Autor |
Poruka |
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: Žensko
|
lufus je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Još malo pa će odbijat krstit djecu ako nemaju "podobno" ime...
|
....ne....u takvim slučajevima, novac dolazi s druge strane... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
pretjerujete. nitko ne spominje nikakve zabrane ili nametanja. kakva je razlika između te kampanje i nekih "ako kupite ovaj proizvod, dobit ćete i ovaj drugi gratis"? svatko ima izbor želi li to ili ne. |
|
|
|
|
|
lufus Ukupno postova: 2044 Spol: Muško
|
"Svi smo mi jednaki pred Bogom"? |
|
|
|
|
|
wendy
Ukupno postova: 1104 Lokacija: suicide machine Spol: Žensko
|
Pizdarije! Latentni šovinist dijeli djecu na podobnu i nepodobnu (i to na temelju imena). Samo čekam kada ćemo ponovno početi spaljivati vještice po trgovima naših gradova.
"Kakvo je to ime, Lana?", pita se pametnjaković uz podsmjeh.
Brat i ja smo se rodili u Splitu, a roditelji su na oba krštenja imali velikih problema jer su nam dali "srpska" imena. Google kaže da je moje ime "žensko ime, koje u Hrvatskoj češće nalazimo među Hrvatima te rijeđe među Srbima".
Ime moga brata, Neno, gotovo je potpuno hrvatsko ime, izvedeno iz imena Nenad, koje je u Hrvatskoj također češće među Hrvatima, nego među Srbima. Pa tko je onda tu lud?!
Samo za zapisnik, i brat i ja smo, dakle, rođeni/kršteni prije rata, u različitim crkvama u istome gradu.
Ako to nisu diskriminacija i šovinizam, ne znam što jest. |
|
_________________ “Some people never go crazy. What truly horrible lives they must live” |
|
|
|
Dambix
Ukupno postova: 137 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
očajni pokušaji mogu samo reći sramota |
|
|
|
|
|
mali_ivica
Ukupno postova: 2703 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
wendy je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Ako to nisu diskriminacija i šovinizam, ne znam što jest.
|
Nisu, on dijeli nagrade ne pokude i kazne. NO TO NITKO DA SHVATI, NI JA NISAM DOBIO MILJU KUNA A ZOVEM SE IVAN. ALI TO NIJE KAZNA.
@1STEP2FAR nećeš gorjet u paklu zato što se drugačije zoveš, al neš dobit ni milju zato što si rođena u OS, a ne u Ploćama |
|
|
|
|
|
josephine01
Ukupno postova: 2125 Lokacija: ispred ogledala Spol: Žensko
|
mali_ivica je napisao/la ( Pogledaj post): ›
wendy je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Ako to nisu diskriminacija i šovinizam, ne znam što jest.
|
Nisu, on dijeli nagrade ne pokude i kazne. NO TO NITKO DA SHVATI, NI JA NISAM DOBIO MILJU KUNA A ZOVEM SE IVAN. ALI TO NIJE KAZNA.
@1STEP2FAR nećeš gorjet u paklu zato što se drugačije zoveš, al neš dobit ni milju zato što si rođena u OS, a ne u Ploćama
|
Ivica će možda dobit neš drugo... Evo, recimo.. kikoša jer je uporan u polemiziranju |
|
|
|
|
|
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: Muško
|
Iz ove banana-republike me više ništa ne čudi. |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
1step2far
Ukupno postova: 3262 Spol: Žensko
|
Ja sam rođena u Pakracu! Ne gine mi lomača! |
|
_________________ Gola sisa je dobra sisa. |
|
|
|
mali_ivica
Ukupno postova: 2703 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
1step2far je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Ja sam rođena u Pakracu! Ne gine mi lomača!
|
Auuuu, samo mi Pakrac nediraj, Znaš da je u Scientoligiji osmi smrtni grijeh rođenje u Pakracu! |
|
|
|
|
|
|
|