Autor |
Poruka |
Elena_Os
Ukupno postova: 1795 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
...kad ne vjerujete Lesiju...mislite da laže, iako ne znam zašto bi, mislim, ionako ne znate tko je on.. da se samo lažno hvali valjda bi napisao ime i prezime i onda o 8 orgazama...
al evo vam apsolutno nešto detaljno, što će vam možda otkriti da ne laže...
sinoć smo se seksali manje od sat vremena...za to vrijeme svršila sam 5 puta...detalji: 2 puta iz misionarske..jedan za drugim..onda odmah iz druge poze još jednom..onda je svršio on, a ja sam i dalje osjećala podražaj jer je još uvijek bio u meni pa su došla još dva, malo slabija...to ih je dakle 5... a da smo se recimo nastavili seksati, zašto u slijedećih sat vremena ne bi još koji put? pogotovo kad vam se baš seksa, pa nikako da se ispušete...bože dragi..
sad će vjerojatno neki idiot od vas lijepo reći da ga ne zanima kako se mi seksamo, al kad ste napali lesija da laže, evo vam detalji da vidite kako je moguće to što priča...
p.s. netko je spomenuo lizanje dok ne umrem..uglavnom...a šta misliš zašto ima ovaj nadimak... Mislim, ne želim se hvaliti, ali Lesi je jedan od dečkiju koji uvijek pazi da cura u seksu uživa..maksimalno...
Amen
|
hahahahahahahahahahahahaha
 |
|
_________________ Carpe diem!  |
|
|
 |
MacaPapucharica
Ukupno postova: 3162 Lokacija: tu. Spol:  Žensko
|
...kad ne vjerujete Lesiju...mislite da laže, iako ne znam zašto bi, mislim, ionako ne znate tko je on.. da se samo lažno hvali valjda bi napisao ime i prezime i onda o 8 orgazama...
al evo vam apsolutno nešto detaljno, što će vam možda otkriti da ne laže...
sinoć smo se seksali manje od sat vremena...za to vrijeme svršila sam 5 puta...detalji: 2 puta iz misionarske..jedan za drugim..onda odmah iz druge poze još jednom..onda je svršio on, a ja sam i dalje osjećala podražaj jer je još uvijek bio u meni pa su došla još dva, malo slabija...to ih je dakle 5... a da smo se recimo nastavili seksati, zašto u slijedećih sat vremena ne bi još koji put? pogotovo kad vam se baš seksa, pa nikako da se ispušete...bože dragi..
sad će vjerojatno neki idiot od vas lijepo reći da ga ne zanima kako se mi seksamo, al kad ste napali lesija da laže, evo vam detalji da vidite kako je moguće to što priča...
p.s. netko je spomenuo lizanje dok ne umrem..uglavnom...a šta misliš zašto ima ovaj nadimak... Mislim, ne želim se hvaliti, ali Lesi je jedan od dečkiju koji uvijek pazi da cura u seksu uživa..maksimalno...
Amen
|
ja sam naivnija od francuske sobarice! po naivnosti mi nema ravnih!
ali, ovo je i za mene previše, HAHAHAHA!!!
nek se narod veseli  |
|
_________________ naivna k'o francuska sobarica |
|
|
 |
Elena_Os
|
|
|
_________________ Carpe diem!  |
|
|
 |
MacaPapucharica
|
e, je, Elena, i ja sam jednom podnice na krevetu polomila od zadovoljstva...
al, to je bilo jednom...  |
|
|
|
 |
Elena_Os
|
|
|
 |
MacaPapucharica
|
e, je, Elena, i ja sam jednom podnice na krevetu polomila od zadovoljstva...
al, to je bilo jednom...
|
ja sam letvu od trosjeda (kada je bio razvučen jel ) pa više nije u uporabi za ništa drugo osim sjedenja...
također samo jednom
P.S. ako ima na forumu koji dobar i povoljan stolar, ima poslić kod mene..naravno plaćanje kešom, nema u naturi
|
hahaha, može i kod mene, al ja nemam keša...  pa ako prima kartice...  |
|
|
|
 |
Uma
Ukupno postova: 4727 Spol:  Žensko

|
|
|
_________________ Moj grade pored Drave......  |
|
|
 |
sokrat
Ukupno postova: 982 Lokacija: ....ispod mosta.... Spol:  Muško
|
šta bi ti...??? Pinokija...??? |
|
_________________ "....jebe mi se za nacionalnu,vjersku i rasnu pripadnost....ja sam čovjek i to je to..." |
|
|
 |
empetri
Ukupno postova: 656 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
pinokija koji puno laže |
|
_________________ --
Finding beauty in the dissonance. |
|
|