Autor |
Poruka |
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: Žensko
|
...ja bi al' mi moj vlastiti tlak ne dozvoljava skakanja padobranom... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
padobranac
Ukupno postova: 1155 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
pa, ako probas bez padobrana, svi simptomi ce definitivno nestati |
|
_________________ Ovakav, nemam nista protiv sebe. Ovakav, prasina uzvitlana. |
|
|
|
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: Žensko
|
padobranac je napisao/la ( Pogledaj post): ›
pa, ako probas bez padobrana, svi simptomi ce definitivno nestati
|
....kao i tikovi, obzirom na mogućnost beskonačnog sna u kojeg bi tada uronila.... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
1step2far
Ukupno postova: 3262 Spol: Žensko
|
Kad spavam s nekim obavezno mu stavim ruku u pidžamu, jel to tik? Nije zajebancija! Sramota me nekad bude, glavno da se prikačim nekako. |
|
_________________ Gola sisa je dobra sisa. |
|
|
|
tux
Ukupno postova: 2376 Spol: Muško
|
To trzanje se zna i meni dogoditi,ali rijetko kada. |
|
|
|
|
|
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: Muško
|
1step2far je napisao/la: ›
Kad spavam s nekim obavezno mu stavim ruku u pidžamu, jel to tik? Nije zajebancija! Sramota me nekad bude, glavno da se prikačim nekako.
|
Šta ako nema pidžamu? |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
insomnia
Ukupno postova: 2665 Lokacija: Osijek-finally!!! Spol: Žensko
|
Ja osobno također ima takvu vrstu poremećaja. Naime, tijekom sna tijelo dovodim u pozu Marilyn Monroe. |
|
_________________ Da se bojim skakavaca, ne bih bosa po livadi hodala! |
|
|
|
insomnia
Ukupno postova: 2665 Lokacija: Osijek-finally!!! Spol: Žensko
|
Kad spavam s nekim obavezno mu stavim ruku u pidžamu, jel to tik? Nije zajebancija! Sramota me nekad bude, glavno da se prikačim nekako.
|
Ma ajde, sad se tu kao praviš fina neka.. Kao slučajno..jojjjjjjjjjj... pffffffffff...
|
|
_________________ Da se bojim skakavaca, ne bih bosa po livadi hodala! |
|
|
|
pumpkin
Ukupno postova: 978 Lokacija: od ćoška na pol puta Spol: Žensko
|
Meni se s vremena na vrijeme dogodi takav trzaj kao da propadam, ali čini mi se da se to ne događa baš u čvrstom snu, nego odmah nakon što zadrijemam. Mislim da to nije ništa zabrinjavajuće, vjerojatno ima neke veze sa mišićima, tko zna. Više me brinu periodi kad tijekom noći stravično stišćem čeljust i zube, toliko da me nekad bole ostatak dana. |
|
_________________ Always remember you're unique, just like everyone else. |
|
|
|
1step2far
|
Frost je napisao/la ( Pogledaj post): ›
|
Šta ako nema pidžamu?
|
Imagine! |
|
|
|
|
josephine01
Ukupno postova: 2125 Lokacija: ispred ogledala Spol: Žensko
|
A šta je to kad ja iščupam utičnicu od telefona iz zida tijekom sna? |
|
_________________ Za mene je svinja kralj životinja dok ne probam lava. |
|
|
|
1step2far
|
josephine01 je napisao/la ( Pogledaj post): ›
A šta je to kad ja iščupam utičnicu od telefona iz zida tijekom sna?
|
Utičnicofetišist, noćna vrsta. |
|
|
|
|
nake_rado
Ukupno postova: 5684 Lokacija: mala soba 3 sa 3 Spol: Muško
|
Svi vi prije spavanja drmnite čašcu dvije brlje, i nikakva trzanja tikovi budalaštine se neće pojavljivat |
|
|
|
bazooka_joe
Ukupno postova: 3237 Spol: Nebitno
|
Ja sinoc drmnio par brlja,al svejedno sam se opet zgrcio,mahao (udario se o zid) i probudio.
.. |
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
|
Anica Ukupno postova: 48 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
pumpkin je napisao/la: ›
Meni se s vremena na vrijeme dogodi takav trzaj kao da propadam, ali čini mi se da se to ne događa baš u čvrstom snu, nego odmah nakon što zadrijemam. Mislim da to nije ništa zabrinjavajuće, vjerojatno ima neke veze sa mišićima, tko zna. Više me brinu periodi kad tijekom noći stravično stišćem čeljust i zube, toliko da me nekad bole ostatak dana.
|
ja imam isti problem sa zubima.škripim zubima. odeš li kod zubara reći će ti da je to vrlo česta pojava i da je najčešće povezana sa živcima.to ćeš spriječiti počneš li nositi udlagu što će ti vjerojatno zubar preporučiti. |
|
|
|
|
|
|
|