Autor |
Poruka |
mali_ivica
Ukupno postova: 2703 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
NinjaTurtle je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Da mogu birat da li da se rodim sa downovim sindromom ili da me pobace izabrao bi prvu opciju.
|
Na kraju krajeva znaš da te netko želio makar ti imao i Downov sindrom, kad te pobace znaš da te ni vlastiti roditelji nisu htjeli... sve bolesti i ostale stvari su manje važne... |
|
|
|
|
|
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: Muško
|
Tri puta sam probao odgovoriti na ovu temu, i tri puta sam odustao.
A da mi se rodi dijete s ne znam, leukemijom... učinio bih sve, SVE što mogu da mu/joj pomognem ili olakšam |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
la čupakabra
Ukupno postova: 208 Spol: Nebitno
|
jab prva pobacila... da znam da ima ikakav sindrom skratila bih i sebi i njemu muke |
|
|
|
|
|
pop-ap-teta
Ukupno postova: 324 Spol: Nebitno
|
ovolike gluposti nisam skoro procitala na internetu, tako malen forum i stranica, a ovolike budalastine za ne povjerovati.
svaka cast! frost i josephine01 - svaka cast na razmisljanjima. trebalo bi vas staviti na naslovnicu za primjer forumasa. |
|
|
|
|
|
padobranac
Ukupno postova: 1155 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
mali_ivica je napisao/la: ›
Da mogu birat da li da se rodim sa downovim sindromom ili da me pobace izabrao bi prvu opciju.
|
Na kraju krajeva znaš da te netko želio makar ti imao i Downov sindrom, kad te pobace znaš da te ni vlastiti roditelji nisu htjeli... sve bolesti i ostale stvari su manje važne...
|
kako mozes ista znati ako se nisi ni rodio |
|
_________________ Ovakav, nemam nista protiv sebe. Ovakav, prasina uzvitlana. |
|
|
|
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
padobranac je napisao/la ( Pogledaj post): ›
|
Na kraju krajeva znaš da te netko želio makar ti imao i Downov sindrom, kad te pobace znaš da te ni vlastiti roditelji nisu htjeli... sve bolesti i ostale stvari su manje važne...
|
kako mozes ista znati ako se nisi ni rodio
|
ne ne ideš na nebo i tamo onda znaš |
|
|
|
|
|
mali_ivica
|
padobranac je napisao/la ( Pogledaj post): ›
|
|
kako mozes ista znati ako se nisi ni rodio
|
Post mi je bio odgovor, na post koji je glasio:
|
Zašto onda nisi napisala Ninđi da nemože birati pošto se još nije ni rodio?!
Nadam se da si shvatila poantu! Ona je bitna. |
|
|
|
|
|
padobranac
|
ne ne ideš na nebo i tamo onda znaš
[/quote] tj zna Bog i Sveti Petar a to je dovoljno da ostatak svog zivota poslije smrti provedes u paklu..
pa bolje i to nego da mi i ovaj bude pakao.. |
|
|
|
|
Monstrum
|
ne vjerujem ni u raj ni u pakao tak da me boli mauna šta će neko ko ne postoji mislit, a da zbog toga zagorčam život sebi, ženi, rodbini i na kraju tom djetetu jer prije ili kasnije ja ću umrijet i žena moja isto, a on/ona ostaje na milost i nemilost ovom usranom svijetu gdje se jedan potpuno zdrav čovjek jedva snalazi i krpa kraj s krajem, a ne dijete/čovjek s poteškoćama. ne hvala. |
|
|
|
|
|
padobranac
|
Monstrum je napisao/la: ›
ne vjerujem ni u raj ni u pakao tak da me boli mauna šta će neko ko ne postoji mislit, a da zbog toga zagorčam život sebi, ženi, rodbini i na kraju tom djetetu jer prije ili kasnije ja ću umrijet i žena moja isto, a on/ona ostaje na milost i nemilost ovom usranom svijetu gdje se jedan potpuno zdrav čovjek jedva snalazi i krpa kraj s krajem, a ne dijete/čovjek s poteškoćama. ne hvala.
|
pa to i ja kazem..amo me ivica zahebava |
|
|
|
|
mali_ivica
|
padobranac je napisao/la: ›
tj zna Bog i Sveti Petar a to je dovoljno da ostatak svog zivota poslije smrti provedes u paklu..
pa bolje i to nego da mi i ovaj bude pakao..
|
Drago mi je što nisi odgovorila na moje pitanje, a to znači da si shvatila, sve drugo je manje važno... |
|
|
|
|
|
Monstrum
|
čuj, on ima svoje mišljenje koje se u većini slučajeva kosi sa zdravim razumom al dobro, svako ima pravo na mišljenje, znaš kako se kaže, "mišljenje je kao šupak, svatko ga ima" |
|
|
|
|
|
mali_ivica
|
padobranac je napisao/la: ›
tj zna Bog i Sveti Petar a to je dovoljno da ostatak svog zivota poslije smrti provedes u paklu..
pa bolje i to nego da mi i ovaj bude pakao..
|
Kada je netko u tolikoj mjeri opterečen samim sobom, tada on sam sebi napravi od života pakao, nema potrebe da se tu ubacuje i neka druga osoba. |
|
|
|
|
|
mali_ivica
|
znaš kako se kaže, "mišljenje je kao šupak, svatko ga ima"
|
Naravno, Vidim i ti ga imaš?! |
|
|
|
|
|
mali_ivica
|
ja se dam kladit da tvoja mama svaki dan požali što nije abortirala
|
A ja vidim da sam te nasekirao. PS:I nije lijepo pisati takve gluposti po forumima, netko bi mogao pomisliti da si završio fakultet! |
|
|
|
|
|
|
|