Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Offtopic

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Otrov1991

Ukupno postova: 13
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 06.04.2009. 2:32 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Mladjo je napisao/la :
lavic je napisao/la :
daddos je napisao/la :
al osijek je takav klub da samo delikventi za njega mogu navijati...

ajde budimo realni pa recimo koliko % vasih clanova ima zavrsen fakultet, koliko magisterij, koliko doktorat... je moze se naci nekoliko...

vecinom na utakmice dolaze klinci (djeca) koja su zaluđena osijekom pa zbog njega bjeze sa nastave (pobrinio se stimac da nemoraju vise ni to) nebi li isli na utakmicu, a u školi redaju komad do komada... evo daj mi statisticke podatke koliko vasih clanova je u osnovoj i srednjoj skoli imalo prosijek ocijena preko 4.0 ...

budi realan pa otvori oci i pogledaj oko sebe, osijek ti nije dao ni krov nad glavom, ni omogucio ti da nebudes gladan ... to je potpuno beskorisna stvar u tvom zivotu Rolling Eyes
nikada nisam imao potrebu s ičim se hvaliti al kad si već glup ko te jebe; osnovnu sam cijelu završio sa 5.0, srednju sam sve razrede završio sa 5, imam 4 ispita do kraja na faksu, od ekipe (nas 15-ak) koja je bila danas na tekmi SVI idu na faks ili su ga završili. i da ostavio sam danas grlo za taj "klošarski" osijek. seljačino,
raditi presijek navijačke skupine kroz obrazovnu prizmu je nešto što ti nije trebalo jer mudar čovjek zna da faks nije ekvivalencija inteligencije. zato ti majstore ni ja ni moja ekipa na čelu ne nosimo natpis "ekipa s fakulteta" već dolazimo da bi bili dijelom nečega što malog čovjeka u ovakvoj govnarskoj državi može učiniti sretnim. a ako tebe ne veseli probitak tvoje sredine na bilo kojem planu to je onda tvoj problem Wink

Smile Lavić spava ili ima preobražaj u LAVA.
Kakav lik, mama je poželjela kćerkicu ili bar delikventa, kad je rodila takvu budalu.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  

Skoči u forum: