Autor |
Poruka |
Trippy
Ukupno postova: 136 Lokacija: Fallen Spol:  Žensko
|
Jel ima nešto što ti nečeš pripisati politici ? Jer su vladajući možda i srušili AirFrance neki dan ?
Drži se foruma politika, i ne spamaj okolo o političkim zavjerama. |
|
|
|
|
 |
hyppolita
Ukupno postova: 306 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
Ma joj ti sa svojm komentarima.... idi zapali nešto ili gucni.... |
|
_________________ Uvijek mi navuće osmijeh sunce moje malo ... |
|
|
 |
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol:  Muško
|
Nama  |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
 |
OsijekNepokoreniGrad
Ukupno postova: 724 Spol:  Nebitno
|
Ma on nije uzeo one svoje plave tablete danas pa mu je malo loše. |
|
|
|
|
 |
TataMata
Ukupno postova: 1180 Spol:  Nebitno
|
Kak znaš da su plave  |
|
_________________ Đe si lega.....šo ima? Ma niš brca....lagano điram i snajpam butre...možda će se koja šapit... |
|
|
 |
Trippy
Ukupno postova: 136 Lokacija: Fallen Spol:  Žensko
|
Pa plave se koriste za takve slučajeve  |
|
|
|
|
 |
pernabukano
Ukupno postova: 706 Spol:  Nebitno
|
Lijepo je poceo mandat "snage grada",lopovi im potpaljuju robne kuce,oni na mjestu nesrece u 5 sati,samo neznam jel sisljagic imao butik u domi??Sramota i bjeda sta rade od ovog grada,nebih se cudio da uskoro i katedralu zapale radi dobre lokacije za kafice.
|
ZAPALI SE! |
|
|
|
|
 |
tenjac
Ukupno postova: 81 Spol:  Nebitno
|
Daj suti bolje pajseru,jos si mlad za politiku u ovom gradu mafije,lopova,politickih manijaka i glupih gradjana poput tebe koji piju fore od sisljage i bubala kao i od djapica. |
|
|
|
|
 |
tenjac
|
Zpalicete se vi za 6 mjeseci kad vam snaga grada uzme i ono malo novaca sto je ostalo u blagajni za projekte,al ima da se smijem naivcima kako tu placete i kukate...pisat cemo se za 6 mjeseci kad snaga posustane. |
|
|
|
|
 |
tenjac
|
Zar Osijek smatras megalopolisem??? hahaha,ovo je hit izjava..ma legenda si zivuca:) |
|
|
|
|
 |
zla_tratinčica
Ukupno postova: 1330 Spol:  Nebitno

|
Zar Osijek smatras megalopolisem??? hahaha,ovo je hit izjava..ma legenda si zivuca:)
|
pošto vidim nadimak tenjac, a ja sam isto iz tenja pa pretpostavljam da si skupa sa svim onim debilčinama povodnim u HSP-u, naobećavali vam kupit opremu za paintball ako pobjede (a hvala Bogu dragom pa nisu) pa pokušavaš vidim iz posta u post pripisivati kojekakve banalne gluposti propustima i nemaru nove vlasti. |
|
|
|
|
 |
 |
|