Autor |
Poruka |
OligofreniDikobrazoid
Ukupno postova: 2339 Lokacija: Šikara uz Dravu Spol: Muško
|
Ne znam je li tko primjetio, ali pekarnicee u zadnje vrijeme rade samo do ponoći....
Već par puta nakon posla do polnoći ( da budem odmah jasan, ne samo subotom, već i radnim danima) obilazim omiljene mi pekarnice (Ružina, pa ona na Vinkovačkoj...) i niti jedna ne radi...
Mislim ono, ne znam kako će netko drugi reagirati na ovo, ali ja sam totalno, ali totalno popižđen i razočaran... Gdje da čovjek nakon posla ili (što je još i gore) izlaska s alkokolom pojede fin vruć burek s dva jorguta pride da dođe malo k sebi?!?!?! Izgleda da jedina alternativa ostaje City i njihov truli noćni menu... Milsim, WTF?!?!?
BTW, zna li netko jel bar ona u Tvrđi radi, onaj Noć i Dan???? |
|
|
|
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
nigdje brate. obrati se sanaderu on je ukinuo rad nedjeljom i prassznicima i noću i danju i uvijek nabijemganakurac. |
|
|
|
|
|
koko
Ukupno postova: 215 Spol: Muško
|
Meni jedna od dražih tema.
Osijek poslije 23:00 vs. Hrana
Koliko puta sam svece skidao...
Nema. Jedi kod kuće prije. Ne izmišljaj toplu vodu. U ponoć da si u krevetu i spavanje! Nije ti ovo New York, mladiću. |
|
|
|
|
|
OligofreniDikobrazoid
|
koko je napisao/la: ›
Jedi kod kuće prije. Ne izmišljaj toplu vodu. U ponoć da si u krevetu i spavanje! Nije ti ovo New York, mladiću.
|
|
|
|
|
sale car
Ukupno postova: 1305 Lokacija: Grad na Dravi Spol: Muško
|
ma sve je to debilno... kuiš ono jebote stvarno jadno kada nemaš šta jesti u pol noći a ideš odnekud... što dikobraz kaže... ideš kuć mrtav pijan i nemaš šta jesti... a sigurno će ti se takom pijanom dati kod kuće raditi nešto za jesti... prepreprejadno... |
|
|
|
Fifa
Ukupno postova: 243 Lokacija: Osijek/Zagreb Spol: Muško
|
|
|
|
Monstrum
|
Fifa je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Sad ću si počet i od kuće nosit hranu van
|
i ja, da vidimo oprema za van:
1. Novčanik s bar 150 kn, vozačkom da vozim, zdravstvenom i karticom za participaciju ak se potučem il ak nedaj bože me pretuku pa završim na hitnoj, karticom od bankomata (na kojem nema para al da se mogu kurčit pred pičkama kak imam karticu) CHECK
2. Ključevi da ne ostanem spavat na stubištu CHECK
3. Maramice ak me potera srat negdje pa da imam čime dupe obrisat CHECK
4. Labello da si imam namrljat na ispucale usne da ne bude crno od bambusa i da ne prokrvare od ljute zime, da budu meke i podatne CHECK
5. Mobitel za imat žicu sa svijetom ako se pogubim, vjerojatno bez novaca al ko ga jebe, 92/93/94 su besplatni ak me pretuku/izbodu/zapale CHECK
6. Tupperware s 3 sarme ak ogladnim u gradu CHECK |
|
|
|
|
|
OligofreniDikobrazoid
|
Brate, zaboravijo si pod 7. Kurtone, ako ti se prijebe i nađeš nešto u takvom stanju |
|
|
|
Fifa
|
Sa one tri sarme šanse se povečavaju .... |
|
_________________ The Todd accepts all applicants, regardless of age and disability. |
|
|
|
HerojUlice Ukupno postova: 27 Spol: Nebitno
|
Zakonom je zabranjeno svugdje od 1.12 rad noću... |
|
|
|
|
|
ela
Ukupno postova: 2074 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
koji šok probudim se negdje oko 1.00 i jede mi se naravno burek ,omiljeno pseto na povodac i do pekare a ono
ajde jednom je upalio šarm dobila burek ali šta dalje nekako nagovorih dasu da mi proda burek,ma to je sve zbog Đapare i one njegove dijete,dabogda ko ja izgledao za mjesec dana |
Zadnja promjena: ela; 07.02.2009. 21:13; ukupno mijenjano 1 put. |
_________________ ne čini ono što želiš da ti čine,ukusi su različiti |
|
|
|
OligofreniDikobrazoid
|
HerojUlice je napisao/la: ›
Zakonom je zabranjeno svugdje od 1.12 rad noću...
|
Jebem im ja zakon u ovom slučaju... Ionako rade, iza tamo pripremaju i peku kruh za ujutro, samo što ne prodaju to... IDIJOTLUK TEŠKI!!!!!! |
|
|
|
Monstrum
|
e brate brate to t je demokratija kako oni kažu tako mora bit a ti brate se gladan jebi i jedi kokuće suva krua s čajnom paštetom od očiju kuraca i guzica kljunova i kandži |
|
|
|
|
|
Fifa
|
OligofreniDikobrazoid je napisao/la ( Pogledaj post): ›
HerojUlice je napisao/la: ›
Zakonom je zabranjeno svugdje od 1.12 rad noću...
|
Jebem im ja zakon u ovom slučaju... Ionako rade, iza tamo pripremaju i peku kruh za ujutro, samo što ne prodaju to... IDIJOTLUK TEŠKI!!!!!!
|
ma, ne znaju više šta bi pa protuustavne zakone izmšljaju....umjesto da ostave pekarama da biraju....ostave ljude gladnima....burek kad krećem kuć iz tvrđe .....
NOSTALGIJA |
|
|
|
|
|
Heroina9
Ukupno postova: 468 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Ako nema bureka, barem ima joze i njegovih hambiča... |
|
|