Autor |
Poruka |
zla_tratinčica
Ukupno postova: 1330 Spol: Nebitno
|
exHOP3on je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Napravi metal oluja fest, malo toga ima...
|
a to rade ovi dečki iz broda, i šta pomaže 1 oluja fest il tako nešta.. treba smisliti nešto šta će biti konstantno ali je to vrlo teško pošto u današnje vrijeme imaš hrpetinu subkultura i teško je, nemoguće naći neku ravnotežu između svih i napraviti nešto šta bi svima odgovaralo.. eo našo se taj disko treš, al vjerujem da bi nakon 5 vikenda svima dopizdilo.. |
|
|
|
|
|
Zodijak Ukupno postova: 543 Lokacija: Halloweentown Spol: Nebitno
|
bilo bi fora da budu tako tematske večeri.... ne znam... dance 90ih, pa jednom nešt orijentalno, pa onda onaj 50's doo wap rockabilly, oldies... |
|
|
|
|
|
zla_tratinčica
|
Zodijak je napisao/la ( Pogledaj post): ›
bilo bi fora da budu tako tematske večeri.... ne znam... dance 90ih, pa jednom nešt orijentalno, pa onda onaj 50's doo wap rockabilly, oldies...
|
e vidiš, dobra ideja. |
|
|
|
|
|
Anastazija Ukupno postova: 689 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
A gdje je taj klub? |
|
_________________ Anastazija |
|
|
|
zla_tratinčica
|
Oxygene |
|
_________________ ..vama ne treba govorit, vama treba zapovjedit, neću se borit sa bjednikom kad nemam šta pobjedit. |
|
|
|
Anastazija Ukupno postova: 689 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Tnx! |
|
_________________ Anastazija |
|
|
|
empetri
Ukupno postova: 656 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
zla_tratinčica je napisao/la ( Pogledaj post): ›
bilo bi fora da budu tako tematske večeri.... ne znam... dance 90ih, pa jednom nešt orijentalno, pa onda onaj 50's doo wap rockabilly, oldies...
|
e vidiš, dobra ideja.
|
mhm! |
|
|
|
|
|
|
bilo bi dobro da oxygene ima malo drukčije osvjetljenje... treba malo osvježiti nekako taj prostor... ovako izgleda pretmurno i prljavo. ne znam, ne mogu točno odrediti što smeta...hmmm
i da... boooolje ozvučenje pod hitno |
|
|
|
|
|
zla_tratinčica
|
bilo bi dobro da oxygene ima malo drukčije osvjetljenje... treba malo osvježiti nekako taj prostor... ovako izgleda pretmurno i prljavo. ne znam, ne mogu točno odrediti što smeta...hmmm
|
oxygene ima osvjetljenje i svjetla milion sa svih strana, samo šta se pogase kad bude party i na podiju radi samo light show.. kad bude idući put neki party, mislim da ce to biti za 2 tjedna, dotle su koncerti, bas cu probati ostaviti svjetla malo više upaljena (ima potenciometar pa se moze regulirati kolko jako da svjetli)..et na svjetlo nisam još čuo da se netko žalio ali su svi prijedlozi dobrodošli
edit; i za ozvučenje mi nije jasno što nevalja, vidio sam tu na forumu da je još netko pisao, možda si i ti, neznam ;D
|
|
|
|
|
|
|
ma ne slušaj mene, kenjkam samo heheh... vjerojatno samo ja tako mislim. Ugl, samo neka se rade tulumi, i sve ok! |
|
|
|
|
|
zla_tratinčica
|
ma ne slušaj mene, kenjkam samo heheh... vjerojatno samo ja tako mislim. Ugl, samo neka se rade tulumi, i sve ok!
|
ma no, pitam, nema veze, šta god netko hoce neka kaze jer smo bas pricali, ima se mogucnosti, oxygene je velik klub, ima se kakva takva oprema, dobar light, projektor, komplet sreden klub i rekli smo da hocemo nesta napraviti, samo treba nekih konkretnijih prijedloga i to je to..
|
|
|
|
|
|
|
fuldstændigamok je napisao/la ( Pogledaj post): ›
a o maloljetnicama da i ne pričamo
|
aje šššš ti hahahah pa znaš da mi ostajemo do kraja... a i nisam baš vidio maloljetnih... bar mislim... teško danas skužit cure npr. |
|
|
|
|
|
|
zla_tratinčica je napisao/la ( Pogledaj post): ›
ma ne slušaj mene, kenjkam samo heheh... vjerojatno samo ja tako mislim. Ugl, samo neka se rade tulumi, i sve ok!
|
ma no, pitam, nema veze, šta god netko hoce neka kaze jer smo bas pricali, ima se mogucnosti, oxygene je velik klub, ima se kakva takva oprema, dobar light, projektor, komplet sreden klub i rekli smo da hocemo nesta napraviti, samo treba nekih konkretnijih prijedloga i to je to..
|
pa eto, budete vidjeli, samo vi organizirajte, pa ako krene, eto... a vjerujem da hoće. |
|
|
|
|
|
sokrat
Ukupno postova: 982 Lokacija: ....ispod mosta.... Spol: Muško
|
tamburaška večer...to uvijek prolazi |
|
_________________ "....jebe mi se za nacionalnu,vjersku i rasnu pripadnost....ja sam čovjek i to je to..." |
|
|
|
zla_tratinčica
|
sokrat je napisao/la ( Pogledaj post): ›
tamburaška večer...to uvijek prolazi
|
istina, ali mi to opet vuče na west i općenarodno veselje i atmosferu sličnu kao na narodnjacima |
|
|
|
|
|
|
|