Autor |
Poruka |
zla_tratinčica
Ukupno postova: 1330 Spol:  Nebitno

|
@dundo, moj tezgarošu, AZ su imali u godinu dana sviranja 20ak koncerata posvuda, oganizirao sam nebrojeno svirki u Oxygeneu, nekoliko u unitedu (gdje sam bio stalni tonac) i u starom teatru, i mogu si riješiti svirku bilo gdje, al doslovno bilo gdje i prije nego pocnes pljuvat saznaj malo s kim pricas.. preko starog sam mogo i na danima piva i na UFU svirat da sam htio ali mi ne pada napamet molit nekog i otkud pravo nekom fosilu i još tezgarošu koji je sviro svatove i sada svira soul ili jazz da ocjenjuje neki alternativni bend, alternativni (ako znaš što to u današnje vrijeme znači) u punom smislu riječi, vjerovatno ti je najalternativnije što si čuo u životu Deep Purple ili Beatlesi.
živio.
i ja ne pljujem po događajima u gradu, nigdje nećeš naći da sam pljuvo po nekom događaju u teatru/unitedu ili nečemu što normalni ljudi organiziraju, ali zna se što je noktua, zna se što je koncert, zna se što je SZbor.. ispolitizirana govna sve odreda koja imaju veze sa svime samo ne sa glazbom i mladima. |
|
|
|
|
 |
asko Ukupno postova: 349 Spol:  Nebitno
|
tratinčice ti si tako kul da me čudi da nisi gradonačelnik već! |
|
|
|
|
 |
zla_tratinčica

|
tratinčice ti si tako kul da me čudi da nisi gradonačelnik već!
|
hvala |
|
|
|
|
 |
dund0 Ukupno postova: 139 Spol:  Nebitno
|
|
Zadnja promjena: dund0; 06.08.2013. 8:31; ukupno mijenjano 1 put. |
|
|
|
 |
Fifa
Ukupno postova: 243 Lokacija: Osijek/Zagreb Spol:  Muško
|
tratinčice ti si tako kul da me čudi da nisi gradonačelnik već!
|
hvala
|
ja ću flešat sise na idućem koncertu audio zena  (ne svoje...od neke ribe naravno)  |
|
|
|
|
 |
zla_tratinčica

|
pa pisao si sa takve visine kao da imaš 60 godina i još duplo toliko iskustva pa sam pomislio da si možda od mog ćaće godište..
neće biti više koncerata audiozena jerbo ne postoji više xD |
|
|
|
|
 |
Fifa
Ukupno postova: 243 Lokacija: Osijek/Zagreb Spol:  Muško
|
neće biti više koncerata audiozena jerbo ne postoji više xD
|
Znam...ja govorim o comebacku  |
|
|
|
|
 |
zla_tratinčica

|
neće biti comebacka xD |
|
_________________ ..vama ne treba govorit, vama treba zapovjedit, neću se borit sa bjednikom kad nemam šta pobjedit. |
|
|
 |
|
kako to?a da, tvoje JA JA JA je toliko veliko ništa/nitko drugo/i ne valja. |
|
|
|
|
 |
zla_tratinčica

|
kako to?a da, tvoje JA JA JA je toliko veliko ništa/nitko drugo/i ne valja.
|
o bože.. ajd pročitaj u kojem kontekstu sam govorio to ja ja ja, da se opravdam što mi je rekao da je meni krivo što ne sviram na UFO-u. to su iste fore ko ono "sad tu serete a biti ćete svi na joletu".. nije me ni jedan dan oljm vidio, niti će me vidit, kao i ufo.. i što to sve nevalja, ajd molim te, osim onoga što sam rekao i što pljuju svi normalni, znači ufo i oljm, lopovluk. ajd po čemu sam ja to pljuvo, po kojem organizatoru, po čemu?
kad mi odgovoriš na to pitanje, nastavit ćemo pričati.. |
|
|
|
|
 |
|
"ali zna se što je noktua, zna se što je koncert, zna se što je SZbor.. ispolitizirana govna sve odreda koja imaju veze sa svime samo ne sa glazbom i mladima."
trebam li tražiti i druge postove?
pozdrav i bok.ti si za mene 0 (NULA) |
|
|
|
|
 |
zla_tratinčica

|
"ali zna se što je noktua, zna se što je koncert, zna se što je SZbor.. ispolitizirana govna sve odreda koja imaju veze sa svime samo ne sa glazbom i mladima."
trebam li tražiti i druge postove?
pozdrav i bok.ti si za mene 0 (NULA)
|
da si malo upućen znao bi da koncert i noktua organiziraju UFO a SZbor OLJM i ja pljujem po tome kao što pljuje i ostalih 10 članova foruma.
EDIT: ti si za mene -1 jer si se registriro da bi pametovao. |
|
|
|
|
 |
 |
|