| Autor |
Poruka |
|
Mladjo
Ukupno postova: 2890 Lokacija: Madrid Spol:  Muško
|
10kn= 950kn
|
svaka čast majstore, nego kad idemo na vopija
mene u subotu sjebo glupi rodick, popuši u san joseu u polufinalu od radeka šćepaneka nakon što je vodio 1 : 0 u setovima (200 kuna)
u nedjelju me sjebe atletico, dobije gol od getafea u 88. minuti (150 kuna)
sad još čekam serenu protiv errani za 130 kuna, kof 1,05, e sad ako na tome padnem prestat ću se kladit
|
Nećeš !!!
|
dobro ajd neću
al nadajmo se da će serenka dobit pa da neću morat ni razmišljat o tome. nadam se samo da neće "super" igrati kao ova suprasna svinja safina |
|
|
|
 |
|
kyx
Ukupno postova: 1524 Spol:  Muško
|
fala fala! pivo se dogovorimo,ak bude prijenos lige prvaka u excaliburu,dodem u dresu od čelze
ae koji su vam pickovi za Kup UEFA??? |
|
|
 |
|
gaap
Ukupno postova: 2694 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
|
|
|
 |
|
kyx
|
oprez na Milan! Ne igraju Kaka,Pato,Ronaldhino,Beckham. |
|
|
 |
|
Mladjo
|
oprez na Milan! Ne igraju Kaka,Pato,Ronaldhino,Beckham.
|
nije se odigralo! ne samo zbog toga nego i što je ovaj werder postao totalno čudljiva ekipa, na njih eventualno ponekad igram daje gol. sjebani su mi malo parovi za igrat, od nogoša sam odigrao samo olympiakos protiv st etiena daje gol, sampdoria zabija metalistu i keca na villu protiv cska. kontam da treba ili izbjeći ili igrati protiv ukrajinaca i rusa jer kod njih nema prvenstva zbog zimkulje pa nisu baš u nekom natjecateljskom ritmu. stoga mi se ovaj kec 2,15 na villu čini vrijednim pokušati. al zato ću otić bacit listić na prolaze, ima finih koeficijenata, valencia protiv dynamo kieva 1,35, wolfsburg protiv psg-a 1,65, fiore protiv ajaxa 1,40...
p.s. serenka je dobila mamu joj njenu al me zato stigla naživcirat jer je popušila prvi set |
|
|
|
 |
|
tux
Ukupno postova: 2376 Spol:  Muško
|
Aston Villa-CSKA 1
-Aston Villa jako dobro stoji u engleskom prvenstvu,gledao sam ih i djeluju jako dobro kao ekipa.Cska nije baš u natjecateljskoj formi i mislim da Aston Villa dobiva.
NEC-HSV 2
-Mislim da NEC nema kvalitetu da izvuče bilo kakav povoljan rezultat protiv HSV-a
PSG-Wolfsburg 1
-Mislim da ce PSG dobit ali jako neizvjesna utakmica
Werder-Milan X2
-Čudna utakmica ali mislim da milan nece izgubiti
Braga-Standard Liege 1X
-Nekako mi je najblize X ali nije iskljuceno ni da Braga pobjedi
tako nešto sam iskombinirao za danas pa cemo vidjeti. |
|
|
|
|
|
 |
|
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol:  Muško
|
Baš gledam Villu i CSKA, dobar meč. |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
 |
|
nake_rado
Ukupno postova: 5684 Lokacija: mala soba 3 sa 3 Spol:  Muško
|
Meni se jako sviđa ovo od tuxa. |
|
|
|
 |
|
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol:  Muško
|
aha... jel Villa izjednačila protiv CSKA?  |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
 |
|
nake_rado
Ukupno postova: 5684 Lokacija: mala soba 3 sa 3 Spol:  Muško
|
Hoće Dinamo pobjedit u nedjelju?
A jebiga, sviđalo mi se, čini mi se da bi ja jako slično sve stavio da sam igrao, eto ja uštedio cenera  |
|
|
|
 |
|
tux
|
J**emti CSKA pa daj 2 puta su centar presli i dali su gol seljacine,a onog vagner lova bi tuko dan i noc koliko glupo izgleda,a i villa poprilicno nije imala srece.Sve u svemu jako dobra utakmica.Evo PSG pobjedio,HSV pobjedio tako da me Aston Villa zaje*ala na jako nesretan nacin.
Milan i Standard su na drugom listicu koji je kombiniran sa sutrasnjim parovima.
 CSKA  |
|
|
|
|
|
 |
|
Mladjo
|
jebiga nemamo sreće i ja sam odigrao na tu villu ali i iskusno na samdoria daje gol. sramota |
|
|
|
 |
|
kyx
|
ja bio pametan pa sam ostavio taj kup uefa sa strane!
ovo je proslo:
15kn = 145kn!
milja kuna ovaj tjedan,nelose  |
|
|
|
|
|
 |
|
tux
|
Trebao sam na Villu stavit dvotip a na bragu čistu jedinicu ali eto lako je sada biti pametan.Više sreće drugi put
@ kyx  |
|
|
|
|
|
 |
|
Mladjo
|
ja bio pametan pa sam ostavio taj kup uefa sa strane!
ovo je proslo:
15kn = 145kn!
milja kuna ovaj tjedan,nelose
|
malo zaredalo a a? sad će definitivno past neki pivkan. neka neka svaka čast oće i mene tako, nedobijem po mjesec dana a onda dobijem tri dana zaredom |
|
|
|
 |
 |
|
|