Autor |
Poruka |
zla_tratinčica
Ukupno postova: 1330 Spol:  Nebitno

|
Dobar su bend ako ih oćeš zajebavat. Al mislim da oni ne znaju šta je zajebancija jer su ''intelektualci''
|
totalno..
e sad kad sam widijo lajnap mi se powracha -.-
di je metal stage?
jesu oni normalni?
kaki su to bendowi?
nemaju mashte, pa zowu uwijek iste?
majke - boriiing
let 3 - isfurano na kwadrat.. bili su na norijadi BTJ
prije toga u unitedu.. il u teatru, nesjecham se..
TBF? - de i njih se stalno zowe-- boriiiiing
bendowi su swi dosadni...
ali totalka..
odaziw che se dogoditi.
znate zashto? jer se ljudima ide wan.. dochi che se s drushtwom i napit i zajebawat (Y)
a ko che doch zbog glazbe?
niko.. -.-
jbt.. stwarno preloshe..
nakon proshle godine kad je bila ubijachina na SWKOM stage.u..
oni naprawe owakaw shit..
proshle godine nisam ni stigo pit kolko sam se zabawio na koncertima..
odushewljen bio..
e pa owe godine chu razmislit hochu li uopche i dochi..
KONJAXI?????? WUUUU-FCK-HUUU -__________-'''
kog che oni zabawit? -.-
idem se pokrit ushima od sramote..
mogli su bar wastedi swirat i AZ -.-
|
slažem se sa većinom rečenim, osim sa ovim vezano za konjakse, oni su mi frendovi pa ih nemogu gledati tako i uvijek mi je drago vidit prijatelja na stejđu, pogotovo zvoneta pijanog xD
što se tiče AZ-a, više ne sviramo a i da sviramo, nema novaca za koje bi svirali ovdje, a Wastedi, kolko god ih ja volio mislim da su i sami sebi dosadili na ufu xD  i opet jedno te isto, jedno te isto, jedno te isto.. treba iduce godine napraviti i a-ufo, da se održava paralelno sa ufom, i vjerujem da hoćemo, dosta je više da nas seljačine kojekakve j**u u mozak.. |
|
|
|
|
 |
exHOP3on
Ukupno postova: 4356 Spol:  Muško
|
|
|
 |
zla_tratinčica

|
bit UFO-a je samo prve godine i eventualno druge bio taj koji si rekla, pa je ekipa skontala da nisu sposobni da dovedu kvalitetne underground bendove i to uskladiti sa nekim normalnim mainstreamom ili afirmiranijim underground bendovima tako da ljudi koji dolaze vece bendove gledati pogledaju i te mlađe, ali to se vremenom pretvorilo u cirkus i koncert kakav doslovno svaki vikend ima i pretvorilo se u to da se prijavljuju samo kojekakvi krševi od bendova, likovi koji se sprdaju ili su željni bilo kakve svirke ili oni koji nisu upućeni što je ovo.. |
|
_________________ ..vama ne treba govorit, vama treba zapovjedit, neću se borit sa bjednikom kad nemam šta pobjedit. |
|
|
 |
slipknot03
Ukupno postova: 16 Lokacija: Osijek; B.B.C. Spol:  Muško
|
sa 20 god. sviračkog iskustva u svim žanrovima, mogu reći da je svaka manifestacija ovog tipa dobro došla...
|
a di ti swirash molim te? mogo si se pohwalit..
po owome shto si rekao, chini mi se da swirash po swatowima (Y)
lol
...e sada...čitam komentare od 3. mjeeca ove godine...i čini mi se da ovaj gospodin/gospođa zla_tratinčica jako loše govori o događajima u gradu i očito je jako ogorčena što ne nastupa/nije nastupala na UFOu. E sada, malo sam si uzeo truda pa preslušao detaljnije snimke sa MySpacea te grupe AZ i mogu vam reći da mi je drago što ne nastupaju...stvarno loše zvuče...et...tu i tamo neki bljesak dobre harmonije u nekom prijelazu instrumenata i to je to...sorry ako nekoga vrijeđa, ali tako je...valjda oni nisu jedan od boljih bendova koji je mogao nastupati na UFOu...
pozdrav svima...
|
swatko ima swoj ukus glazbe.. AZ je super bend. ako ti swirash bolje, kako to da nismo chuli za tebe?
lolko...
seljak do seljaka...
on gowori loshe o dogadjajima u gradu jer su dodushe stwarno jadni wechinu puta -.-
on je sam izorganizirao wishebrojne koncerte i dechko zna o chemu pricha,
stoga STFU i ne wrijedjaj ;D
btw, AZ moze swirati na milijun mjesta..
i potrudi se pa se raspitaj zashto nisu swirali na ufo.u .. ok?
jbt meni je muka od was swih ljudi koji dodjere i kazeteneshto tipa:
... zashto wi pljujete po ono malo dogadjaja koje netko u gradu organizira?...
hmm zashto?
zato shto godinama rade istu fakin stwar -.-
gle, ako je odredjeni MINI teatar i osijek united mogao za najobichniji chetwrtak, petak ili subotu
dowesti kojekakwe bendowe..
(ukljuchujuchi let3)
shto je zaprawo onda owaj festiwal posato?
od OGROMNOG (kakaw je bio proshle godine, skidam kapu) do neke sprdachine..
ccc preloshe
izbor mjesta - zatworeni prostor..
premal za 2 stage.a -.-
klat che se zwukowi.. 100%
ya znam da chu dochi na piwo i sjediti wani negdje ^^
i kao shto se owe godine nabrzinu sredio A-OLJM,
tako chemo se za nagodinu gospodin zla_tratinchica, mnogi drugi i ya takodjer
potruditi naprawiti neshto bolje, da pokazemo da se moze ;D
dakle A-UFO che biti.. i widjet chete dase MOZE kada se hoche..
s malim sredstwima |
|
|
|
|
 |
zla_tratinčica

