Autor |
Poruka |
audiworld
Ukupno postova: 2078 Spol:  Nebitno

|
I? Gdje je članak? Svi ozbiljni portali imaju i članak i izjave.... Te smradove treba otkrit i pičku im razbit. Mamu im jebem ušljivu.
p.s. sorry na jezičin, mrzim pedofile |
|
|
|
|
 |
audiworld
Ukupno postova: 2078 Spol:  Nebitno

|
hmmmm.. možda se čeka odobrenje za člnak... jebiga, ipak se još ne znam tko su ti ''uglednici'' |
|
_________________ .... alergičan na seljačine, primitivce, podobne i ine..... volim i ocvale studente.. alergičan na marijuanu... tu travu treba tretirat pesticidima |
|
|
 |
mariox
Ukupno postova: 685 Spol:  Muško
|
na kraju nitko neće biti optužen za ove gnjusne zločine jer se zna kakva smo mi država, biće ono: ..ma ne diraj ga , on je naš, klinke su to same htjele, pa on ima djecu .....ma kako tbf u jednoj pjesmi kaže-kod nas nikada neće biti pravde.... |
|
|
|
|
 |
zEE-kAY
Ukupno postova: 114 Spol:  Žensko
|
cula na radiju malo prije nest tipa da oni nece biti kaznjeni sudskim putem jer ne postoji zakon kojim bi ih kaznili (ne citiram 100% tocnim rijecima) jer su cure starije od 14 god!! navodno bi moglo doci do toga da vise problema i sramote imaju te cure nego doticna gospoda... |
|
|
|
|
 |
rođena u Osijeku
Ukupno postova: 300 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
Nadam se da će netko imati hrabrosti objaviti imena, meni je tako svejedno imale on 14, 15 ili 17 godina. To su maloljetnice, a gospoda su punoljetna i pred zakonom odogovorna za svoje postupke. To je samo nebuloza hrvatskog pravosuđa, netko s 15 godina nije niti zreliji niti odgovorniji od onoga s 14.
I tko zna kada je sve to uopće počelo i koliko su one tada imale godina. |
|
|
|
|
 |
The Kid
Ukupno postova: 111 Spol:  Nebitno
|
Osijek 031 kasni sa informacijama. Možda budu pri u objavi imena  |
|
|
|
|
 |
TataMata
Ukupno postova: 1180 Spol:  Nebitno
|
evo tko još nije pročitao....
ups, ne vidjeh drugi topic....  |
|
_________________ Đe si lega.....šo ima? Ma niš brca....lagano điram i snajpam butre...možda će se koja šapit... |
|
|
 |
Evil Poodingh
Ukupno postova: 2517 Spol:  Muško
|
|
|
 |
PEGY
Ukupno postova: 2664 Lokacija: Seychelles Spol:  Nebitno
|
|
Zadnja promjena: PEGY; 26.01.2013. 15:49; ukupno mijenjano 1 put. |
|
|
|
 |
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol:  Nebitno
|
|
|
 |
PEGY
Ukupno postova: 2664 Lokacija: Seychelles Spol:  Nebitno
|
|
Zadnja promjena: PEGY; 26.01.2013. 15:49; ukupno mijenjano 1 put. |
|
|
|
 |
Svebor
Ukupno postova: 1672 Spol:  Muško
|
I? Gdje je članak? Svi ozbiljni portali imaju i članak i izjave.... Te smradove treba otkrit i pičku im razbit. Mamu im jebem ušljivu.
p.s. sorry na jezičin, mrzim pedofile
|
ajde ne biti plitak pa malo razmisliti prije nego li se počne pjeniti i prepuštati predrasudama. da radiš u saponiji razumio bih ali ovako...
dakle, sve je krenulo s jučerašnjim brojem jutarnjeg lista, a na svojem portalu su objavili dio članka kasnije tog dana.
http://www.jutarnji.hr/vijesti/clanak/art-2009,6,12,,166502.jl
kasnije su tu vijest i priču prenijeli i ostali mediji pa se tako o tome počelo raspravljati i na ovom portalu:
http://www.osijek031.com/viewtopic.php?t=20102 |
|
|
|
|
 |
lavic Ukupno postova: 835 Spol:  Muško

|
JAKO sam iznenađena i ŠOKIRANA ponašanjem odgovornih na ovom portalu.
|
urednistvo izgleda oslo na havaje... ni o cesni nista... a vjerujem da je dobar dio osjecana bio dobrano zabrinut juce kad su sve raspolozive jedinice vatrogasaca isle prema istom smjeru...  |
|
|
|
|
 |
toni
Ukupno postova: 2180 Spol:  Muško
|
Navodno je i jedan od admina koristio usluge sticenica..
 |
|
|
|
|
 |
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol:  Nebitno
|
Navodno je i jedan od admina koristio usluge sticenica..
|
a da sad
i admini su ljudi
nemojte odmah napadati
nego
mene zanima koliko su dobivali big bossovi  , cijena od 50kn je nerealna, dakle to je sića za cure, a veći dio kolača ... |
|
_________________ ► Play ♫♫♫ ılılllıllıı ♫♫♫ ılılllıllıı Pause ll
SVI SMO MI VUCO |
|
|
 |
 |
|