tak ti to svi su tu 10 godina XD
a kad smo mi partijali zna se koje bio tu di i za sta XDXD
sto je zalosno necu imenovat mal sam jednom prilikom cito biografije i ustanovio brate da to nea veze s vezom od onog kolko ih ja znam i zamjetim
)) nigrutin"niđe veze"XD
po meni eo da s komentiram my opinion about osijek scene....
tvrdja u kompletu chill mjesto guzva nea pravog prostrora sve su kafovi obicni tak da i ono sto se zove klub je klub da ne kazem .
iznimka bastion ,i eto koktel bio bio dobar za take akcije ..... ak sam nes preskocio nije zlo namjerno.
O2-dobar prostor s dobrim predispozicijama za klub al treali bimalo renovirat uvest neke novosti ..rasvjete ...itd
al ono sto meni fali je malo jaca glazba bas sam nedavno bio u tvrdji i najbolja glazba def po mom ukusu kolko sam sluso je bio house u matrixu nisam 100% mislim da je walkay bio et to mi je bar zvucalo.
a eo nesto o kvaliteti zvuka
mp3 192kbps..kvaliteta XD
wav ajde ....
vinyl je vinyl...
a nemoze niko mjesat te nove zanrove s tri sempla u u svojim stvarima nazvani driving jednostavnim do bola di slabo dolazi i do krizanja frekvencija s agresivnim zanrovima di je 3x vise i zahtjevniji rad s zvukom i zahtjeva puno vise znanja ...
opet kazem ima iznimaka...i dobrih i losih stvari s jedne i druge strane al u 90% slucaja.
al po meni je bitno da pjesma ima utjecaj na publliku tj da ima atnosferu u sebi sto naveliko pridonosi zabavi publike...(melodija,nabrijanost,spdacinu,i groove)
-koncerti?
ne posjecujem ih cesto al oni su sam pokazatelj da kvaliteta nije bitna neg da je bit izvodjaca glazbe koju radi da pravi show u svojoj publici i motivira ljude na pozitivu i zezanje ....
eo zakljucka eto nek neko zamisli sta bi imate chil fency mjesta tvrdja . underground ,cajke,eto hip hop scena radi povremeno, goa tranace
o2 uvjek je nes tamo dnb,techno,koncerte ,cadilac...
nazalost united jos nisam vidio al budem prvom prilikom 350 bircova.
nekoliko festivala u katakombama
i neate di van jbga ajde eto nek neko zamisli sta moze jos vise se napravit i sto je izvedivo...
finaciski da ljudi to tu mogu podnjet
nije istina da nije bilo pokusaja
vidio sam runway svaka cast organizatoru pokuso ma da ga i neznam bila su najavljena ne jebena imena neg.....i odaziv je bio smjesan ..
nedaleko od os batina greenisland,stara drava preko ljeta
jednostavno ak ocete ime morate platit nece niko radit da bi ekipa dosla rekla ne dami se i kad bude previse para.....
jedino eto ufo i ovi kncerti di je djabe upad i jeftina cuga tu je sve puno i krcato ufo,satori osjecko pivo da ne nabrajam jel se ima sponzora...
sto opet dovodi do zakljucka nea se para....
a ne mjesta
sto je vec problem mentaliteta drzave koji pokazan u nasim raspravama umjesto da guramo jedni druge ne brate mi se pljujemo i trpamo samo ja ja ja ja moje moje i dok ne nastane timski rad i neki sistem jebeni si sam i ne napravimo cemo ovake teme radit...selo moje malo XD