Autor |
Poruka |
zEE-kAY
Ukupno postova: 114 Spol: Žensko
|
dr. Lovric je prije bila u Domu Zdravlja. sad je njene pacijente preuzela dr. Cupec koja se ne cini losa, no nekako sam se vise stvari mogla dogovoriti sa dr. Lovric (+ kod ove nove se bijelo punjenje placa, dok se kod stare nije).
dal itko zna gdje se sad nalazi dr. Lovric i da li se njeni pacijenti mogu ponovo prebaciti kod nje?
hvala |
|
|
|
|
|
hihmih Ukupno postova: 225 Spol: Nebitno
|
prešla je u kontrolore stomatologa u hzzo ,koliko sam ja čuo ... |
|
|
|
|
|
zEE-kAY
|
tako sam i ja nest cula ali nisam bas shvatila o cemu se radi. dakle ona vise nema ordinaciju ?
ima neki dobar zubar u Osijeku kod kojeg se ne placa bijelo punjenje ?? |
|
|
|
|
|
Uma
Ukupno postova: 4727 Spol: Žensko
|
|
|
|
zEE-kAY
|
hvala
i steta |
|
|
|
|
|
paperje
Ukupno postova: 794 Spol: Žensko
|
moj zubar je savršen i bijela plomba se plaća 50 kn. mislim da kod svih moraš barem toliko platiti. nema džabe ni u stare babe |
|
_________________ ne moras biti super-optimist, ali ako na sve gledas crno, za tebe sunce zalazi vec ujutro |
|
|
|
zEE-kAY
|
|
|
|
vlale
Ukupno postova: 392 Lokacija: os Spol: Žensko
|
paperje je napisao/la: ›
moj zubar je savršen i bijela plomba se plaća 50 kn. mislim da kod svih moraš barem toliko platiti. nema džabe ni u stare babe
|
koliko sam čitala o toj temi, HZZO pokriva trošak biljeih plombi na prednjim zubima (1, 2 i 3), ostalo se plaća ako želiš, samo UVIJEK za to treba dobiti račun od stomatologa, jer inače stomatolog tu zaradu sprema u džep...ali neki zubari ne naplaćuju bijele plombe uopće...a neki naplaćuju i na prednjim zubima... |
|
_________________ I've got plenty of common sense!
I just choose to ignore it. |
|
|
|
Uma
|
|
|
|
zEE-kAY
|
a tvoj zubar je?
trazim nekog provjerenog kod koga bi se potencijalno mogla prebacit |
|
|
|
|
|
paperje
|
Josip Čes, divota od čika zube. ordinacija mu je u Radićevoj 50, iznad pizzerije Sandro
283 948 |
|
_________________ ne moras biti super-optimist, ali ako na sve gledas crno, za tebe sunce zalazi vec ujutro |
|
|
|
zEE-kAY
|
zahvaljujem. provjerit cemo ga |
|
|
|
|
|
Uma
|
zEE-kAY je napisao/la: ›
a tvoj zubar je?
trazim nekog provjerenog kod koga bi se potencijalno mogla prebacit
|
moja je trenutno na trudničkom, Ivona Bambir, ali zamjenila ju je (nadam se da Ivona nece ovo procitat ) jedna mlada koja je još bolja, zove se Tajana ali sam zaboravila prezime, predobra je,jako sam zadovoljna, radi tamo kod hotela Željezničar u ambulanti. |
|
_________________ Moj grade pored Drave...... |
|
|
|
Ženska_glava
Ukupno postova: 596 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
jel taj dr. Čes privatnik il ima ugovor s HZZO-om?
I kakva su iskustva s njim? i meni treba hitno novi zubar, moja zubarka ošla u mirovinu. |
|
|
|
paperje
|
Ženska_glava je napisao/la: ›
jel taj dr. Čes privatnik il ima ugovor s HZZO-om?
I kakva su iskustva s njim? i meni treba hitno novi zubar, moja zubarka ošla u mirovinu.
|
čes je privatnik koji ima ugovor s HZZO-om. bez problema otvoriš karton |
|
|
|
|
|
|