Autor |
Poruka |
insomnia
Ukupno postova: 2665 Lokacija: Osijek-finally!!! Spol: Žensko
|
fairy je napisao/la: ›
Oh lord, pa ja sam totalni pacijent. Hodam okolo u tangama, čak i u cičoj zimi, ali samo zato jer mi slip gaćice ružno stoje. Iz istog razloga bih voljela vidjeti i uske bokse na partneru...mljac...rifle su mi uvijek preuske, zato što mi takve najbolje stoje...ok ne ispadne mi trbuh, leđa samo ako se sagnem...ne bole me noge od visokih peta, tu fazu sam prošla prije 100 godina...bol koju doživljavam prilikom čupanja obrva, depilacije brkova ili epilacije nogu i svega ostaloga više niti ne registriram, a torba...o bože, zašto ih ne proizvode veličine šatorskog krila da mi sve stane unutra? da, da pacijent...
|
Hihi.. |
|
_________________ Da se bojim skakavaca, ne bih bosa po livadi hodala! |
|
|
|
MacaPapucharica
Ukupno postova: 3162 Lokacija: tu. Spol: Žensko
|
insomnia je napisao/la ( Pogledaj post): ›
fairy je napisao/la: ›
Oh lord, pa ja sam totalni pacijent. Hodam okolo u tangama, čak i u cičoj zimi, ali samo zato jer mi slip gaćice ružno stoje. Iz istog razloga bih voljela vidjeti i uske bokse na partneru...mljac...rifle su mi uvijek preuske, zato što mi takve najbolje stoje...ok ne ispadne mi trbuh, leđa samo ako se sagnem...ne bole me noge od visokih peta, tu fazu sam prošla prije 100 godina...bol koju doživljavam prilikom čupanja obrva, depilacije brkova ili epilacije nogu i svega ostaloga više niti ne registriram, a torba...o bože, zašto ih ne proizvode veličine šatorskog krila da mi sve stane unutra? da, da pacijent...
|
Hihi..
|
@fairy, moj idol |
|
_________________ naivna k'o francuska sobarica |
|
|
|
1step2far
Ukupno postova: 3262 Spol: Žensko
|
Oooooo da, torbe veličine dnevnog boravka ja mnogo volem, tako da stvarno sve stane unutra, nikad ne znaš kad će ti zatrebati Perwoll ili kakva cjepanica za vatru zapalit.A istina je za depilaciju tj. epilaciju, više ni ne osjetim ništa samo čujem zujanje aparatića i predivne glatke nožice. I da, naravno DA (draga Fairy), ne volim obične gaćice baš iz toga razloga da mi se nedajBože ocrtavaju na uskim hlačama. Mislim da je vrijeme za kakav fan klub opsesivno kompulzivnog poremećaja kakav mi imamo, he he. |
|
_________________ Gola sisa je dobra sisa. |
|
|
|
Loona
Ukupno postova: 3713 Lokacija: somewhere on Mars Spol: Žensko
|
I ja ću se upisati..
Neki dan sam u Benettonu kupila košulju koja se između nogu kopča kao body.. ludnica.. više se ne zajebavam sa konstantim uvlačanjem košulje u hlače dok sjedam i ustajem.. fenomenalno! |
|
_________________ Svako rješenje ima problem. |
|
|
|
kudjaokomtiskokom
Ukupno postova: 252 Lokacija: Osijek Spol: Nebitno
|
Loona je napisao/la ( Pogledaj post): ›
I ja ću se upisati..
Neki dan sam u Benettonu kupila košulju koja se između nogu kopča kao body.. ludnica.. više se ne zajebavam sa konstantim uvlačanjem košulje u hlače dok sjedam i ustajem.. fenomenalno!
|
moja je ljubicasta, a tvoja? |
|
|
|
|
|
majaazdaja
Ukupno postova: 207 Spol: Žensko
|
da...cim trece rodim idem sise podstucat i dovest u red...borba protiv gravitacije |
|
_________________ zlo i naopacke |
|
|
|
Loona
Ukupno postova: 3713 Lokacija: somewhere on Mars Spol: Žensko
|
kudjaokomtiskokom je napisao/la: ›
Loona je napisao/la ( Pogledaj post): ›
I ja ću se upisati..
Neki dan sam u Benettonu kupila košulju koja se između nogu kopča kao body.. ludnica.. više se ne zajebavam sa konstantim uvlačanjem košulje u hlače dok sjedam i ustajem.. fenomenalno!
|
moja je ljubicasta, a tvoja?
|
uh, malo kasnim ali i moja je ljubičasta.. tamno ljubičasta.. |
|
_________________ Svako rješenje ima problem. |
|
|
|
|
|