Autor |
Poruka |
AnitaAnna Ukupno postova: 7 Lokacija: Čepin Spol: Žensko
|
Bella je Bernski planinski pas, stara je 4,5 mjeseci, umiljata, razigrana, trenutno boravi u kući i ima odlične higijenske navike. Cijepljena je protiv baby bolesti a prije neki dan je dobila i mikročip i cjepivo protiv bjesnoće. Prošle godine smo dogovorili more al tad nismo imali Bellu i nismo dogovorili njen dolazak. Naime sad gazda neželi da ju povedemo s nama. Svi prijatelji koji su ljudi od povjerenja su u stanu a a pošto je ona planinski pas, mislim da bi joj bilo pre vruće pa mi se ta ideja ne činio baš savršenom. Drugi bi je hranili kostima i domaćom hranom našto ja dobivam slom živaca jer smatram da ono što mi jedemo nije dobro i za nju. Stoga tražim osobu koja bi je pričuvala na 10 dana uz naknadu naravno, po mogućnosti da ima ograđeno dvorište. Ostavljam potrebnu količinu hrane. Hvala |
|
|
|
|
|
audiworld
Ukupno postova: 2078 Spol: Nebitno
|
sorry na off-u. Nadam se da ces naci nekoga, ali se ne slazem s ovim vezanim uz hranu. Hrana koju jedu ljudi( naravno osim ljutog, neznam kolko masnog itd...) je dobra za pse.. Zašto pas ne bi pojeo finu( domaću) juhu itd... |
|
_________________ .... alergičan na seljačine, primitivce, podobne i ine..... volim i ocvale studente.. alergičan na marijuanu... tu travu treba tretirat pesticidima |
|
|
|
ruana Ukupno postova: 1374 Spol: Nebitno
|
|
|
|
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: Žensko
|
...pravi ljubitelj životinja.... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
|
Koliko se kreću cijene čuvanja pasa? |
|
|
|
|
|
|
audiworld je napisao/la ( Pogledaj post): ›
sorry na off-u. Nadam se da ces naci nekoga, ali se ne slazem s ovim vezanim uz hranu. Hrana koju jedu ljudi( naravno osim ljutog, neznam kolko masnog itd...) je dobra za pse.. Zašto pas ne bi pojeo finu( domaću) juhu itd...
|
Svatko ima svoje mišljenje...ja stojim iza toga da nije dobro a ti misli šta hoćeš....zašto da bude masna i debela i da joj ugrozim zdravlje? Ionako prosječno žive oko 7 godina.. |
|
|
|
|
|
Ingo
Ukupno postova: 3470 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
hoteli su ti cca 50 kn na dan ... ali bolje nadji nekoga ko ce ti besplatno cuvati psa sa tvojom hranom ... i donesi mu neki pokloncic s mora |
|
|
|
|
|
|
anakonda je napisao/la ( Pogledaj post): ›
...pravi ljubitelj životinja....
|
hahahahah
Žena direkt u glavu |
|
|
|
|
|
|
Ingo je napisao/la ( Pogledaj post): ›
hoteli su ti cca 50 kn na dan ... ali bolje nadji nekoga ko ce ti besplatno cuvati psa sa tvojom hranom ... i donesi mu neki pokloncic s mora
|
Hvala na odgooru Ingo al trenutno mi nitko nepada na pamet. Dali u osijeku ima hotel za pse? |
|
|
|
|
|
sale car
Ukupno postova: 1305 Lokacija: Grad na Dravi Spol: Muško
|
AnitaAnna je napisao/la: ›
Bella je Bernski planinski pas, stara je 4,5 mjeseci, umiljata, razigrana, trenutno boravi u kući i ima odlične higijenske navike. Cijepljena je protiv baby bolesti a prije neki dan je dobila i mikročip i cjepivo protiv bjesnoće. Prošle godine smo dogovorili more al tad nismo imali Bellu i nismo dogovorili njen dolazak. Naime sad gazda neželi da ju povedemo s nama. Svi prijatelji koji su ljudi od povjerenja su u stanu a a pošto je ona planinski pas, mislim da bi joj bilo pre vruće pa mi se ta ideja ne činio baš savršenom. Drugi bi je hranili kostima i domaćom hranom našto ja dobivam slom živaca jer smatram da ono što mi jedemo nije dobro i za nju. Stoga tražim osobu koja bi je pričuvala na 10 dana uz naknadu naravno, po mogućnosti da ima ograđeno dvorište. Ostavljam potrebnu količinu hrane. Hvala
|
mogao bih ja pričuvati, imam dosta veliko ograđeno dvorište, može stalno biti vani, samo ne znam kako će se slagati s mojim psom... mošto imam mješanca njemačkog ovčara i haskija, sada je star sedam mjeseci... ako ne bude problema među njima nema problema... e, da, ne odgovaram za posljedice dobivene "druženjem" mužjaka i ženke...
