Autor |
Poruka |
hyppolita
Ukupno postova: 306 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Ja ne mogu spavati noćima, odem spavati u 2 ujutro i ne mogu zaspati do 5-6 ujutro i tako u krug. Doslovno se prisiljavam da spavam, vrtim u krevetu, peku me oči od umora (da mi suze poteknu), a ništa... na kraju spavam po 2 -3 sata.. a ujutro ko zombij. Sluh mi radi ajme, čujem svaku sitnicu, sve mi smeta, pokrivam se jastukom po glavi da osjetim malo mira i tišine, ali ništa. Da li ima još netko tko ima takvih problema sa spavanjem? Što učiniti? Kako se naspavati i barem malo odmoriti? |
|
|
|
|
|
_tenjac_ Ukupno postova: 406 Lokacija: Tenja Spol: Muško
|
pa ja inače ne mogu zaspat ak mi liija ne svira...onak tiho
preko dana se premorim...i ako želim što brže zaspat jednostavno preskočim večeru...
naši stari ili bar neki rekli bi da ti podzemne vode sjeku tvoju neku energiju il tak nešt...
kažu da je najbolje spavat da ti je glava na sjeveru a noge prema jugu....pokušaj
a sad neznam....ovisi i ak spavaš preko dana.... |
|
|
|
|
|
mladunce
Ukupno postova: 339 Spol: Nebitno
|
kupi si cepice za usi u ljekarni i vidjet ces, nes cut ni tenk ako prodje pored tebe!
mali zuti cepici protiv buke, kostaju 5 kuna!
ja sam tako prespavala 4 godine u domu, inace bez njih ne bi ni oka sklopila jer se isto budim kad mi muha proleti kroz sobu! |
|
|
|
|
|
exHOP3on
Ukupno postova: 4356 Spol: Muško
|
To je slično tak kod mene već par mjeseci... Sam što ja zaspim isto oko 5-6 (u posljednje vrijeme i oko 8-9) i spavam do 6 popodne... Da i razlika je što nisam trudan...
Evo danas se pokušavam liječit, zaspo sam u 8 i probudio u 1... Probao sam i razne tablete, ali ne djeluju na mene, uspore me al zaspat, nema šanse...
Pošto je spavanje posljedica umora, preporučam ti da preko dana opteretiš mozak što više, čitaj i razmišljaj puno, križaljke, sudoku i takve stvari ti mogu pomoć, prije spavanja nemoj gledat u televizor, on samo odmaže, nekima pomaže i šalica toplog mlijeka... |
|
|
_tenjac_ Ukupno postova: 406 Lokacija: Tenja Spol: Muško
|
exHOP3on je napisao/la: ›
prije spavanja nemoj gledat u televizor, on samo odmaže, nekima pomaže i šalica toplog mlijeka...
|
et ja baš lijepo zaspim uz tv |
|
|
|
|
|
exHOP3on
Ukupno postova: 4356 Spol: Muško
|
A dobro, ovisi šta gledaš... Ak su opet reprize reprizinih repriza onda mislim da bih i ja mogao zaspat... |
|
|
fuldstændigamok
Ukupno postova: 711 Lokacija: Behind you Spol: Muško
|
Džoint pomaže, tako čujem. |
|
_________________ L' essentiel est invisible pour les yeux. |
|
|
|
hyppolita
|
fuldstændigamok je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Džoint pomaže, tako čujem.
|
Pomaže... al ne bi to smijela sad... |
|
|
|
|
|
hyppolita
|
exHOP3on je napisao/la ( Pogledaj post): ›
To je slično tak kod mene već par mjeseci... Sam što ja zaspim isto oko 5-6 (u posljednje vrijeme i oko 8-9) i spavam do 6 popodne... Da i razlika je što nisam trudan...
Evo danas se pokušavam liječit, zaspo sam u 8 i probudio u 1... Probao sam i razne tablete, ali ne djeluju na mene, uspore me al zaspat, nema šanse...
Pošto je spavanje posljedica umora, preporučam ti da preko dana opteretiš mozak što više, čitaj i razmišljaj puno, križaljke, sudoku i takve stvari ti mogu pomoć, prije spavanja nemoj gledat u televizor, on samo odmaže, nekima pomaže i šalica toplog mlijeka...
|
Jedino uz tv-e i nekako još zaspem, pokušavam se umoriti preko dana i psihički a i fizički ne bi li me umor svladao. mlijeko pijem, kavu ne pijem puno... kontam da ću za par dana puknit, željna sam spavanja. I kad uspijem zaspati na ta 2-3 sata, sanjam neke bolesne snove, pa kad se probudim hvata me jeza... Ma za poludit jebeš mi mater. Kupila sam si i čaj za opuštanje i miran san, ali nikakve koristi od toga.. |
|
|
|
|
|
Heroina9
Ukupno postova: 468 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
I ja imam istih problema, neku večer uzela od tate neku konjsku tabletu i zaspala prije farme, ajme...nikad se tak nisam naspavala, al ni lijekovi nisu riješenje, pogotovo u 20-ima. |
|
|
hyppolita
|
Heroina9 je napisao/la ( Pogledaj post): ›
I ja imam istih problema, neku večer uzela od tate neku konjsku tabletu i zaspala prije farme, ajme...nikad se tak nisam naspavala, al ni lijekovi nisu riješenje, pogotovo u 20-ima.
|
Naravno da nisu, prerano nam je da bi se navukli na takve stvari... a lako bi se navukli, jer nam daju ono što nam treba. Ajd ima nas još.... |
|
|
|
|
|
|
|