Autor |
Poruka |
stripi
Ukupno postova: 79 Lokacija: osijek Spol: Žensko
|
što pijete protiv bolova PMS-a? nisam baš neki pobornik voltarena, neofena i sl. znate li za nešto na biljnoj bazi ili neki čaj? u te dane samu sebe uvjeravam da me od čokolade i slatkiša manje boli, da mogu bez grižnje savjesti tamanit napolitanke. ali ponekad treba nešto konkretno. |
|
|
|
|
|
.state.of.mind.
Ukupno postova: 54 Lokacija: OS Spol: Žensko
|
mene ne boli |
|
_________________ ''it doesn't matter what we're losing,it only matters what we're going to find'' |
|
|
|
Anastazija Ukupno postova: 689 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Ne znam, nisam imala nikad takvih problema, a još manje kad sam pila kontraccepcijske pilule. |
|
_________________ Anastazija |
|
|
|
wendy
Ukupno postova: 1104 Lokacija: suicide machine Spol: Žensko
|
Osobno gutam Ketonale i Knavone, ali kako ti tražiš alternativna rješenja... Imaš Dietpharmov Refemin, aktivna tvar je Cimicifuga racemosa koju su i Indijanci koristili za porođajne bolove To je homeopatski lijek, što narod kaže "na biljnoj bazi". Nije jedini takve vrste za menstrualne tegobe pa možeš u ljekarni pitati za savjet. Ima ih na bazi kamilice, žutog ginsenga... |
|
_________________ “Some people never go crazy. What truly horrible lives they must live” |
|
|
|
MacaPapucharica
Ukupno postova: 3162 Lokacija: tu. Spol: Žensko
|
meni samo Ketonal pomaže i to barem forte.
probala sam neke čajeve i ništa...
ali,pomaže vježba - kada sam redovito vježbala, bolove gotovo da nisam ni imala |
|
_________________ naivna k'o francuska sobarica |
|
|
|
Bojo
Ukupno postova: 1705 Spol: Muško
|
nema tu rješenja...jedino milan tarot ima rješenje...al majke mi...
čovjek je rekao ženi da 6 dana stavlja klip kukuruza pod jastuk da glavobolje prođu...sad ne znam kak je završilo...
onda je jednom rekao da opere prozore kuće sa koprivom da izbaci negativnu energiju iz kuće...
ma...čovjek ima rješenje za sve... |
|
_________________ TIII ZNAŠ ŠTA JE ISTINA...........IMA...U OVOJ DRŽAVI....KO JE ZADUŽEN....ZA ISTINU !!!! |
|
|
|
majaazdaja
Ukupno postova: 207 Spol: Žensko
|
ja sam rodila par puta i sad me vise nist nikad ne boli |
|
_________________ zlo i naopacke |
|
|
|
Elena_Os
Ukupno postova: 1795 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Anastazija je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Ne znam, nisam imala nikad takvih problema, a još manje kad sam pila kontraccepcijske pilule.
|
isto i kod mene...još pogotovo ranije dok mi je dvorana bila drugi dom, za pms i mengu sam jedino mogla skužiti po kalendaru... čak niti čokoladu nisam imala običaj tamaniti ( što za zadnje 3 godine ne mogu reći )... |
|
_________________ Carpe diem! |
|
|
|
1step2far
Ukupno postova: 3262 Spol: Žensko
|
Svaka je žena drukčija, ja idem na fitness i na plivanje pa me to toliko ne muči, mene više muči bolovi prvog dana menstruacije. U PMS i dalje ne vjerujem. |
|
_________________ Gola sisa je dobra sisa. |
|
|
|
MacaPapucharica
Ukupno postova: 3162 Lokacija: tu. Spol: Žensko
|
1step2far je napisao/la ( Pogledaj post): ›
U PMS i dalje ne vjerujem.
|
draga, stigneš još povjerovati
ja sam ga oduvijek imala, ali s godinama mi je sve gore i gore - sada mi traje 10dana pa ček i po 2 tjedna i užasan je...ispada da su bolovi najmanji problem |
|
_________________ naivna k'o francuska sobarica |
|
|
|
little_bee
Ukupno postova: 234 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
meni su prije bolovi trajali po 3 dana, dan prije menge, 1. dan i dan poslje... i onda sm pocela nositi potkosulje i duple majice i prestala bosa hodati i spavati u pidžamama i nakon jedno 9 mjeseci me preeestalo... tj sad jos samo boli 1. dan, al nasprem onih grčeva ovo je piece of cake... |
|
|
|
|
|
stripi
|
ma čim počnu prve kiše u jesen navlačim dvoje čarape i to one štrikane vunene. čak i spavam u čarapama, ne u štrikanima. majice, potkošulje, ma ništa ne pomaže. grizem pet dana prije, a taj dan kad dobijem samo da mi je deku navuć preko glave i da me nitko ne vidi. dok sam pila pilule ništa nije bolilo, a ni pms nije bio nešto. otkad sam prestala katastrofa |
|
|
|
|
|
123456
Ukupno postova: 1794 Lokacija: Prostor-vrijeme je relativno Spol: Muško
|
i mene boli.... kada mi cura ima PMS... |
|
_________________ Znam da ništa ne znam! |
|
|
|
hyppolita
Ukupno postova: 306 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Ja imam prestrašne bolove, grčim se od bolova, ne ustajem iz kreveta. Malo mi pomaže Ketonale i Knavone te Neofen forte... ali samo dok pilule djeluju, nakon toga isto sranje. Ali eto sreće, neću curit još 7 mj... presretna sam, ali tu sreću pobije činjenica da ću nakon tih 7 mj curit mj dana... bože pommozi! |
|
_________________ Uvijek mi navuće osmijeh sunce moje malo ... |
|
|
|
stripi
|
hyppolita ČESTITKE! |
|
|
|