audiworld je napisao/la: ›
sorry na off-u. Nadam se da ces naci nekoga, ali se ne slazem s ovim vezanim uz hranu. Hrana koju jedu ljudi( naravno osim ljutog, neznam kolko masnog itd...) je dobra za pse.. Zašto pas ne bi pojeo finu( domaću) juhu itd...
|
OFFTOPIC: kada se već govori o jelu, ja salno som psu dajem sve što mi jedemo i nikada mu ništa nije bilo... čak i raste ko gljiva poslije kiše... |
|
|
|
|
... je napisao/la ( Pogledaj post): ›
AnitaAnna je napisao/la: ›
Bella je Bernski planinski pas, stara je 4,5 mjeseci, umiljata, razigrana, trenutno boravi u kući i ima odlične higijenske navike. Cijepljena je protiv baby bolesti a prije neki dan je dobila i mikročip i cjepivo protiv bjesnoće. Prošle godine smo dogovorili more al tad nismo imali Bellu i nismo dogovorili njen dolazak. Naime sad gazda neželi da ju povedemo s nama. Svi prijatelji koji su ljudi od povjerenja su u stanu a a pošto je ona planinski pas, mislim da bi joj bilo pre vruće pa mi se ta ideja ne činio baš savršenom. Drugi bi je hranili kostima i domaćom hranom našto ja dobivam slom živaca jer smatram da ono što mi jedemo nije dobro i za nju. Stoga tražim osobu koja bi je pričuvala na 10 dana uz naknadu naravno, po mogućnosti da ima ograđeno dvorište. Ostavljam potrebnu količinu hrane. Hvala
|
mogao bih ja pričuvati, imam dosta veliko ograđeno dvorište, može stalno biti vani, samo ne znam kako će se slagati s mojim psom... mošto imam mješanca njemačkog ovčara i haskija, sada je star sedam mjeseci... ako ne bude problema među njima nema problema... e, da, ne odgovaram za posljedice dobivene "druženjem" mužjaka i ženke...
audiworld je napisao/la: ›
|
OFFTOPIC: kada se već govori o jelu, ja salno som psu dajem sve što mi jedemo i nikada mu ništa nije bilo... čak i raste ko gljiva poslije kiše...
|
Mislim da nije loša ideja jedino što bi ih trebali malo pustiti da se upoznaju prije nego ih ostavimo skupa a po pitanju druženja, nabavit ću joj željezne gaće...hahahahahah |
|
|
|
|
|
sale car
Ukupno postova: 1305 Lokacija: Grad na Dravi Spol: Muško
|
ak ćeš nabavit te gaće nema beda onda... i tak o itako mom životnjsko mdrugu ne bi škodilo malo druženja... ... možem ose dog pa da dođeš vidjeti jedan dan o čemu se radi, a i da nam se žiotinje obližu i izmirišu... |
|
|
|
|
... je napisao/la ( Pogledaj post): ›
ak ćeš nabavit te gaće nema beda onda... i tak o itako mom životnjsko mdrugu ne bi škodilo malo druženja... ... možem ose dog pa da dođeš vidjeti jedan dan o čemu se radi, a i da nam se žiotinje obližu i izmirišu...
|
Ja sam popodne u gradu. Jel ti odgovara danas?
U kojem dijelu Osk si? |
|
|
|
|
|
kudjaokomtiskokom
Ukupno postova: 252 Lokacija: Osijek Spol: Nebitno
|
imam jednu frendicu koja se inace bavi cuvanjem ljubimaca preko ljeta.. tu je u os.
zna zbilja puno o psima i savrsen tretman imaju kod nje! (ako se ne uspijes dogovorit s "..." javi mi se na pm da ti dam njezin broj ) |
|
|
|
|
|
|
|