Autor |
Poruka |
Mladjo
Ukupno postova: 2890 Lokacija: Madrid Spol:  Muško
|
prijatelji postoje, a sigurno ne možeš ostvariti prijateljstvo, ti sa 26 godina i curetak od 15, pa haloo? koja je tvoja razina samopoštovanja, realnog razlučivanja i kako ti uopće biraš ljude u svom životu? naravno da je gnjusno od njih oboje, digni glavu i od... oboje jer nema tu oprosti i bit će bolje dr. put.
|
o pa vidim majstore da ni ti nisi brightest cattle in the herd. nema prijateljica 15 godina nego su prijateljice 15 godina dovraga |
Zadnja promjena: Mladjo; 20.01.2009. 15:30; ukupno mijenjano 2 put/a. |
|
 |
papar Ukupno postova: 8 Spol:  Nebitno
|
namjenjeno bazooki  |
|
|
|
|
 |
|
hajde me prosvijetli, molim te |
|
|
|
|
 |
|
onda sam glupsy iako je dotična prevarena opisala kao da mala ima 15 god što su mnogi na ovom forumu tako shvatili ili sam samo ja retardinjo? |
|
|
|
|
 |
Mladjo
|
onda sam glupsy iako je dotična prevarena opisala kao da mala ima 15 god što su mnogi na ovom forumu tako shvatili ili sam samo ja retardinjo?
|
ko zna možda sam i ja krivo svhvatio, ili ovaj svijet nije normalan ili se opet neko zajebava |
|
|
 |
|
krivo si shvatio, svijet nije normalan i ljudi su smeće - uglavnom, ništa više nema vrijednost, prihvačam tvoju ispriku  |
|
|
|
|
 |
Mladjo
|
krivo si shvatio, svijet nije normalan i ljudi su smeće - uglavnom, ništa više nema vrijednost, prihvačam tvoju ispriku
|
molim da se sve ovo skupa prebaci u offtopic  |
|
|
 |
bazooka_joe
Ukupno postova: 3237 Spol:  Nebitno
|
Ne mogu ti ja pomoci u tvojem propitivanju seksualnosti i strana.No,to je normalno u tvojim godinama,ne brini! ;-) |
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
 |
sasa09 Ukupno postova: 4 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Stvarno tuzno.Nista,nadji novog muza,i nemoj ga upoznavati sa legicama. |
|
|
|
|
 |
six Ukupno postova: 94 Spol:  Nebitno
|
da prijatelji ne postoje,ali niti pošteni brak,u ovo vrijeme malo je poštenih i iskrenih ljudi znam to jako dobro |
|
|
|
|
 |
NinjaTurtle Ukupno postova: 365 Spol:  Nebitno
|
|
|
 |
 |
|