Postano: 22.06.2009. 22:42
Naslov: Re: Pjesme iz bastiona
Polit benzinom i zapalit!
Frajer ima mix pult u vrijednosti 40 000 kn, pusta ni za kurac,a jos k tome pusta stvari stare minimum 10 godina.
Da ponovoim po 1738748937489 puta, svaki jebeni dan izadju minimum 5 dobrih stvari koje jedu malu djecu. Cinjenica je da se ekipa na Bastionu kuzi u ziku ko marica u krivi kurac!!!
eo kako to izgleda na nekim normalnim mjestima, daleko od Balkana:
Slažem se s avantgarde, bastion ima odlične predispozicije za super atmosferu, što od mix pulta što od terase koja neodoljivo podsjeća na more, mene osobno na Hemingwey u Opatiji, a opet kad dođem tamo meni je totalno trulo, glazba bi zaista mogla biti puno puno bolja...U subotu jest da je bilo loše vrijeme i svi smo bili većinom nagurani kod šanka, pjesme koje su se vrtile nismo ni čuli jer je ozvučenje bilo blago rečeno katastrofa!
Drugo ,kad god dodjem pušta jedan te isti electro house....
Lik ima ono mk1000 koliko sam uspio vidjet i neke lude efektere a ne zna doslovce šta bi stisnuo.
Koliko samo starih ,novih i olalala drugih dobrih stvari ima...
Malo sam se raspitivao može li se nekako gore sredit neka svirka i neslužbeno sam čuo da treba debela štela tj da je taj Dj očito miljenik vlasnika...
E sad jbg...
Pa mislim da u Os ima puno kvalitetnij Dj-eva koji bi mogli puštat gore...
kad god dodem gore ili sam u prolazu, jedna te ista playlista (vidi rime hehe)... steta novaca za opremu kad mu je za takvo pustanje potreban laptop i winamp
unaprijed se ispričavam, znam da je malo offtopic, ali...tko je onaj mali ćelavi s blještavom majicom što je pjevao na trgu za doček Nove god???? jako jako me zanima, pa ako bi netko htio odgovoriti...