Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Offtopic

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
zla_tratinčica

Ukupno postova: 1330
Spol: Nebitno Nebitno
Upozorenja : 2Upozorenja : 2
Post Postano: 28.04.2009. 16:54 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

avantgarde je napisao/la :
zla_tratinčica je napisao/la :
Delfin je napisao/la :
zla_tranticica samo hoce reci da Borbas nije otac hip-hop scene u Osijeku i tocka. on to i nije.
hip-hop je poceo jako davno u feniksu jos prije 12-13 god mozda i vise u dvorani u svacicevoj, onda su bili jako dugo u klubu mladih bilo je tu razdvajanja pa su se okupili istomisljenici oko Zapera i otvorili muvement to sad traje 3 godine.
MissConcempion ti znas bolje povijest ja sam ipak u drugoj vrsti plesa. Smile
Najteze je postici uspijeh u svom gradu pred svojom publikom, ni nama nije lako.
Samo tako nastavite.

vidiš da mu se mora crtat ;D ;D

Mogao bi ti malo ne biti bezobrazan!? :think:
Nisi bas obdaren nekim pretjeranim intelektom stoga procitaj da sam se u neku ruku slozio s tvojim postovima. I umjesto sto po 34 puta procitas ono sto si ti napisao, daj si oduska i koju minutu pa procitaj pazljivo sta pisu drugi.

ti ćeš nekom pričati o intelektu????? o bože sačuvaj. svaka tvoja riječ na ovom forumu je ništa drugo nego pametovanje o svemu, koje god da se teme uhvatiš, prepotentno pametovanje. i ti si prvi uhvatio se za moje riječi i počeo srati i sad kad si vidio da sam bio u pravu kao "ja sam malo zezao tratinčicu".. okani me se.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
zla_tratinčica

Post Postano: 28.04.2009. 16:58 
Naslov:  

Pa sta je tu cudno? covjek im je vjerojatno nekako pomogao da ga smatraju tim cim ga smatraju, zar ne?

Vjerujem da nemaju takav besplatan prostor da bi kurac imali jam svake subote ili sto vec imaju.

Imaju apsolutno pravo biti zahvalni na usluzi.

Ne podrzavam borbasa i iskreno me zaboli kiki i za njega i njegove poslove, no ne napadajte decka za izjavu dok niste u stanju malo dublje sagledat situaciju.

evo još jednom citiram tvoju opasku na komentar kako je idiotizam reći da je Alen Borbaš tata osječke hip-hop scene, i prestani se izmotavati i stoj jednom iza svojih riječi, ti utjelovljenje inteligencije i intelekta ovog foruma..

sad ćeš opet pitat zašt sam glup i bezobrazan, eto zato. xD

avantgarde
Ukupno postova: 818
Post Postano: 28.04.2009. 17:29 
Naslov:  

Pa sta je tu cudno? covjek im je vjerojatno nekako pomogao da ga smatraju tim cim ga smatraju, zar ne?

Vjerujem da nemaju takav besplatan prostor da bi kurac imali jam svake subote ili sto vec imaju.

Ne podrzavam borbasa i iskreno me zaboli kiki i za njega i njegove poslove, no ne napadajte decka za izjavu dok niste u stanju malo dublje sagledat situaciju.

evo još jednom citiram tvoju opasku na komentar kako je idiotizam reći da je Alen Borbaš tata osječke hip-hop scene, i prestani se izmotavati i stoj jednom iza svojih riječi, ti utjelovljenje inteligencije i intelekta ovog foruma..

Ja bih tebi preporucio jednu psihoanalizu!
Tebi su svi koji komentiraju ijedan tvoj post frustrirani, jadni, glupi...
Puno je to ljudi. Da nije mozda problem u tebi.
A sad opet pogledaj u taj moj post i reci gdje sam ja to tocno napisao da je Borbas otac osjeckog hip hopa. Btw stojim iza svojih rijeci od prve do zadnje, uvijek. Vjerujem da ti supljina u glavi ne dozvoljava da to shvatis.

Sto se tice intelekta za tebe sam doktor, spaljevino. Wink

zla_tratinčica

Post Postano: 28.04.2009. 20:14 
Naslov:  

Sto se tice intelekta za tebe sam doktor, spaljevino. Wink

ti si doktor sam za sebe, ti bi trebao napravit ono što ja radim, 42 puta pročitati svoj post jer očito uvijek krivo nešto napišeš i onda se izmotavaš i praviš mutav šta sam ti dokazo u 10 rasprava već i uvijek tebe netko "krivo shvati" i uvijek isto završi svaka rasprava s tobom, ili "šalio sam se" ili "krivo si me shvatio, nisam to mislio al je tak ispalo", i to nisam u pitanju samo ja nego nekoliko ljudi na forumu, sad bih išao tražiti gdje je bilo ali mi se neda vrijeme trošit na nekog prepotentnog levata koji misli da je najpametniji.

eo čak ćeš biti i prva i jedina osoba koju ću staviti na ignore listu na ovom forumu, seljo!

Very Happy Very Happy

avantgarde
Post Postano: 28.04.2009. 21:14 
Naslov:  

JA bih bas volio da odes i nadjes tih 10 rasprava pa na kraju i argumentiras svoje maloumne i bezobrazne ispade.

Pripazi na jezik da ti seljo i prepotentni levat nebi malo picic naravnao . Wink

Post Postano: 30.04.2009. 16:51 
Naslov:  

u jebemu, tko me tjero da idem nelogiran gledat vamo pa vidim šta si napiso.. evo još jedan tvoj post kojim dokazuješ kolika si čobančina i seljak. i nemoj se prijetit jer ću ti poslati sestru da te izmlati, ovčice.

Post Postano: 30.04.2009. 22:31 
Naslov:  

u jebemu, tko me tjero da idem nelogiran gledat vamo pa vidim šta si napiso.. evo još jedan tvoj post kojim dokazuješ kolika si čobančina i seljak. i nemoj se prijetit jer ću ti poslati sestru da te izmlati, ovčice.

Htjedoh ti svasta napisat, no onda bih bio isti kao ti.
Totalno si u pravu. Wink

Uostalom nisi pokazao tih 10 topica.

tijuana

Ukupno postova: 54
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 01.05.2009. 5:45 
Naslov:  

eto, drago mi je što smo opet frendovi Smile. Zla_tratinčica sa frendicinog acca.

Volim te <3

Skoči u forum: