Autor |
Poruka |
voditelj_smjene Ukupno postova: 121 Spol: Muško
|
Zanima me što mislite o predizbornim sloganima stranaka na ovim izborima, meni je najviše upao u oči onaj: "Budimo realni"...mislim ono, mogli su stavit "jebiga, šta je tu je" ili još bolje "spori smo al smo neučinkoviti" |
|
|
|
|
|
Roflmao Ukupno postova: 32 Spol: Muško
|
voditelj_smjene je napisao/la: ›
Zanima me što mislite o predizbornim sloganima stranaka na ovim izborima, meni je najviše upao u oči onaj: "Budimo realni"...mislim ono, mogli su stavit "jebiga, šta je tu je" ili još bolje "spori smo al smo neučinkoviti"
|
HSP je ispunio veliku većinu predizbornih obećanja, ali čuj ako misliš da su spori i neučinkoviti sjeti se Kramarića. On je bio ptica trkačica tolikom brzinom je od Osijeka napravio selo da se ljudima zavrtilo u glavi. |
|
|
|
|
|
nova generacija Ukupno postova: 44 Spol: Nebitno
|
Mislim da Đapić ima najbolju kampanju i sa kampanjom će sigurno izvuči maximum glasova koji može dobiti. Matković još nema kampanju pa nemogu komentirati. Vrbošić je bez sadržaja i to mu je najveći nedostatak, čudi me što u kampanji nije pokušao uvjeriti ljude da nešto zna i da ima ekipu koja to može realizirati, zbog toga nemam baš ni bog zna kakvo mišljenje o njegovom kampanji. Bubalo je jedini koji pokazuje tim i to mu je dobro. Ako je već jedini skupio ozbiljnu ekipu onda to treba i sticati. "Snaga grada" nije loše i bolje je nego da su išli sa ošišanom ovcom ili žitom, ali (uvijek ali) moram priznati da sam bolje očekivao od trojke. |
|
|
|
|
|
tempus031
Ukupno postova: 234 Lokacija: In Da House Spol: Muško
|
Napokon će se krenuti s riječi na djela, a novu osječku priču će ostvariti snaga mladosti, razvoja, osmjeha, vjere i ljubavi, ukratko snaga grada u koaliciji s narodom, budimo realni, mi znamo bolje.
A sad svi 17. na izbore, nemojte da vidim da netko nije bio! |
|
_________________ Slavonijo 'ko te nije volio, ne zna što je izgubio! |
|
|
|
domba_dgo Ukupno postova: 86 Spol: Muško
|
"Budimo realni" i "Djela a ne rijeći" mi se ćine kao najprirodniji slogani, a vrbošićev "napokon" kao najnemaštoviji i totalno neuvjerljiv.Ipak su oni (HSLS) bili već na vlasti pa to onda nije "Napokon" nego "OPET"(nedaj Bože op.a.) |
|
|
|
|
|
deanna Ukupno postova: 7 Spol: Nebitno
|
Djela, ne riječi - to mi je ok, a i odgovara im s odzirom što su sve dosad napravili
Snaga grada zvuči zapravo komično. A slika slavne trojke s podignutim palčevima me više podsjeća na parodije nego na stvarnu kapanju. Mislim tko im je to organizirao, Mel Brooks?
Napokon - NAPOKON ŠTO??? |
|
|
|
|
|
slavica031
Ukupno postova: 147 Spol: Nebitno
|
Sve su maštovitiji.. Ali otkad im kampanje vode profesionalci, puno bolje izgleda... |
|
_________________ ...da bi ostvario svoje snove, moraš se prvo probuditi... |
|
|
|
Kyoto Ukupno postova: 80 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
tempus031 je napisao/la: ›
Napokon će se krenuti s riječi na djela, a novu osječku priču će ostvariti snaga mladosti, razvoja, osmjeha, vjere i ljubavi, ukratko snaga grada u koaliciji s narodom, budimo realni, mi znamo bolje.
|
a naš gradonačelnik je Gordan Matković |
|
_________________ zar i ti sine Brute |
|
|
|
slavica031
Ukupno postova: 147 Spol: Nebitno
|
Hahahahahahahah
Ajd u 100kn da nije |
|
_________________ ...da bi ostvario svoje snove, moraš se prvo probuditi... |
|
|
|
Kyoto Ukupno postova: 80 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Može i u više...detalji mogu na pm...mi se ne prepucavamo na forumima |
|
_________________ zar i ti sine Brute |
|
|
|
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: Žensko
|
....meni je broj 1 "Pravaši, glavu gore"....pitanje koje mi se nameće: pa gdje li im je dosad bila glava onda? |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
|
|
|
|
|