Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Offtopic

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
anakonda

Ukupno postova: 6288
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 03.06.2009. 10:04 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

tenjac je napisao/la :
anakonda je napisao/la:
...Kika je sranje...
Jesi bila u Kiki,Ikei,Möbel Rogg,Möbelhausu...???? pa znas da je Kika sranje?al si pametna,blago majci sto te rodi takvu "superiornu"??

...ma, znaš - sad si me otkrio...ne znam što je to zapravo Kika, ikeja, mebelhaus....nisam se mrdnila iz svog sela, a sav namještaj kojeg imam je zapravo s auto pije, polovan (tamo pored onog dede koji prodaje rabljene diptrijske naočare s plastičnim okvirima), muž kupijo i dovezo na traktoru....a ono za što nisam imala para kupit, napravijo susjed mirko od paleta.....

Ukupno postova: 81
Spol: Nebitno Nebitno
Zabranjen pristup
Post Postano: 03.06.2009. 11:59 
Naslov:  

anakonda je napisao/la:
tenjac je napisao/la :
anakonda je napisao/la:
...Kika je sranje...
Jesi bila u Kiki,Ikei,Möbel Rogg,Möbelhausu...???? pa znas da je Kika sranje?al si pametna,blago majci sto te rodi takvu "superiornu"??

...ma, znaš - sad si me otkrio...ne znam što je to zapravo Kika, ikeja, mebelhaus....nisam se mrdnila iz svog sela, a sav namještaj kojeg imam je zapravo s auto pije, polovan (tamo pored onog dede koji prodaje rabljene diptrijske naočare s plastičnim okvirima), muž kupijo i dovezo na traktoru....a ono za što nisam imala para kupit, napravijo susjed mirko od paleta.....
Glupa si,tvoji komentari su 90% bljuvotina,nezelim se stobom prepucavat ni pod razno.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
anakonda

Ukupno postova: 6288
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 03.06.2009. 12:04 
Naslov:  

tenjac je napisao/la :
anakonda je napisao/la:
tenjac je napisao/la :
anakonda je napisao/la:
...Kika je sranje...

Glupa si,tvoji komentari su 90% bljuvotina,nezelim se stobom prepucavat ni pod razno.

osijek031.com smile

Ukupno postova: 2492
Spol: Muško Muško
Post Postano: 03.06.2009. 13:41 
Naslov:  

tenjac je napisao/la :
Osječanin je napisao/la:
V. koji je tebi k. ? Laughing
Ti si čovječe totalno prolupao. Znam da NK Osijek igra loše ali tvoji zadnji postovi su smrt Very Happy
Covjek je lijepo rekao sta ovdje na forumu neki zele,parkove,travu,a jest cemo ambroziju,htio je reci da se vas 90% protivi shoping centrima,a isto takve centre Zagreb gradi i zaposljava ljude,samo malo vas je koji kuzite,eto vam bubalo,sada ce biti parkova,livada,cempresa i ambrozije,svedno se nista nece graditi.al nicija ni je do zore gorila.

S kim se ti svađaš crni Nikola? Laughing

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  

Skoči u forum: