Autor |
Poruka |
Pale Ukupno postova: 3 Spol: Nebitno
|
Evo da viidm sta ljudi misle o alkotesterima...Ja sam svoj kupio, da sad ne reklamiram, samo progooglajte i upisite alkotesteri. Meni je pomogao,al dosta njih bi radje popilo za te novce.Da cujem Vasa misljenja? |
|
|
|
|
|
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: Žensko
|
...tebi je dosta pomogao?...kako?... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
Elena_Os
Ukupno postova: 1795 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
|
|
|
|
anakonda je napisao/la: ›
...tebi je dosta pomogao?...kako?...
|
Kako, pa isao sam van, nisam kao pio al sam popio dve tri cuge, koju kratku ...eto jedna zove drugu, pa sam ipak pocekao da padne ispod razine od 0.5 promila i krenuo jer sam ja vozio tu vecer... Naravno ako ides van s razlogom da se ubijes od cuge onda ovo nema smisla.... |
|
|
|
|
|
_Jimmy_
Ukupno postova: 1375 Lokacija: Legagrad Spol: Muško
|
ja ne pijem i ovako i onako
pa sam stalno žedan |
|
_________________ Lock 'n' Load Baby |
|
|
|
Spore
Ukupno postova: 213 Lokacija: jug 2 Spol: Muško
|
od sada alkotest dostupan to treba biti neka sala
dostupan je od uvijek. Mogao si ga kupit i ranije.
Moj stari to uzeo za nekih milju kuna , moj rekord 0.98 al jednom sam puhao i to nisam ni bio pijan al sam bazdio po pivu. |
|
_________________ We are anonymous, we are legion, we do not forgive, we do not forget expect us!!!
http://www.whatis-theplan.org |
|
|
|
zeros
Ukupno postova: 2887 Spol: Muško
|
koji ću kurac kupovat alkotester i pirit u njega, kad mi murija to besplatno omogući kad izlazim iz tvrdje...još od njih i dobijem potvrdu o napirenim promilima...i to u dva primjerka... |
|
_________________ ----------Daniel Antunović----------
U Bibinim raljama | Legiranje |Triki&TV |
|
|
|
|
zeros je napisao/la: ›
koji ću kurac kupovat alkotester i pirit u njega, kad mi murija to besplatno omogući kad izlazim iz tvrdje...još od njih i dobijem potvrdu o napirenim promilima...i to u dva primjerka...
|
ZANIMLJIVO KAKO NEKI RAZMISLJAJU....
A STO SE TICE DA SI MOGAO KUPIT RANIJE, ISTINA SAMO PO PUNOJ VECOJ CJENI...CILJ JE DA SVI BUDEMO SVJESNI KOLIKO NA NAS DJELUJE JEDNA,DVIJE ILI 5 PIVA:) |
|
|
|
|
|
Elena_Os
Ukupno postova: 1795 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
|
|
|
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: Žensko
|
Pale je napisao/la ( Pogledaj post): ›
zeros je napisao/la: ›
koji ću kurac kupovat alkotester i pirit u njega, kad mi murija to besplatno omogući kad izlazim iz tvrdje...još od njih i dobijem potvrdu o napirenim promilima...i to u dva primjerka...
|
ZANIMLJIVO KAKO NEKI RAZMISLJAJU....
A STO SE TICE DA SI MOGAO KUPIT RANIJE, ISTINA SAMO PO PUNOJ VECOJ CJENI...CILJ JE DA SVI BUDEMO SVJESNI KOLIKO NA NAS DJELUJE JEDNA,DVIJE ILI 5 PIVA:)
|
...cilj je da ne sjedaš za volan ako si pio, a ne da nosaš sa sobom alkotester i na rate se trijezniš i opijaš...mislim, wtf? |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
_tenjac_ Ukupno postova: 406 Lokacija: Tenja Spol: Muško
|
glupost...ako pijes onda pijes bez obzira na promile...
a ako vozis onda si budala ako pijes...jednostavno |
|
|
|
|
|
starfucker085
Ukupno postova: 76 Spol: Muško
|
70% tih jeftilena ne pokazuje ni blizu.
tako da pamet u glavu i nogu na gas!!!!!!!
kad pijes radi to kako spada a kad vozis batali se toga. Iz iskustva govorim.......... |
|
|
|
|
|
|
|