Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Offtopic

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
dino_bno

Ukupno postova: 1157
Spol: Muško Muško
Post Postano: 27.06.2009. 17:13 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

OsijekNepokoreniGrad je napisao/la :
Pitanje je KAKO ga je postavio. Napokon neke stvari sjedaju na mjesto u ovom gradu.

kako kome Rolling Eyes

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
dino_bno

Ukupno postova: 1157
Post Postano: 27.06.2009. 17:19 
Naslov:  

pilatesosijek je napisao/la :
dino_bno je napisao/la: da je kojim slucajem glavas postavio spomenik starcevicu onda pol vas ne bi rekla ni a, al posto je dapic onda serete, vecini ne smeta spomenik nego to sto ga je postavio dapic
Čobani jedni, Grupa građana je spomenik na kojem smo mi odrasli, čitava moja generacija...I za razliku od vaše generacije, PUNO smo normalniji kulturniji pristojniji i profinjeniji.Odgajani smo na jedan drugi način, da gradimo sebe i svoje vrijednosti a ne da zatiremo ono što već ima vrijednost.
Nije važno GDJE će Starčević ni TKO ga je postavio, važno je da ovaj spomenik NIKADA nije smio napustiti svoje prvobitno mjesto jer je on još jedan od simbola ovog grada, grada koji je nakad bio kulturno središte i ZELENI grad (nešto što se nakon rata vrlo uspješno pokušava zatrti dopuštajući svakom čobanu da radi u ovom gradu što hoće), bio je ovo grad u koji su posjetiteji dolazili i IMALI što vidjeti, čuti doživjeti, bio je grad na kojem su nam ZAVIDJELI, bio je to grad za koji smo S PONOSOM GOVORILI-JA SAM IZ OSIJEKA, sad spuštamo glavu i trpimo šale na svoj račun kad nekome od izvana kažemo da smo iz Osijeka....pOSTAli smo periferija i selendra zahvaljujući samovolji onih koji NIKADA nisu bili duša i srce ovog grada.
GRUPI GRAĐANA JE MJESTO NA TRGU, a Starčeviću je od samog početka trebalo biti mjesto negdje gdje bi ono bilo samo njegovo, a ne napravljeno nauštrb nečeg drugoga, što NIKADA NIKOME prije toga nije smetalo.

sta ti znas kak sam ja odgajan i moja generacija, ne budali

OsijekNepokoreniGrad

Ukupno postova: 724
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 27.06.2009. 17:23 
Naslov:  

dino_bno je napisao/la :
Pitanje je KAKO ga je postavio. Napokon neke stvari sjedaju na mjesto u ovom gradu.

kako kome Rolling Eyes

Uvjeravam te-vecini. I to svima koji su bili protiv postavljanja Ante Djapica na trg.

saba

Ukupno postova: 1320
Post Postano: 27.06.2009. 19:12 
Naslov:  

KillaBEEZ je napisao/la :
Spomenik Anti Starčeviću žele premjestiti na Trg slobode?! A na trg Ante Starčevića žele staviti „Grupu građana“?!
Ništa gluplje nisam čuo, a „Grupa građana“ je čisto ruglo. Ante Starčevićev spomenik izgleda veoma moćno, svakako bolje od „Grupe građana“.

dečko a jes ti možda đapić? Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

Ukupno postova: 711
Post Postano: 27.06.2009. 19:15 
Naslov:  

dino_bno je napisao/la:
Rekao sam svojevremeno (prije izbora), kako bi uklanjanje nakarade s trga i vracanje Grupe gradana gdje mu je i mjesto bio simbolican, ali znacajan cin rusenja HSP-a i njihove samovolje. Svaka cast!

to sam htio ukazat, nije bitan spomenik neg onaj ko ga je postavio, ovaj je sam potvrdio to sto sam rekao

Pa da. i?

Skoči u forum: