SUPPORT YOUR LOCAL FC! |
|
|
 |
Mladjo
Ukupno postova: 2890 Lokacija: Madrid Spol:  Muško
|
Onda, što mislite? Kakve su nam šanse s Hajdukom. Otpisali smo Osijek i prije Dinama i prije subotnjeg protivnika prošle sezone pa su nas ugodno iznenadili. Ako se dečki napale i motiviraju, mogli bi to dobro biti. Mladi su i izdržljivi, a Đikić i Čaušić su se pokazali kao solidni igrači i zamjene za Smoju i Babića...Što mislite...
|
mislim da će popit pet komada. iako ne bi to volio mislim da je vrlo izgledno. otišla su tri najiskusnija i najkvalitetnija igrača kluba i više ne postoji vođa na terenu. tako da u subotu predviđam komediju od igre i od rezultata |
|
|
 |
daddos
Ukupno postova: 211 Lokacija: bosutsko Spol:  Muško
|
Onda, što mislite? Kakve su nam šanse s Hajdukom. Otpisali smo Osijek i prije Dinama i prije subotnjeg protivnika prošle sezone pa su nas ugodno iznenadili. Ako se dečki napale i motiviraju, mogli bi to dobro biti. Mladi su i izdržljivi, a Đikić i Čaušić su se pokazali kao solidni igrači i zamjene za Smoju i Babića...Što mislite...
|
mislim da će popit pet komada. iako ne bi to volio mislim da je vrlo izgledno. otišla su tri najiskusnija i najkvalitetnija igrača kluba i više ne postoji vođa na terenu. tako da u subotu predviđam komediju od igre i od rezultata
|
Slažem se u potpunosti...samo ne treba zaboraviti da naše igračine daju sve od sebe samo protiv hajdina...a na ostalim livadama hnl-a se bodovi prosipaju...ne da im se... |
|
|
|
|
 |
lufus Ukupno postova: 2044 Spol:  Muško
|
baš to, možda i izvučemo pozitivan rezultat, a onda već slijedeće kolo šetnja protiv šibenika... |
|
|
|
|
 |
Angelium
Ukupno postova: 874 Spol:  Nebitno

|
Hm pa nećemo popit 5 komada, ali 3 bi mogli. Žalosno kad to kaže strastveninavijač NK Osijeka, ali trenutno je takva situacija... Na žalost ne vidim kad bi se mogla poboljšati... |
|
|
|
|
 |
kyx
Ukupno postova: 1524 Spol:  Muško
|
ajduk pada u subotu...smoje ce utrpat autogol !!! |
|
 |
 |