|
sa 20 god. sviračkog iskustva u svim žanrovima, mogu reći da je svaka manifestacija ovog tipa dobro došla...
...prema komentarima ljudi, vidim da su ogorčeni izborom glavnih bendova...ljudi moji, da vi znate s kojim budžetima se takve stvari rade i još uz to nema naplate ulaza, bili bi sretni da vam neki drugorazredni tamburaši dođu, a ne TBF ili Majke...e sada, da su oni malo isfurani u gradu to je možda i istina, ali opet su jedni od rijetkih koji stvarno naprave dobar štimung...
... kada bi na UFO-u bili samo mladi, nepoznati bendovi onda bi i kvaliteta bila lošija, tako da prema mome viđenju, ovakva kombinacija iskusnijih bendova (sa dosta svirki u rukama) i mladih manje iskusnih, je zapravo najbolja...
...e sada...čitam komentare od 3. mjeeca ove godine...i čini mi se da ovaj gospodin/gospođa zla_tratinčica jako loše govori o događajima u gradu i očito je jako ogorčena što ne nastupa/nije nastupala na UFOu. E sada, malo sam si uzeo truda pa preslušao detaljnije snimke sa MySpacea te grupe AZ i mogu vam reći da mi je drago što ne nastupaju...stvarno loše zvuče...et...tu i tamo neki bljesak dobre harmonije u nekom prijelazu instrumenata i to je to...sorry ako nekoga vrijeđa, ali tako je...valjda oni nisu jedan od boljih bendova koji je mogao nastupati na UFOu...
pozdrav svima...
|
@dundo, moj tezgarošu, AZ su imali u godinu dana sviranja 20ak koncerata posvuda, oganizirao sam nebrojeno svirki u Oxygeneu, nekoliko u unitedu (gdje sam bio stalni tonac) i u starom teatru, i mogu si riješiti svirku bilo gdje, al doslovno bilo gdje i prije nego pocnes pljuvat saznaj malo s kim pricas..
živio.
i ja ne pljujem po događajima u gradu, nigdje nećeš naći da sam pljuvo po nekom događaju u teatru/unitedu ili nečemu što normalni ljudi organiziraju, ali zna se što je noktua, zna se što je koncert, zna se što je SZbor.. ispolitizirana [uklonjeno] sve odreda koja imaju veze sa svime samo ne sa glazbom i mladima.
SRY admini, al mislim da ako ono od dunde nije offtopic, nije ni ovo jer se nadovezujem na njega, i obećavam da neću više
xD |
Zadnja promjena: zla_tratinčica; 05.06.2009. 18:51; ukupno mijenjano 1 put. |
|
|
|
 |
zen031 Ukupno postova: 1236 Spol:  Muško
|
@ slip
Ti nemaš V na svojoj tipkovnici?
@tratinčica
Oš dovest Konjakse na alternativni UFO, jer su ti lege, iako su trash da većeg ne može bit? |
|
|
|
|
 |
zla_tratinčica

