Autor |
Poruka |
Zeldorn Ukupno postova: 14 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Nedavno sam pročitao Neverwhere Neila Gaimana, a sad Deadpoolom kratim vrijeme do sljedeće knjige. |
|
_________________ Verloren ist nur Wer sich selbst aufgibt. |
|
|
 |
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol:  Muško
|
Finbar's Hotel - zakon. |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
 |
Fifa
Ukupno postova: 243 Lokacija: Osijek/Zagreb Spol:  Muško
|
više njih....al trenutno mi je karlsonova biokemija glavna okupacija  fak jea  |
|
_________________ The Todd accepts all applicants, regardless of age and disability.  |
|
|
 |
Janis
Ukupno postova: 417 Lokacija: M42 Spol:  Žensko
|
crvenu toplo preporučam, osim malih navala nelagode prilikom čitanja mnoštva turcizama, radnja je uniqe...ako voliš filozofske knjige svakako pročitaj!
|
Procitala sam Zovem se Crvena... imala si pravo, knjiga je stvarno super, bas je pravo osvjezenje...
Nakon toga: Feric: Djeca Patrasa... u Fericevom stilu, pomalo bolesno, ali zanimljivo... Spisic: Ples sa mladom... ne lose, moze proci.
Trenutno citam Nicolas Fargues: Bila sam iza tebe. |
|
_________________ Of all the things I´ve lost, I miss my mind the most... |
|
|
 |
padobranac
Ukupno postova: 1155 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
Misel Uelbek "Mogucnost otoka"
pomalo me nerviraju neki dijelovi u kojima se eksplicitno opisuju seksualne aktivnosti likova, ali ako to zanemarimo zanimljiva je i aktuelna..
govori o pokretu elohimista, kloniranju, vjecnom zivotu (tako da se reproducira genetski opet ista osoba..da vam sad ne otkrivam)
sve pocinje sa Danijelom 1, pa onda Daniel 25, Daniel 26.. |
|
_________________ Ovakav, nemam nista protiv sebe. Ovakav, prasina uzvitlana. |
|
|
 |
1step2far
Ukupno postova: 3262 Spol:  Žensko
|
Walter Kaufmann - Friedrich Nietzsche, Philosopher, Psychlogist, Antichrist (mislim da će ovaj put trebati i riječnik, ha ha) |
|
_________________ Gola sisa je dobra sisa. |
|
|
 |
Delfin
Ukupno postova: 505 Lokacija: Osijek Spol:  Nebitno
|
Nedavno sam procitala Najveću tajnu od Davida Ickea, sad čitam "Majanski kalendar i transormacija svijesti" i "Dvanaesti planet". |
|
_________________ ...MOJ OSIJEK PUN JE SUNCA...  |
|
|
 |
Jazz
Ukupno postova: 81 Spol:  Nebitno
|
Robert Cooper, SLOM DRŽAVA - Poredak i kaos u 21. stoljeću |
|
_________________ Što te ne ubije - ubije te u pojam |
|
|
 |
Moira
Ukupno postova: 344 Spol:  Žensko
|
Ja sam ju baš jučer počela čitati. Stil mi je odličan, iako se mučim s turcizmima, ali prerano još za komentare..
Prije toga sam pročitala "U opasnosti" Patricie Cornwell, koja mi je puno lošija od njenih ranijih.
Ali zato je "Gospodin Candid" od Jules Hardy bila pravo iznenađenje! Odlična knjiga, nisam to uopće očekivala! |
|
|
|
|
 |
exHOP3on
Ukupno postova: 4356 Spol:  Muško
|
evo za rođendan dobio knjigu Petar Damjan Ouspensky - Razgovori s vragom, zasad na dvadesetoj strani i čini mi se dosta zanimljiva, knjiga se sastoji od 3 dijela: Uvod, Izumitelj (1. priča) i Dobroćudni vrag (2. priča), kad pročitam do kraja napišem puniju recenziju no zasad evo citat iz Uvoda: "Rekao mi je kako je te dvije priče napisao da bi izrazio svoje uvjerenje kako je glavna pogreška čovjeka u vjerovanju u materijalni svijet kao jedinu stvarnost. To uvjerenje, rekao je, izvor je većine ljudskih muka, jer se ljudi besmisleno bore oko nestvarnih problema, zanemarujući pravi problem, to jest oslobađanje od naše vezanosti za materiju." |
|
 |
sanjadom
Ukupno postova: 12 Spol:  Nebitno
|
Evo me opet!Stalno čitam,ali kako je došlo lijepo vrijeme sve manje imam vremena sjediti za kompom.Trenutno čitam Jose Saramago "Evanđelje po Isusu Kristu",isti pisac koji je napisao i "Ogled o sljepoći".Piše svojim prepoznatljivim stilom,malo teškim za pratiti,ali je knjiga sama po sebi dobra,obuhvaća radnju od rođenja Isusa Krista,pa kroz njegovu ranu mladost.Frca od činjenica iz Biblije ali i dobrih satiričnih i ironičnih upadica samog autora.Vrijedi ju pročitati,pa toplo preporučam... |
|
_________________ Ti si dijete svemira,ništa manje nego što je drveće i zvijezde.Imaš pravo biti ovdje.I bilo ti to jasno ili ne,nema sumnje da se svemir razvija kako treba.Pored sve prljavštine i jadikovanja i porušenih snova,ovo je ipak divan svijet. |
|
|
 |
evil monkey
Ukupno postova: 923 Lokacija: ormar Spol:  Žensko
|
keith devlin - "matematički gen" --> zanimljiva knjiga koju je napisao matematicar za nematematicare kako bi laicima objasnio slicnosti i razlike izmedju matematickih i lingvistickih odn. jezicnih sposobnosti i kognitivnih procesa u ljudskom umu - preporučam! |
|
_________________ “Education’s purpose is to replace an empty mind with an open one.”
Platon - Alegorija pećine
pollitika.com - Pale blue dot video - DemocracyNow! - ZCom |
|
|
 |
dr. zoidberg
Ukupno postova: 643 Spol:  Muško
|
evo bacam se na sanjaju li androidi električne ovce, čujem da dosta odskače od filmskog blade runnera |
|
_________________ I have come here to chew bubblegum and kick ass...and I'm all out of bubblegum. |
|
|
 |
lanica Ukupno postova: 36 Spol:  Žensko
|
Danas baš podigla Tvrđavu Meše Selimovića. Počela čitati i zasad mi se sviđa. Vidjet ćemo što će biti dalje. Jel ju tko možda čitao, kakva je?  |
|
_________________ "God created a few perfect people. The rest are right-handed." |
|
|
 |
justice
Ukupno postova: 1371 Lokacija: OS Spol:  Muško
|
Lionel Davidson-Kolimski Visovi
odlična knjiga |
|
_________________ "AVNOJ je preteča Al-Qaede" Ivan Pandža-ex predsjednik Zagrebačke HVIDRE |
|
|
 |
 |
|