Autor |
Poruka |
tenjac
Ukupno postova: 81 Spol: Nebitno
|
Slucajno ako idete na more u Medulin kraj Pule ima svinger club,sa ceste Medulin-Pula se vidi,jako kicasta kuca,tu je svinger otvorio neki covjek iz vana,bilo je na tw-u,sado-mazo,sve ostalo..neznam,ko voli,al ja osobno nebih svoju zenu il djevojku dao drugom i jos gledat to... |
|
|
|
|
|
Elena_Os
Ukupno postova: 1795 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
|
|
|
zlusch
Ukupno postova: 2038 Lokacija: Sjenjak Spol: Muško
|
|
|
|
Mother Earth
Ukupno postova: 675 Spol: Žensko
|
Fuj fuj fuj! |
|
_________________ Dwight Schrute: Jim is my enemy. But it turns out that Jim is also his own worst enemy. And the enemy of my enemy is my friend. So Jim, is actually my friend. But, because he is his own worst enemy, the enemy of my friend is my enemy so actually Jim is my enemy. But... |
|
|
|
Heroina9
Ukupno postova: 468 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
tenjac je napisao/la: ›
Slucajno ako idete na more u Medulin kraj Pule ima svinger club,sa ceste Medulin-Pula se vidi,jako kicasta kuca,tu je svinger otvorio neki covjek iz vana,bilo je na tw-u,sado-mazo,sve ostalo..neznam,ko voli,al ja osobno nebih svoju zenu il djevojku dao drugom i jos gledat to...
|
Ma joj gledala sam na RC-u kad je bio prilog o toj kući...dva srednjovječna para u nekim kožnim dodatcima, žene malo krupnije...čak su i za kamere pokazali kako se to radi u četvero.... |
|
|
josephine01
Ukupno postova: 2125 Lokacija: ispred ogledala Spol: Žensko
|
pa meni to baš slatko |
|
_________________ Za mene je svinja kralj životinja dok ne probam lava. |
|
|
|
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: Muško
|
Elena_Os je napisao/la: ›
Naravno...moram tebi pronaći sve teme na koje nisi odgovorio da ne tučeš stalno po istima
|
Znaš kako kažu, pametniji popušta, a ja nikad ne odustajem. |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
akis
Ukupno postova: 73 Spol: Nebitno
|
Nije kod Medulina nego na cesti Tar - Visnjan u selu Labinci i nije uopce napadna kuca (ima samo neonsku reklamu). Pogledajte:
http://www.casa-erotica.info/ |
|
_________________ Daj meni Beck´s i njima šta će |
|
|
|
Janis
Ukupno postova: 417 Lokacija: M42 Spol: Žensko
|
Ne smatram ja to bas nesto bolesnim, dokle god njih dvoje obostrano uzivaju u tome, bez ikakve prisile... mislim, u svakom slucaju je bolje nego da varaju jedno drugo, dogovore se, pa je sve to "legalno" kako je netko negdje rekao...
Ali da bih se sama upustila u isto, definitivno ne bih. Nemam zelju sa seksom sa drugim muskarcem (ili drugom zenom), a jos manje imam zelju gledati "mojeg muskarca" kako to radi s nekim drugim. Hvala, ali nije to za mene.... |
|
_________________ Of all the things I´ve lost, I miss my mind the most... |
|
|
|
josephine01
Ukupno postova: 2125 Lokacija: ispred ogledala Spol: Žensko
|
al o ukusima se ne raspravlja.. |
|
_________________ Za mene je svinja kralj životinja dok ne probam lava. |
|
|
|
Elena_Os
Ukupno postova: 1795 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Frost je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Naravno...moram tebi pronaći sve teme na koje nisi odgovorio da ne tučeš stalno po istima
|
Znaš kako kažu, pametniji popušta, a ja nikad ne odustajem.
|
hahahaahah samo što u meni nećeš naći tu drugu osobu s kojom ćeš se nadmudrivati...imam malo većih briga u životu od ovoga...sretno s potragom... |
|
_________________ Carpe diem! |
|
|
|
six Ukupno postova: 94 Spol: Nebitno
|
tko voli nek izvoli,ja fala nebi |
|
|
|
|
|
empetri
Ukupno postova: 656 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
da pametni popuštaju, vladale bi budale..
čekaj malo... Oo |
|
_________________ --
Finding beauty in the dissonance. |
|
|
|
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: Muško
|
hahahaahah samo što u meni nećeš naći tu drugu osobu s kojom ćeš se nadmudrivati...imam malo većih briga u životu od ovoga...sretno s potragom...
|
ono, votevr
empetri je napisao/la: ›
da pametni popuštaju, vladale bi budale..
čekaj malo... Oo
|
Upravo tako |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
majaazdaja
Ukupno postova: 207 Spol: Žensko
|
ma kak je to bolesno i bljak...to su dvoje odraslih ljudi koji su dogovoreno usli u to
znaju sta rade..
i nije to 200 ljudi u jendoj prostoriji i onda se skinu svi goli i nemilice karaju
oni se nadju..druskanje , minglanje, cugica..nadju si partnere s kojima se odu pokarat
to je swinganje..
bolesno je seksat se sa djecom , zivotinjama , nemocnima i u krugu obitelji..sve ostalo je ok
|
|
_________________ zlo i naopacke |
|
|
|
|
|