Autor |
Poruka |
OsijekNepokoreniGrad
Ukupno postova: 724 Spol:  Nebitno
|
Ovaj gore se toliko zapalio da mi može biti drago, jer shvaćam kako se, zapravo, on usrao od straha jer njegovi nemaju jakog kandidata za grad. A iz svega je vidljivo da njegovi nisu i moji favoriti. Njihova jedina šansa je kenjaža po medijima, forumima i svagdje gdje se čuje za njih.
Toliko o probavi, dragi kolega-forumašu...
|
 divna si. kad naučiš čitati (da znaš čitati shvatila bi kakve gluposti pišeš) i počneš pratiti forum možeš mi se ponovno obratiti.
Još jednom si dokazala moju teoriju - HSPovčad kada im netko dokaže da nisu u pravu, i nema argumenata - kreće u vrijeđanje i otvorene napade.
A da si se prosrala - to nemožeš opovrgnuti
pozdrav |
|
|
|
|
 |
Sharon
Ukupno postova: 1469 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
Zaista - ne mogu... A ni ne želim. Uostalom, rekoh već: završila sam temu o probavi! |
|
|
|
|
 |
OsijekNepokoreniGrad
|
Zaista - ne mogu... A ni ne želim.
|
A ni nemožeš  |
|
|
|
|
 |
Sharon
|
Dijete, ovo "nemožeš" je prilično pogrešno za tako pismenu osobu koja meni svaki puta kaže kako sam glupa... Nije da prigovaram, samo moja (glupa) malenkost kod pametnih uoči ponekad greškice... Vjerujem da kad je netko pametan - mora tako djelovati. U smisao napisanog niti ne želim ulaziti - ionako ne bih mogla shvatiti tu dubinu misli...
Ionako smo se previše udaljili od teme... |
|
|
|
|
 |
Sharon
|
|
|
 |
OsijekNepokoreniGrad
|
Ovaj gore se toliko zapalio da mi može biti drago, jer shvaćam kako se, zapravo, on usrao od straha jer njegovi nemaju jakog kandidata za grad. ...
|
Da znaš čitati shvatila bi da moji ne postoje.
A najlakše je napadat kad nemaš argumenata - klasično HSP-ovski.
Svejedno - dokazao sam da si se prosrala i to nemožeš opovrgnuti! |
|
|
|
|
 |
Sharon
|
Mali, poslala sam ti odgovor koji je nestao - na to se odnosi moje pitanje. Ali, ne da mi se više baviti tobom jer ti je diskusija prejadna. Sve ti je tamo pisalo, a ne da mi se opet žvrljati da bi mi ti žvrljao nazad... Bez veze! |
|
|
|
|
 |
OsijekNepokoreniGrad
|
ne da mi se više baviti tobom jer ti je diskusija prejadna.
|
Ali istinita nažalost! Aj bok |
|
|
|
|
 |
Sharon
|
Sve lažeš, zlato moje, ali sad stvarno: ajd Bok! |
|
|
|
|
 |
Sharon
|
Što se događa s postovima? Ima pa nema?! Netko briše ili što?! |
|
|
|
|
 |
Leon Admin
Ukupno postova: 4122 Lokacija: space Spol:  Muško
|
Potovana, medjusobna prepucavanja spadaju u netematske poruke. Sve netematske poruke se nalaze u odgovarajucem podforumu - Offtopic.
Molimo vas i ostale sudionike ove i ostalih rasprava da se pridrzavate teme rasprave i izbjegavate medjusobna prepucavanja.
P.S. Pri vrhu stranice mozete pronaci i link na sustav privatnih poruka kroz koji ste obavijesteni o premjestanju poruka. |
|
_________________ --
Leon Linde
portal Osijek031.com |
|
|
 |
Sharon
|
Hvala na obavijesti, ali onda ste trebali izbrisati post osobe koja je meni prva počela pisati neprimjerene postove i stavljati unutra neprimjerene riječi. Ovako ispada nešto drugo... Diskusiju je upravo on pozicionirao na osobnu razinu. |
|
|
|
|
 |
Sharon
|
E, ovako je bolje. Stvarno... |
|
|
|