Autor |
Poruka |
Andrea Zuckerman
Ukupno postova: 153 Spol: Nebitno
|
Trebam ortopedske uloške za kćerku. U bolnici su nam rekli da ih izrađuju u Protetici Modular i u Otosu. Postoji li neka razlika u kvaliteti? Kakva su vaša iskustva?! |
|
|
|
|
|
Uma
Ukupno postova: 4727 Spol: Žensko
|
|
|
|
kelly
Ukupno postova: 317 Lokacija: osijek Spol: Žensko
|
|
|
|
ix ox
Ukupno postova: 207 Spol: Nebitno
|
preporučam nijedno od navedenog |
|
_________________ Legalize it. |
|
|
|
stipe_5 Ukupno postova: 39 Spol: Nebitno
|
ix ox je napisao/la: ›
preporučam nijedno od navedenog
|
biježi od Otos ortopedska tehnika koliko te noge nose, vlastita iskustva, više puta sam kupovo kod njih i svaki puta sam se totalno razočarao.......
Kao drugo nemaju zaposlenu niti jednu stručnu osobu u svojoj "sanitetskoj kući", sve rade trgovci kao i u Konzumu tako da im baš i nije zdravlje na prvom mjestu kako oni to vele.... |
|
|
|
|
|
exHOP3on
Ukupno postova: 4356 Spol: Muško
|
E ovak, standardna priča, da ne otvaram temu bezveze kad već ima slična... bla bla... nebitno...
Mene zanima, ako je netko kupovao u jednoj od tih ortopedskih šta god, uloške po mjeri stopala kolika je cijena?? gledo sam na netu, stranice su glupe, ne piše ništ osim proizvođača... |
|
|
Circa
Ukupno postova: 3149 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Andrea Zuckerman je napisao/la: ›
Trebam ortopedske uloške za kćerku.
|
Koliko malena ima godina? Ko je ćaća? |
|
_________________ Ja sam srbin, ustaša, crnac, nacist, peder, jevrej i ne kupam se! |
|
|
|
heidi
Ukupno postova: 39 Lokacija: Wien Spol: Žensko
|
exHOP3on je napisao/la ( Pogledaj post): ›
E ovak, standardna priča, da ne otvaram temu bezveze kad već ima slična... bla bla... nebitno...
Mene zanima, ako je netko kupovao u jednoj od tih ortopedskih šta god, uloške po mjeri stopala kolika je cijena?? gledo sam na netu, stranice su glupe, ne piše ništ osim proizvođača...
|
u otosu sam radila uloške po mjeri, pregledao me njihov liječnik uzeo otiske i naplatio 50 kn, ulošci su trebali bit gotovi za dva tjedna al kako to inače ide čekala sam dva mjeseca jer su ih jednostavno negdje zagubili al dobro kad sam ih konačno dobila razočarala sam se , ništa posebno , a ni ne stanu mi ni u jedne cipele
i da, cijena je 300 kn |
|
|
|
|
|
exHOP3on
Ukupno postova: 4356 Spol: Muško
|
da, čuo sam da se tak i kreću cijene, a i o otosu sam čuo dosta, otići ću u onaj bauer... pogledat šta oni nude... |
|
|
|
|