|
@ slip
Ti nemaš V na svojoj tipkovnici?
@tratinčica
Oš dovest Konjakse na alternativni UFO, jer su ti lege, iako su trash da većeg ne može bit?
|
kad bih radio to, radio bi iste stvari šta radi ekipa sa UFA i OLJMA, a mi ćemo raditi baš kontra.. prema tome, nikakve mi lege neće svirati kad budemo radili tu kontru.
ne, biti ce da se netko odlucio je***i mater (na svoj način) gamadi lopovskoj i ekipi koja radi događaje iz koristi i svim njihovim simpatizerima i dokazati da ima sposobnijih koji za neusporedivo manje novaca dovuče 5puta više ljudi. |
Zadnja promjena: zla_tratinčica; 15.06.2009. 16:44; ukupno mijenjano 1 put. |
|
|
|
 |
Evil Poodingh
Ukupno postova: 2517 Spol:  Muško
|
to! ove bendove nikad nisam slusao!!!!! predobro!!! totalno sam odusevljen!!!! izvan sebe sam!!!! nemam rijeci!!!! tako nesto dobro u nasem gradu!!!! na ufu!!! svaka im cast!!!!
|
nov, a kvalitetnog sarkastičnog izražavanja...Dobrodošao  |
|
|
|
|
 |
zla_tratinčica

|
milo dijete...nekako bi ti bolje pasalo kao nick nego zla tratinčica...hehe
vidim da bi ti malo UFO kolačića, al onak, bespla.. jasno, po zasluzi - jer si dijete od kreativnosti i ogromne volje za radom...sigurno imaš i spremne sponzore koji bi BAŠ TEBI i samo tebi s osmjehom na usnama i divljenjem u očima potpisali bjanko ček za potporu vrsnoj organizaciji novog i boljeg UFO-a, možda u pulskoj Areni...
I grozi me kako je slatko "osječkom" djetetu pljuvati ovo malo dobrih stvari koje se trude Osijek prikazati kao GRAD, a ne palanku.
|
odi pročitaj sve pa onda dođi raspravljat, nakon 10 stranica mi se neda iz početka sve.. jao xD xD dijete.. ufo je za mene drložina i ostat će tako, isto kao što je drložina za sve alternativce koje ja znam, čak i neki koji sviraju na UFO-u ove godine pljuju žešće po njemu i sviraju samo da bi svirali, jer su željni..
raspravljat se neću dalje, izvuko si moj post ja neznam odakle, jebeš mi sve, pročitaj sve a onda seri. |
|
|
|
|
 |
zla_tratinčica

|
Sa stagea je pogled sasvim drugačiji nego iz partera.
Da bi se "govnu" pomoglo da se popne na profi stage i da se dovede publika koja bi ga gledala i slušala, vjerojatno treba podosta stvari posložiti i financirati.
Ako organizaciju stavite u odnos s totalnom dekintiranosti i okruženjem koje sve što pljuje, a samo ništa ne poduzima (dovoljno je i pljuvanje) - stvarno ta ekipa koja kotrlja UFO uzbrdo ima neke veze sa Sizifom.
|
primjera radi, na otvorenju teatra svirali smo pred 500-600 ljudi, na UFO-u ovom garantiram da na headlinerima neće tolko ljudi bit.. prema tome sve što pričaš su gluposti i lupetanja. bez uvrede.. |
|
|
|
|
 |
lancelott Ukupno postova: 158 Spol:  Nebitno
|
jbga, milo dijete, uhvatio si me u neinformiranosti, pa ,eto isprika tebi što nisam čitao sve postove i razvoj tvoje diskusije na temu...nije mi se dalo čitat radi održavanja mentalne higijene jer slinavci špricaju slinu na sve strane.
Možda da kritizeri pokušaju sami pokrenuti svoj projekt? Lako je bit alternativac bez rada, cijeli ti je život tada alternativa i šta god napraviš...jeeee I'm cool, so cool...baš to je super in.
Pannonian challenge i UFO su stvarna Osječka (Hrvatska)alternativa poplavi/pošasti turbo folka s jedne strane i dosade s druge...
E, al baš je nekako još više cool biti alternativa alternativi. |
|
|
|
|
 |
zla_tratinčica

|
molim te, ali baš te onako jako MOLIM da ne uspoređuješ UFO čobansko smeće sa Pannonianom, MOLIM te, jako te molim.
i ako ćeš quoteat moje postove, onda pročitaš sve a ne izvučeš jedan post nakon 2 mjeseca, to su isto neki osnovni principi komunikacije na forumima koje "vi stariji i inteligentniji" izgleda nažalost ne kužite. |
|
_________________ ..vama ne treba govorit, vama treba zapovjedit, neću se borit sa bjednikom kad nemam šta pobjedit. |
|
|
 |
lancelott Ukupno postova: 158 Spol:  Nebitno
|
...ti znaš da ne vidim štetu koju pravim...
jeah! osnovni principi komunikacije, ispriku dadoh nepotrebno. A-dur |
|
|
|
|
 |
zla_tratinčica

|
eh tako vi stariji kad nemate šta reć, ajmo baljezgat.
bok. |
|
|
|
 |
zla_tratinčica

|
ja mislim da su to napravili sa ciljem da se ne izlazi i da se pije cuga unutra, neznam. |
|
|
|
 |
 |
|