tayllor je napisao/la:
Ovih dana je aktuelno ljetovanje u unikomovom odmaralištu, pa me je to podsjetilo na nedavnu izjavu doležala da je broj nočenja u zoo hotelu poslovna tajna, što mi nikako nije jasno jer ako u vodovodu mogu reći koliko je vode potrošeno, ili u gpp-u koliko su putnika imali, smatram da bi to i unikom morao reći za zoo hotel jer je to isto tako gradsko poduzeće (kroz razgovor sa ljudima iz ugostiteljske branše zaključio sam da je u pitanju neka muljaža i da nemaju neki uspijeh u tom segmentu, a izvlači ih poslovanje restorana za koje ljudi sve glasnije po gradu komentiraju kako je sve lošije i lošije)! Isto tako je u gradu velika pomama za zaposlenjem u zoo hotelu jer koliko čujem konobari imaju plaće oko 5 tisuća kuna, plus prijevoz, plus lova na ruke kada su nekakvi svatovi i sl., pa kada se to sve zbroji ispadne vrlo lijepa svota o kojoj ja kao visoko obrazovan (dipl. oec.) mogu samo razmišljati, a politički i rodbinski konobari sa tri godine srednje škole mogu uživati. Nitko se nije zapitao zašto oni imaju toliko velike plaće, jer koliko znam u gradu niti jedan hotel, ugostiteljski objekat i sl. ne isplaćuje toliko velike plaće konobarima pa onda ostali privatni ugostitelji ispadaju robovlasnici, a ovi iz unikoma naše novce dijele šakom i kapom!!!
OligofreniDikobrazoid je napisao/la :
Hoću majko hoću
U gradsku čistoću
Spavam danju radim noću
Za gradsku čistoću...
Tko ulice prlja
Ima da nadrlja
Ja sam svoju sreću
Našao u smeću
Nosim žutu uniformu
Ispunjavam radnu normu
Mnogo mrzim zabušante
Što neće da nose kante
Svaka ti dala za ovo, gdje si to izvukao? To se nije culo od OLJM 1988.