Autor |
Poruka |
Callistemon Ukupno postova: 572 Lokacija: Osijek Spol: Nebitno
|
sve (radio i tv) reklame su mi stupidne i podcjenjivacke - kao da su ljudi kojima se obracaju totalni kreteni (a osobito reklame namijenjene kucanicama)!
Jedna od boljih u zadnjih dugo, dugo vremena mi je ona o lignjama na radiju - idu lignje u Lagunu Cro na lignijadu = |
|
|
|
|
|
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
mamice još uvijek nisi srala o jebemu sunce pa sva si napirena od ne sranja. vidiš moja crijeva su ko ova šaka, ja kad otvorim šaku onda serem vidiš, ah mamice jes ti neka doktorka ha ha jel jesi doktorka mamice usrana |
|
|
|
|
|
ela
Ukupno postova: 2074 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Monstrum je napisao/la ( Pogledaj post): ›
mamice još uvijek nisi srala o jebemu sunce pa sva si napirena od ne sranja. vidiš moja crijeva su ko ova šaka, ja kad otvorim šaku onda serem vidiš, ah mamice jes ti neka doktorka ha ha jel jesi doktorka mamice usrana
|
hahah luđače i ovako te se sjetim kad god vidim tu reklamu..želiš li da te se sjećam po tome
mama je doktorilrala sranje..
jao da ona debilana sa dva jezika i onaj moron koji glumi domaćeg bandića
užas komatozno |
|
_________________ ne čini ono što želiš da ti čine,ukusi su različiti |
|
|
|
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
odlična mi je nova reklama za onu zubnu pastu protiv paradontoze, kao lik pere zube pa mu krvare desni, 1 dan, 2 dana i viš treći dan onak pljuvačka s krvi i BAM!!! zub koji onak veselo skakuće po umivaoniku. BRUTALNO !!!!!
pa ti sad ne peri zube |
|
|
|
|
|
1step2far
Ukupno postova: 3262 Spol: Žensko
|
Iritira me jedna radijska reklama za astru classic.
Mater viče: ajmo jest, a dijete se beči: još samo maloooooooooooooo...
Pa će mater: joj kak ljepi avtić imaš
A mali sav ponosan: to je astra klasik, tata mi je kupio a kaže da će i pravoga kupiti.
Diže mi se kosa na glavi od iritantnog glasa i djece koja gledaju samo na materijalne stvari... |
|
_________________ Gola sisa je dobra sisa. |
|
|
|
Elena_Os
Ukupno postova: 1795 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
|
|
|
insomnia
Ukupno postova: 2665 Lokacija: Osijek-finally!!! Spol: Žensko
|
Ja ne da ne mogu organski podnijet nego ju ne mogu organski podnijet-onu za one jogurte šitovske, Activia što li-kad tamo pametuju sa BIFIDUSOM-whatever!? Kao, ljudi znaju što je to, i ljudima je to baš bitno..
Ufm a za Silan tek..one savršene obitelji.. ona uživa u nestašnom iščekivanju svog djeteta na njegov rođendan..whatever.. |
|
_________________ Da se bojim skakavaca, ne bih bosa po livadi hodala! |
|
|
|
1step2far
Ukupno postova: 3262 Spol: Žensko
|
Znam sve o tebi dragi!!! |
|
_________________ Gola sisa je dobra sisa. |
|
|
|
Mother Earth
Ukupno postova: 675 Spol: Žensko
|
Issee.. ona nova za iskon il nesto.. kao prinova u obiteLji, omg uzas |
|
_________________ Dwight Schrute: Jim is my enemy. But it turns out that Jim is also his own worst enemy. And the enemy of my enemy is my friend. So Jim, is actually my friend. But, because he is his own worst enemy, the enemy of my friend is my enemy so actually Jim is my enemy. But... |
|
|
|
Elena_Os
Ukupno postova: 1795 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
|
|
|
Mother Earth
Ukupno postova: 675 Spol: Žensko
|
|
|
_________________ Dwight Schrute: Jim is my enemy. But it turns out that Jim is also his own worst enemy. And the enemy of my enemy is my friend. So Jim, is actually my friend. But, because he is his own worst enemy, the enemy of my friend is my enemy so actually Jim is my enemy. But... |
|
|
|
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: Muško
|
|
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
bubamala Ukupno postova: 14 Lokacija: osijek :) Spol: Žensko
|
al zvuk je naaajjači.haha,ovo mi osvježilo dan! |
|
|
|
|
|
MissTake