Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Offtopic

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Omnia
Ukupno postova: 126
Spol: Nebitno Nebitno
Upozorenja : 2Upozorenja : 2
Post Postano: 17.05.2009. 22:26 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Koliko vas je izbaceno s foruma zbog neslaganja sa izbornim rezultatima, administratore pohvala tebi zbog stranacke i politicke pristranosti hehehehehehe

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
RiPeR
Ukupno postova: 117
Zabranjen pristup
Post Postano: 17.05.2009. 22:28 
Naslov:  

Omnia je napisao/la :
Koliko vas je izbaceno s foruma zbog neslaganja sa izbornim rezultatima, administratore pohvala tebi zbog stranacke i politicke pristranosti hehehehehehe

Pa ovdje je više onih koji se ne slažu sa izbornim rezultatima, ja bih rekao onda da i neradi baš dobar posao Smile

DeusExMachina
Ukupno postova: 90
Post Postano: 17.05.2009. 22:33 
Naslov:  

Omnia je napisao/la: Koliko vas je izbaceno s foruma zbog neslaganja sa izbornim rezultatima, administratore pohvala tebi zbog stranacke i politicke pristranosti hehehehehehe

Poštovani Vic,

Izbačeni ste jer ste vrijeđali druge korisnike, a žuti karton koji Vam je udijeljen bio je ukupno treći.

S obzirom da ste i ranije vrijeđali druge korisnike, aktivacijom trećeg žutog kartona onemogućeno Vam je sudjelovanje u raspravama na portalu Osijek031.com.

Portal Osijek031.com omogućit će svakom korisniku iznošenje argumentiranog mišljenja, što najbolje mogu potvrditi mnoge kvalitetne i sadržajne rasprave. Vrijeđanje sugovornika i trećih osoba je suvišno.

Želimo Vam ugodan boravak na portalu Osijek031.com,
Deus Ex Machina, moderator Foruma 031

studenac

Ukupno postova: 238
Spol: Muško Muško
Post Postano: 17.05.2009. 22:52 
Naslov:  

DeusExMachina je napisao/la :
Omnia je napisao/la: Koliko vas je izbaceno s foruma zbog neslaganja sa izbornim rezultatima, administratore pohvala tebi zbog stranacke i politicke pristranosti hehehehehehe

Poštovani Vic,

Izbačeni ste jer ste vrijeđali druge korisnike, a žuti karton koji Vam je udijeljen bio je ukupno treći.

S obzirom da ste i ranije vrijeđali druge korisnike, aktivacijom trećeg žutog kartona onemogućeno Vam je sudjelovanje u raspravama na portalu Osijek031.com.

Portal Osijek031.com omogućit će svakom korisniku iznošenje argumentiranog mišljenja, što najbolje mogu potvrditi mnoge kvalitetne i sadržajne rasprave. Vrijeđanje sugovornika i trećih osoba je suvišno.

Želimo Vam ugodan boravak na portalu Osijek031.com,
Deus Ex Machina, moderator Foruma 031

Nije istina da uvijek reagirate na vrijeđanje..., prije cca dva dana sam vam prijavio vrijeđanje i to pravo na koje niste reagirali. Mogli ste ga "baciti" u off ali niste. Zašto niste...?! To samo vi moderatori znate. Dok nekad izbacite sasvim normalnu raspravu što sam i sam doživio i pisao vam o tome i vratio topic iz off-a da ostali forumaši vide kako reagirate na politički "podobne", ili neznam kako bi to drugačije nazvao. osijek031.com smile

Post Postano: 17.05.2009. 23:08 
Naslov:  

Dajte i meni koji zuti karton bas fora, ni ja se ne slazem sa izbornim rezultatima

Omnia
Post Postano: 17.05.2009. 23:10 
Naslov:  

Pitanje koje mi se namece oko vrijedjanja drugih korisnika, tko dijeli zute kartone clanovima HDSSB-na na press konferencijama u zadnje vrijeme, dobro znamo kojom se retorikom koriste

Zadnja promjena: Omnia; 17.05.2009. 23:12; ukupno mijenjano 1 put.

Omnia
Post Postano: 17.05.2009. 23:10 
Naslov:  

jel sad ovo za zuti, ha administratore?????

Skoči u forum: