Autor |
Poruka |
Marinoš
Ukupno postova: 296 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
a jesemu gajde...pa stavila sam oglas u Glas slavonije... |
|
_________________ Što možeš danas,ne ostavi za sutra! |
|
|
|
evil monkey
Ukupno postova: 923 Lokacija: ormar Spol: Žensko
|
|
|
|
seven-of-nine
Ukupno postova: 274 Lokacija: južno od mjesta gdje sjevera nema Spol: Žensko
|
ajd sretno!! baš sam pratila razvoj događaja, bilo mi bed zbog tebe...ja imam i psa i mačku pa suosjećam... |
|
|
|
|
|
evil monkey
|
seven-of-nine je napisao/la ( Pogledaj post): ›
ajd sretno!! baš sam pratila razvoj događaja, bilo mi bed zbog tebe...ja imam i psa i mačku pa suosjećam...
|
hvala mala terminatorica (to tako od milja) je postala dio kucanstva pa nisam mogla suze suzdrzati nakon sto sam dogovorila udomljenje danas - ali drago mi je da ide u dobre ruke, ljudima koji vole zivotinje i brinu o njima |
|
_________________ “Education’s purpose is to replace an empty mind with an open one.”
Platon - Alegorija pećine
pollitika.com - Pale blue dot video - DemocracyNow! - ZCom |
|
|
|
Marinoš
|
jel to moguće?netko ti se javio na oglas ili si imala sreće pa našla nekoga ovako? ! |
|
|
|
|
evil monkey
|
Marinoš je napisao/la ( Pogledaj post): ›
jel to moguće?netko ti se javio na oglas ili si imala sreće pa našla nekoga ovako? !
|
pa cinilo se da je sreca (javio se netko cudnim nekim putevima), medjutim doticni su do danas izbjegavali primopredaju zivotinjice, da bi mi poslali sms maloprije s pitanjem je li macka "obicna tigrasta" ili "whiskas"... ("obicne" macke valjda nisu u modi)
imam nevjerovanje i nemam rijeci - cicka je daklem opet homeless, pa eto, ako ju netko hoce, neka je javi |
|
_________________ “Education’s purpose is to replace an empty mind with an open one.”
|
|
|
seven-of-nine
|
ne mreš belivit!!kako su neki ljudi glupi!!!! iako je koma što je još nisi udomila, bolje da je kod tebe neg kod takvih morona!!! |
|
|
|
|
|
ivana_novoselnik Ukupno postova: 27 Spol: Nebitno
|
pa whiskas mačka košta oko 10 tisuća kuna jer je to britanska mačka, pa ko voli nek izvoli..iako niti jedan uzgajivač takoj budali neb dao mačku
svakakih budala ima, ali bolje da je kod tebe ( i sama si rekla da se uvukla pod kožu ) nego kod nekih takvih budala...
inače mislim da bi maca i ime trebala dobiti |
|
|
|
|
|
Marinoš
|
joj,kakav je to primitivizam!!! da nisam fino odgojena sad bih rekla na šta ih nataknem.... |
|
|
|
|
Bentena
Ukupno postova: 224 Spol: Nebitno
|
I,jel' amenovana prica?Sretno?Nadam se da je... |
|
_________________ Jel' se smije tu spomenuti ime proizvodjaca omiljene mi cokolade u europskim krajevima?Znam,o u/okusima se kao ne raspravlja...al' ***** EXCELLENCE 99% CACAO je ocaravajuce odlicna... |
|
|
|
Marinoš
|
Guess what,evil monkey?imam seku blizanku kod sebe od tvoje mace..iste su!sitna je i tigrasta...i moja traži dom...btw,uzela sam jednu od slikica i poslala na printanje - imat ćemo štand za OLJN 10. i 11.7.,u Kapucinskoj ulici i na štandu će biti mačići kako živi tako i slikice onih koji traže dom...a među njima će biti i tvoja micika... |
|
|
|
|
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: Žensko
|
Guess what,evil monkey?imam seku blizanku kod sebe od tvoje mace..iste su!sitna je i tigrasta...i moja traži dom...btw,uzela sam jednu od slikica i poslala na printanje - imat ćemo štand za OLJN 10. i 11.7.,u Kapucinskoj ulici i na štandu će biti mačići kako živi tako i slikice onih koji traže dom...a među njima će biti i tvoja micika...
|
...a jel viskas ili obična tigrasta???? |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
evil monkey
|
eh, zaboravila sam zavrsiti pricu sa cickom: ti cudni ljudi koji su trazili specijalnu a ne obicnu macku na kraju su ju (uz nagovaranje) ipak uzeli, s tim da smo imali danima cirkuse - zena me je po nekoliko puta dnevno zivkala kuci i na mobitel: prva dva puta sam se javila (da bih slusala kako mi govori kako to nije whiskas macka al dobro... i kako macka place za nama i kako nece jesti i sto da ona radi - a dok je sve jos bilo u fazi dogovora hvalila se kako ona zna s mackama, kako je jednu malu bebicu macku od 3 tjedna odhranila na bocicu i kako joj je jako stalo do zivotinja...), pa je prislonila telefon uz macku i govorila "hajde placi malo, placi", i onda mi rekla da ona misli da ce macka uginuti (!! - a macku smo joj dan prije ostavili potpuno zdravu, uhranjenu i veselu) - sve u svemu, zakljucak je da tu fali par dasaka
zivkanje se nastavilo jos tjedan dana, ja sam se prestala javljati jer sam se samo zivcirala zbog macke i predbacivala samoj sebi sto sam ju tamo ostavila - valjda ce prezivjeti.
a moja je odluka da vise necu dovoditi kuci takve ostavljene macice jer se samo beskrajno emotivno vežem i onda se jako brinem kako im je kod novih ljudi - istina, ni sa jednim udomljenjem do sada nije bilo problema, ovo je prvi nenormalan slucaj - ali sam se naplakala i nazivcirala, i bila na rubu da odem i uzmem macku natrag iz te cudne familije |
|
|
|
|
seven-of-nine
|
Bože,kakvi bolesnici! Ja sam bila uvjerena da je maca ostala kod tebe,pošto si se prestala javljati.
Marinoš, kad je ta OLJN i u koje vrijeme će biti postavljen štand da dođem i ostavim malu donaciju? |
|
|
|
|
|
ivana_novoselnik Ukupno postova: 27 Spol: Nebitno
|
anakonda je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Guess what,evil monkey?imam seku blizanku kod sebe od tvoje mace..iste su!sitna je i tigrasta...i moja traži dom...btw,uzela sam jednu od slikica i poslala na printanje - imat ćemo štand za OLJN 10. i 11.7.,u Kapucinskoj ulici i na štandu će biti mačići kako živi tako i slikice onih koji traže dom...a među njima će biti i tvoja micika...
|
...a jel viskas ili obična tigrasta????
|
za nekoga tko uistinu želi pomoći životinjici to uopće nije važno...
i viskas mačke se ne mogu naći po ulici |
|
|
|
|
|
|
|