Autor |
Poruka |
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol:  Muško
|
|
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
 |
TataMata
Ukupno postova: 1180 Spol:  Nebitno
|
Uglavnom mogla bi i ti raditi kao kolumnist na 031, što bi bilo i fer, neka se čuje i glas s desna....ajmo nandino ugovor za Sharon....članak ti je odličan... |
|
_________________ Đe si lega.....šo ima? Ma niš brca....lagano điram i snajpam butre...možda će se koja šapit... |
|
|
 |
dibi Ukupno postova: 59 Spol:  Nebitno
|
Ako je on trol, onda si ti "Međed" jer odgovor ti je na razini neandretalca!
|
|
|
|
|
 |
PEGY
Ukupno postova: 2664 Lokacija: Seychelles Spol:  Nebitno
|
Bubalo je ok. Bolje mu je da bude župan, al što bi onda radio doktor ego Š.
Vrdoljak mi je tu čudno izniknuo. |
|
|
|
|
 |
justice
Ukupno postova: 1371 Lokacija: OS Spol:  Muško
|
a koji je to glas s lijeva??? ja ga do sada nisam ni vidio ni pročitao |
|
_________________ "AVNOJ je preteča Al-Qaede" Ivan Pandža-ex predsjednik Zagrebačke HVIDRE |
|
|
 |
eseker
Ukupno postova: 649 Lokacija: moja radna soba Spol:  Nebitno
|
|
|
 |
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol:  Žensko
|
...uf, mislim da imaš ovu temu već otvorenu....al ne da mi se tražit link sad  |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
 |
mimin Ukupno postova: 44 Spol:  Nebitno
|
meni je žao što ima likova poput tebe koji ne vide da su dosadili s jednom te istom tematikom, a to je veličanje hsp-a i pljuvanje hdssb-a.mislim da su ovdje svi dovoljno pametni da znaju za koga će glasovati, ti im sigurno nećeš promjeniti mišljenje pisajuči kojekakve članke.prihvačam zahvalu, stvarno mi je bilo žao što se niko nije zanimao za tvoju temicu,komentari o,ha,ha.vidiš da sam pokrenio lavinu. |
|
|
|
|
 |
mimin Ukupno postova: 44 Spol:  Nebitno
|
ako ne znaš pametno kontrirati onda mi se ni ne obračaj ...... jedan, .... jedan, ........ jedan, .......... jedan itd, itd, itd |
|
|
|
|
 |
_Jimmy_
Ukupno postova: 1375 Lokacija: Legagrad Spol:  Muško
|
koliko grad na benču može dignut ? |
|
_________________ Lock 'n' Load Baby  |
|
|
 |
bazooka_joe
Ukupno postova: 3237 Spol:  Nebitno
|
*ziiijev!* |
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
 |
 |
|