| Autor |
Poruka |
|
magy Ukupno postova: 335 Spol:  Nebitno
|
glasaj za Hsu,jadni ljudi sa 800 kuna mirovine,pa ako nista drugo nek poni pobjede jel su posteno zaradili svoje mirovine radeci po 40 godina na cestama,gradnji a ovi novo peceni imaju 5 tisuca preko noci;-) |
|
|
|
|
|
 |
|
bejbe1 Ukupno postova: 1 Spol:  Nebitno
|
 Pa čemu takva panika? Da malo bolje poznajete političku scenu Osijeka i Hrvatske još lani, za vrijeme lokalnih izbora shvatili biste da će konačni ishod biti ovakav kakav je! I sad odgovor na pitanje tko je ispao blesav i politički neobrazovan! Al' su se isprosipali ovi iz sdp-a i coooo.
Neka ih!  |
|
|
|
|
|
 |
|
eseker
Ukupno postova: 649 Lokacija: moja radna soba Spol:  Nebitno
|
Molim te samo jedno, dušice, nemoj objaviti moje puno ime i prezime. To bi me uništilo do kraja. |
|
_________________ šorom šajke a niz Dravu čeze  |
|
|
|
 |
|
magy Ukupno postova: 335 Spol:  Nebitno
|
|
|
|
 |
|
eseker
|
|
|
|
|
|
 |
|
OsijekNepokoreniGrad
Ukupno postova: 724 Spol:  Nebitno
|
Skrenuli ste s teme a to su [CENZURA] mu [CENZURA] [CENZURA] za [CENZURA] i njegovi [CENZURA] glasači. |
|
|
|
|
|
 |
|
eseker
|
Slažem se. Rasprava prelazi u lično vrijeđanje.
HOĆEMO KRAMARIĆA!!!!!!!!!!! |
|
|
|
|
 |
|
mvarga
Ukupno postova: 731 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Ovo je spas za SDP i nadam se da će ipak skupiti dovoljno hrabrosti i reći bobu bob jer koalicija s HSP je bila neprirodna i neefikasna. Drago mi je jer se SDP spasio, a HDZ će ostati usran. |
|
|
|
|
|
 |
|
tonya
Ukupno postova: 2171 Lokacija: Nedođija Spol:  Žensko
|
Majko mila, ovo je jedan od znakova apokalipse.  |
|
_________________ Space: The final frontier
These are the voyages of the Starship, Enterprise
Its 5 year mission
To explore strange new worlds
To seek out new life and new civilizations
To boldly go where no man has gone before |
|
|
|
 |
|
Circa
Ukupno postova: 3149 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Otisao Djapic u Zagreb, pojeo jahace apokalipse i vraca se u Osijek... |
|
_________________ Ja sam srbin, ustaša, crnac, nacist, peder, jevrej i ne kupam se! |
|
|
|
 |
|
mariox
Ukupno postova: 685 Spol:  Muško
|
e na ovim izborima glasam za ZELENE....neće mi nitko barem ukrast glas ako ne izađem na izbore....vote green... |
|
|
|
|
|
 |
|
gaap
Ukupno postova: 2694 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
|
|
|
 |
|
MegaSmrT
Ukupno postova: 680 Lokacija: Osijek Spol:  Muško

|
Ma tužno. Čeljad če nestajati preko noći, a oglobane kosti nači če u Đapičevom dvorištu.  Taj če nas sve pojesti,*.
Osijek Najtužniji Grad. |
|
|
|
|
|
 |
|
gaap
Ukupno postova: 2694 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
|
|
|
 |
|
tempus031
Ukupno postova: 234 Lokacija: In Da House Spol:  Muško
|
Ajme koje li kratkovidnosti i gluposti osječke ljevice (čitaj SDP). Nakon prvih ponovljenih izbora mogli su sa svojih 5 mandata koalirati sa Šišljagićem i dan danas bi bili na vlasti, ali ne. Htjeli su biti i j*b*ni i pošteni, a ispali su samo ovo prvo. Kako im nije jasno da im nije konkurent HDSSB nego HDZ. Spali na 3 vijećnika, držali lojtre Đapiću, da bi im ovaj na kraju lansiro odjeb. Nikad oni više neće biti na vlasti, ali to je njihov problem.
A ovaj, nema s kime nije koaliro, samo da se zadrži u fotelji. Muka mi je onih koji su još uvijek uvjereni da je to za dobrobit grada. Najbolji ljudi ili su ga napustili ili ih je sam otjerao. Matkovića mi pritom uopće nije žao, znao je on s kim ima posla, ali nije imao sposobnosti oduprijeti se tome. Gradska organizacije na čijem je čelu, okrenula mu leđa i priklonila se magistru.
Ova kombinacija s hadezejom je po meni neprirodnija nego sve dosadašnje. Tek ćete sad vidjeti što je grabež. Stvarat će se dojam da Osijek dobiva više, a iz njeg će se isisavat sve što je moguće, skupo će to naplatit dr. Baletan.
Nažalost kako ste birali (većina), tako će vam i biti, bojim se još duuuuugoooooo! |
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|