Autor |
Poruka |
steam
Ukupno postova: 811 Lokacija: Zagreb Spol:  Muško
|
Nekako mi se čini da je cijeli taj UFO organiziran bez imalo razmišljanja,volje,truda,itd.Bitno je samo da se organizira,pa makar i loše.
|
Oćemo AUFO! |
|
_________________ --
Don't rub the lamp if you don't want the genie to come out. |
|
|
 |
Evil Poodingh
Ukupno postova: 2517 Spol:  Muško
|
Nekako mi se čini da je cijeli taj UFO organiziran bez imalo razmišljanja,volje,truda,itd.Bitno je samo da se organizira,pa makar i loše.
|
Oćemo AUFO!
|
gledajuci koliko se posjecivao A-OLJM sumnjam da ce itko biti tolika budala i prihvatiti se rada ovoga... |
|
|
|
|
 |
zla_tratinčica
Ukupno postova: 1330 Spol:  Nebitno

|
jel si od muke otišao oko 10 kad je u dvorištu već bilo oko 1000 ljudi?
|
1000 ljudi? ponavljam onu svoju izlizanu staru "o Bože, siđi pa vidi".
toliko. xD
da sam otišao u 10 je istina, ali ne zbog toga što je bilo i koliko ljudi nego zbog toga jer me malo glazba smorila i izdeprimirala, ugnječila, sablaznila, nemogu naći dovoljno epiteta da to vjernije prikažem. kaos i rasulo..  |
|
|
|
|
 |
darkmark
Ukupno postova: 489 Lokacija: os Spol:  Muško
|
Dvije cure kažeš ? :PPPPPPPPPPPPPP |
|
 |
Evil Poodingh
Ukupno postova: 2517 Spol:  Muško
|
|
|
 |
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol:  Nebitno
|
|
|
 |
darkmark
|
|
|
 |
darkmark
|
Da bas je sjajna, lije ko iz kabla, nitko nezna oce bit koncerta ili ne ,a opet ić sa autom pa pit...ajajajaja, jebem ti sikire... |
|
 |
badman Ukupno postova: 115 Spol:  Muško
|
Da bas je sjajna, lije ko iz kabla, nitko nezna oce bit koncerta ili ne ,a opet ić sa autom pa pit...ajajajaja, jebem ti sikire...
|
ono moje je bilo sarkasticno.
subota je ocajna.i da opet autom van i pazit koliko popit.dosta mi je bilo kazni.haha  |
|
|
|
|
 |
darkmark
|
|
|
 |
badman Ukupno postova: 115 Spol:  Muško
|
Ma zakljuco sam od pretumbavanja opcija po glavi ,pa nisam ni skonto da je sarkazam u pitanju...
|
na kraju ce jedina opcija biti.otici kod đuke i napit se domace rakije.  |
|
|
|
|
 |
ČOBANAC Ukupno postova: 38 Lokacija: Osijek Drvljanik Spol:  Nebitno
|
|
|
 |
Svebor
Ukupno postova: 1672 Spol:  Muško
|
Jab jeo ćevapa i pijo vopi! Preporučam svima isto... |
|
_________________ "si quid novisti rectius istis, candidus imperti; si nil, his utere mecum." |
|
|
 |
tijuana
Ukupno postova: 54 Lokacija: Osijek / Donji Miholjac Spol:  Žensko
|
i ovakav način razmišljanja je upravo ono što će te u konačnici puno prije odvesti do "žena zmija" nego na preformans koji razbija dogme i sablažnjuje malograđane.
|
bravo, thumbs up! xD
drago mi je kad netko prije mene pristojnije napiše nešto s čim se slažem pa ne moram bit bezobrazan xD
zla_tratinčica |
|
|
|
|
 |
bazooka_joe
Ukupno postova: 3237 Spol:  Nebitno
|
Novi bi gradonacelnik rekao da je 'njegovo kraljevstvo nebesko'.  |
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
 |
 |
|