Autor |
Poruka |
studenac
Ukupno postova: 238 Lokacija: Slavonija Spol:  Muško
|
Ne razumijem u čemu je problem ako je Sanader posjetio gradonačelnika, pa i njima je dolazio predsjednik države u pohode...
|
Malo brkaš lončiće.  |
|
_________________ Dok je ovaca bit će i šišanja.  |
|
|
 |
OsijekNepokoreniGrad
Ukupno postova: 724 Spol:  Nebitno
|
Domba, sinko, nemoj se brukati, opet se odaješ sa č i ć, te ije i je  |
|
|
|
|
 |
domba_dgo Ukupno postova: 86 Spol:  Muško
|
Kao prvo ja ti nisam "sinko" jer sam sigurno stariji od tebe barem 5 godina, a kao drugo ako nemaš ništa pametnije za reći od primjedbe na moj pravopis onda bolje i nemoj pisati ništa jer samo spamaš! Vidim da te boli istina! |
|
|
|
|
 |
OsijekNepokoreniGrad
|
E tu sam te čekao. To su đapićeve riječi
Toliko, dokazao sam što sam hio  |
|
|
|
|
 |
|
A ja ću tebe čekati do 17.5. da ti se nasmijem!  |
Zadnja promjena: domba_dgo; 20.04.2009. 15:36; ukupno mijenjano 1 put. |
|
|
|
 |
OsijekNepokoreniGrad
|
U pravu si, sam sebi ćeš se smijati
Ajd pozdrav. |
|
|
|
|
 |
|
Dijete drago, kao što rekoh kada nemaš što pametnije za reći onda spamaš! Jel te Glavaš plaća po postu pa spavaš po forumu i spamaš ili si samo fanatik? |
|
|
|
|
 |
pravaška vojska
Ukupno postova: 111 Spol:  Nebitno
|
...pa stvarno ovaj nepok.grad nezna ništa pametnije izjaviti več pljuvati po drugima i gledati na pravopis i to kad ništa više nema za reći,a svuda ga ima,gdje god se okreneš,pa kolika ti je braco dnevnica...pa kad već imaš toliko vremena prebroji nam dimnjake od gradskih firmi iz kojih ne izlazi ništa pa nam se onda javi,ali samo ako imaš išta pametno za reći! |
|
|
|
|
 |
essek031
Ukupno postova: 168 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Ja se u potpunosti slažem da ovaj "OsijekNepokoreniGrad" samo pljuje po drugima, spama i ispravlja pravopisne pogreške svojih neistomišljenika ovdje na forumu. Kad nema argumenata, a nikada ih nema, onda ispravlja pravopisne pogreške. Mislim, kakve veze to ima. Pa i književnici kada napišu knjigu, ta knjiga se lektorira.
A ovo je samo jedan obični forum, kao da je bitno... |
|
_________________ Acta, non verba! |
|
|
 |
OsijekNepokoreniGrad
|
Kad nema argumenata, a nikada ih nema, onda ispravlja pravopisne pogreške.
|
Pričaš gluposti. Argumente sam više puta iznio, VI na njih niste imali ništa za reći osim Glavaš, Glavaš i Glavaš.
Nadalje, briga me za nečiji pravopis, ali upozoravam da je to jedna te ista nepismena osoba koja redovito mijenja nickove da bi ispalo da vas ima više.
E to je žalosno. |
|
|
|
|
 |
 |
|