Autor |
Poruka |
Bastro Ukupno postova: 154 Spol: Nebitno
|
Dakle ono jučer u dvorani je bio spektakl. Stari Kerže i neka nesretnica jučer su u dvorani, kao službeni spikeri, briljirali. Ekipa je vrištala od smijeha na prosere tipa "Argentina, Australia and Romanina haven't points" i slične, kojih ne da nije falilo, već su potpuno bacili rukomet u drugi plan.
Kod nas uvijek sve cirkus... |
|
|
|
|
|
Bastro Ukupno postova: 154 Spol: Nebitno
|
Dakle ono jučer u dvorani je bio spektakl. Stari Kerže i neka nesretnica jučer su u dvorani, kao službeni spikeri, briljirali. Ekipa je vrištala od smijeha na prosere tipa "Argentina, Australia and Romanina haven't points" i slične, kojih ne da nije falilo, već su potpuno bacili rukomet u drugi plan.
Kod nas uvijek sve cirkus... |
|
|
|
|
|
The Kid
Ukupno postova: 111 Spol: Nebitno
|
Ta nesretnica je Blaženka Alerić, supruga od Dražena Alerića, bliskog suradinka po nepotizmu poznatog HNS Vrdoljaka. Negdje na 031 portalu nedavno je Vrdoljak spomenuo istu kako je nositelj državne nagrade "Zlatni Mikrofon" osvojenoj u falsificiranoj anketi, dakle nagrada nije od struke niti od publike.
I ja sam sa ekipom vrištao od smjeha. |
|
|
|
|
|
vjexa
Ukupno postova: 63 Spol: Nebitno
|
e to me baš zanimalo, tko je odradio taj dio??
nadao sam se nečem i nekom kvalitetnijem ali ništa.... |
|
_________________ here's to alcohol, the cause and solutions of all life's problems! |
|
|
|
Mladjo
Ukupno postova: 2890 Lokacija: Madrid Spol: Muško
|
keržeu bi sigurno odgovaralo da je drugi jezik ruski sigurno bi se bolje snašao to je ta milićeva škola zasigurno zna sve jezike osim engleskog, NOOOOT! |
|
|
|
Svebor
Ukupno postova: 1672 Spol: Muško
|
eee... tako ti je to kada si tečajeve engleskog polagao u moskvi...
jel' itko gledao prijenos otvaranja prvenstva?!
mala brukica u obličju onog primorca, prevoditeljice, a i mustafa se uklopio u ozračje. |
|
_________________ "si quid novisti rectius istis, candidus imperti; si nil, his utere mecum." |
|
|
|
toma_os Ukupno postova: 99 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
|
|
|
faktor-x Ukupno postova: 447 Spol: Muško
|
|
|
|
Malisha
Ukupno postova: 378 Lokacija: Tenja Spol: Muško
|
...a koliko su vec puta naši rukometaši molili da ih ne zovemo tako... |
|
|
|
|
|
The Kid
Ukupno postova: 111 Spol: Nebitno
|
Treći dan spikerskog debakla. Puni ponosa i sigurnosti u sebe i dalje nas isti par predstavlja palankom koju je zapalo svjetsko prvensto! |
|
|
|
|
|
fuldstændigamok
Ukupno postova: 711 Lokacija: Behind you Spol: Muško
|
spikerski pakao |
|
_________________ L' essentiel est invisible pour les yeux. |
|
|
|
sale car
Ukupno postova: 1305 Lokacija: Grad na Dravi Spol: Muško
|
najjače mi je bilo kad smo igrali protiv španjolaca, citiram spikera: "vudri ga blaž!!!"
lacković je bio u napadu i srušio španjolca jednog... |
|
|
|
Loona
Ukupno postova: 3713 Lokacija: somewhere on Mars Spol: Žensko
|
neeee, još boljeje bilo kad je počeo vikati: U boj, u boj..!! Prestrašno.. |
|
_________________ Svako rješenje ima problem. |
|
|
|
smart Ukupno postova: 24 Spol: Nebitno
|
The Kid je dokazao da je polupismeni idiot. |
|
|
|
|
|
mia
Ukupno postova: 931 Lokacija: u muvingu Spol: Žensko
|
a kad je za onog mađarskog igrača (srbina, ne znam kako se zove) rekao : "..nekad srbin, danas mađar.." |
|
_________________ ..like the naked leads the blind.
I know I'm selfish, I'm unkind.
sucker love I always find,
someone to bruise and leaves behind.. |
|
|
|
|
|