Autor |
Poruka |
c++ Ukupno postova: 8 Spol: Nebitno
|
jel ima još maca jel mi bi !!!!
Jel može ?????
došli bi sutra !!!! |
|
|
|
|
|
Bizo
Ukupno postova: 116 Spol: Nebitno
|
c++ je napisao/la: ›
jel ima još maca jel mi bi !!!!
Jel može ?????
došli bi sutra !!!!
|
Ima maca,javite se na pm |
|
|
|
|
|
Bizo
|
Evo još jedna slika
|
|
|
|
|
|
Marinoš
Ukupno postova: 296 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
TataMata je napisao/la: ›
Marinoš je napisao/la: ›
Mother Earth je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Marinoš je napisao/la: ›
aaaaaaaaaaaaaaaaawwwwwwwwwwwww.....
|
|
bit će,bejbe,bit će....
|
Sutra mi cure idu po mačka u Dardu, sve je dogovoreno. Susjeda dođi u vizitu, puno ti hvala..kako sad stoje stvari, zvati će se Zvrki...
|
nego da ću naići....dogovorimo se....ahahahha,već je i ime spremno....super! |
|
_________________ Što možeš danas,ne ostavi za sutra! |
|
|
|
Marinoš
|
eo još micika....
radi se o dvije crne mace,stare 1,5 mjesec,samostalno papaju (iako se na slici vidi samo dohrana )i naučene su na pijesak...e,da..mama im je dugodlaka... |
Opis: |
|
Veličina: |
631.97 KB |
Pogledano: |
123 put(a) |
|
|
720.73 KB |
134 put(a) |
|
|
688.45 KB |
135 put(a) |
|
|
|
|
|
Marinoš
|
evo još siročića..doslovno...nađeni su jučer poslijepodne u jednom kanalu u Antunovcu...cura ih je pokupila (jer da nije,bojim se i pomisiti što bi bilo s njima nakon onog nevremena )
crni su mužjaci ,a tigraste su ženkice..mali su još...dosta...nemaju ni mjesec dana...dečki samostalno papaju dok se curice još hrane na špricu...apeliram na sve one koji IKAKO mogu pomoći - da li kao stalni ili privremeni udomitelji,da li u obliku adaptiranog mlijeka (da ga damo toj curi koja ih je uzela,dok ja ne iskemijam nešto drugo ili ih ne uzmem k sebi) ...
luda sam već,jer po tko zna koji put motam u glavi - pa,j***mu, ako su ih ostavili žive i ako su već malo postali svijesni,pa šta ih nisu zadržali još tjedan - dva,pa da su se osamostalili..nego su ih ovako, bezdušno bacili u kanal...
eto zašto pomažem macama i pesekima,a ne toliko ljudima...stid me i reći to,ali tako je...evo fotki tih malih bića |
|
36.55 KB |
135 put(a) |
|
|
27.15 KB |
122 put(a) |
|
|
30.44 KB |
117 put(a) |
|
|
27.15 KB |
120 put(a) |
|
|
40.24 KB |
115 put(a) |
|
|
|
|
|
Mother Earth
Ukupno postova: 675 Spol: Žensko
|
Jao, bebice maLe... |
|
_________________ Dwight Schrute: Jim is my enemy. But it turns out that Jim is also his own worst enemy. And the enemy of my enemy is my friend. So Jim, is actually my friend. But, because he is his own worst enemy, the enemy of my friend is my enemy so actually Jim is my enemy. But... |
|
|
|
Bizo
|
Bijela ženkica je slobodna,suprug žene kojoj smo je dali je alergičan na mace... |
|
|
|
|
|
Marinoš
|
kvragu.... |
|
|
|
|
Marinoš
|
od onih gore siročića,2 bebice su uginule...ona tigrasta i tirgrasto bijela...crni su bumbari preživjeli,a jedan je jučer udomljen...sad su već ko prave mrcinice
Maša i Taša... |
|
|
|
|
Marinoš
|
i evo novih kandidata...
ima 1 crno,2 siva,3 tigrasta i 1 šareno mače..u petak idemo vidjeti kojeg su spola... |
|
843.31 KB |
130 put(a) |
|
|
79.85 KB |
120 put(a) |
|
|
876.82 KB |
114 put(a) |
|
|
663.15 KB |
116 put(a) |
|
|
827.63 KB |
103 put(a) |
|
|
|
|
|
Marinoš
|
uuuu,ništa od udomljavanja ovdje... |
|
|
|
|
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: Žensko
|
...ajme, ovo malo sivo, jooooooooj........ček da vidim s femili jesu li za još jedno udomljavanje.... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
evil monkey
Ukupno postova: 923 Lokacija: ormar Spol: Žensko
|
anakonda je napisao/la ( Pogledaj post): ›
...ajme, ovo malo sivo, jooooooooj........ček da vidim s femili jesu li za još jedno udomljavanje....
|
go, anakonda, go! jedna macka ko nijedna macka - s dvije je uvijek veselije (a i one su sretnije kad imaju i macje drustvo - speaking from experience ) - udomite jos jedno sivo |
|
_________________ “Education’s purpose is to replace an empty mind with an open one.”
Platon - Alegorija pećine
pollitika.com - Pale blue dot video - DemocracyNow! - ZCom |
|
|
|
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: Žensko
|
evil monkey je napisao/la ( Pogledaj post): ›
anakonda je napisao/la ( Pogledaj post): ›
...ajme, ovo malo sivo, jooooooooj........ček da vidim s femili jesu li za još jedno udomljavanje....
|
go, anakonda, go! jedna macka ko nijedna macka - s dvije je uvijek veselije (a i one su sretnije kad imaju i macje drustvo - speaking from experience ) - udomite jos jedno sivo
|
...sve 5 - samo moji se boje da ne budem mačkamama ..a pogotovo kad vidim ovakve sive slatkiše...vidjeti ćemo, nadam se da hoću...@marinoš - pitanje: jel to viskas ili obično????? |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
|
|