steam je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Brakovi se i tako dijele na swingere i na one u kojima jedno ili oboje swingaju posebno.
OBTW sretan rodjendan!
|
Hvala
Vjerojatno nisam bila dovoljno jasna. Nisam govorila o povremenoj "promjeni", "zamjeni" partnera, nego o promiskuitetu kao načinu života. Takve su obitelji apsolutno nezdrava okolina za djecu i nitko me ne može uvjeriti u suprotno.
Glede tog Kaćunka... dobra fora ali baš nešto razmišljam o takvim stavovima. Čim netko kaže da je protiv (da se razumijemo, ja ne osuđujem dok se oni svojim načinom života ne petljaju u moj), ispada zatucani puritanac. Odgajana sam liberalno, od spomena Crkve mi se digne kose na glavi, a opet takav način života ne mogu prihvatiti kao normalan. I ne tiče me se mišljenje mase. Ne trudim se uvijek biti kontra, ali u zadnje vrijeme nekako redovito tako ispadne.
I nije to osuda. Primjerice, pušač sam. Koliko god meni ta cigareta bila "potrebna" ili "draga", ne mogu tvrditi da je pušenje zdravo i "normalno". Jer nije.
Misstake, to je tvoje mišljenje. Meni su itekako za usporedbu. Jer, svi koji su silno moderni i liberalni vele da dva odrasla čovjeka mogu raditi što žele iza vrata spavaće sobe, ukoliko su oboje na takav odnos pristali. Tom logikom, incest nije ništa "nenormalniji" od promiskuiteta. I jedno i drugo su (zdravstveno i društveno) nepoželjno ponašanje, bez obzira na osobne seksualne afinitete.