Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Offtopic

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
la čupakabra

Ukupno postova: 208
Spol: Nebitno Nebitno
Upozorenja : 1
Post Postano: 18.12.2008. 23:05 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

nista mi se nije dogodilo . eto

i nemoj pisat DESILO ko isusa te molim

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
exHOP3on

Ukupno postova: 4356
Spol: Muško Muško
Post Postano: 02.01.2009. 5:31 
Naslov:  

a i sad ju čitaju mnogi i pitaju se koji ku ovaj baljezga? osijek031.com smile

Ukupno postova: 24
Post Postano: 02.01.2009. 11:40 
Naslov:  Re: Što vam se u životu najneobičnije desilo???

exHOP3on je napisao/la:
a i sad ju čitaju mnogi i pitaju se koji ku ovaj baljezga? osijek031.com smile

pa da..ni ja neznam sta su oni baljezgali..tj on je sjedio i mrmljo cak ni ne prica nista..bas mrmlja..i ostali u krugu također Šakon u glavu!

Loona

Ukupno postova: 3713
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 02.01.2009. 18:04 
Naslov:  

pumpkin je napisao/la:
Često mi se događaju čudne stvari, ali mislim da ništa nije slučajno.

Slažem se..

Ukupno postova: 20
Post Postano: 05.01.2009. 16:51 
Naslov:  

upisala sam pravo Rolling Eyes

davorccc

Ukupno postova: 1400
Spol: Nebitno Nebitno
Upozorenja : 2Upozorenja : 2
Post Postano: 08.01.2009. 10:51 
Naslov:  

tetija je napisao/la:
upisala sam pravo Rolling Eyes

Pametnog li čeljada.
Neznam dali da te žalim ili da ti se smijem.

Još mi se nije ništa čudno dogodilo kao neke pare na lotu.

Ukupno postova: 4727
Upozorenja : 2Upozorenja : 2
Post Postano: 11.01.2009. 16:29 
Naslov:  

Ćuka-Beketinci je napisao/la:
godina 1988. ..do rođaka iz amerika dobivam kartu za odlazak u afriku..juznu afriku..posto on nije mogao ici zamolio me da odm ja i na tjedan dana zavirim u taj cudnovati svijet..meni je to bio kao odlazak u ameriku jer ja jedino sto radim je obradujem zemlju..neemam novaca..znao sam i zadnje lipe daavat za put u osijek na utakmice..
i tako odlazim ja u afriku..tamo me cekao smjestaj,hrana,obilaza..smjesten sam u male kolibe
u kasne nocne sate jednoga dana izlazim iz te kolibice i cujem pjesmu i ples..prva bi mi pomiso trebala biti.. kako lijepo,romanticno,sretan narod.. al tog trena me obuzeo strah..to su pjesme tamosnjih plemena..tj koliko sam cuo to su ljudi plemena Surma..iz znatizelje sam se prikrao i nakon 5min hodanja sumom dolazim do nekakvog kruga uklesan u drvu..strjelica je pokazivala na mjesto gdje se to pleme okupljalo..na crtezu je bio taj krug strijelica i na strijelicu naboden covjek.. kasnije sam zasnao da je strjelica koplje... jezivooo
5 min nakon toga iz drveca i lisca skrivam se i gledam njihov ples..to je ples kao u filmovima..oko vatre uz mrmljanje a svi prekriveni preko lica nekakvim travama,granama i sl..ne vidis lice...sve namazano..s nekim tanjurima po sebi..
uglavnom gledam ja to..iako mi je dan prije jedan tamosnji doseljenik rekao da su vrlo cudni prema "obicnim" ljudima..al ja se nisam smatrao obicnim covjekom ..ja sam bogati zemljoradnik iz beketinaca..slavonac,hrvat.. i tako gledam ja..koljena mi klecaju..primicem ses to je blize moguce..kad odjednom jedan njihov crni sjedi u travi i bulji kao i ja..zapravo neznam jel gleda..koji kurac sad..jel gleas il zmiris..i raskezio se on..ja od straha nisam znao sta cu...1min tako stojimo i ja od straha brojim mu zube...al zamisli ti šoka,,ja mu zube brojim.. kasnije sam shvatio da neki sjednu sa strane u tu sumu i mole za neku obnovu.. covjek su uplasio mene.. a ja njega duplo ..pocme nesto moliti i klimati glavom..kao da boga zove..i udari kopljem par puta o kamen na koojem je sjedio.. pjevanje,bubnjevi,ples,,sve staje tog trena.. čitajucu ovo me trnci prolaze...zamislite uzivo.. nakon toga izvode me u krug.. i mrmljaju..a nakon toga donose uze i pokazuju mi uze koje je iznad njih a na njemu kosti u liscu..i kontam ja brale moj oce me okacit na to..ja pokusavam bjezat..zaustavljaju me i udaraju svi kopljima od kamen..odjednom oko mene njih.. jebote bog necu lagat 200...jednog pokusam udarit al udaram ja majke ti u nes tvrdo na njihovom licu..neku masku..2 min poslje sjecam se nekog napitka u posudici o lisca..i nekoliko sati sam u nesvjesti,,.,budi me sunce..rano ujutro..i sum lisca kao da kroz vjetar netko prica..i to 1m od zemlje na omci..al ne oko vrata nego struka..a oko mene kosti i zabijena komplja u pjesak.. jedno koplje mi upada u oci.. postavljemu je ravno ispod mene..da sam otkinuo spagu probo bi se..nekako sam se zaljuljao i skocio pokraj..
kasnije sam saznao..da je to ceremonija kad su ljudi na samrti..al stari..a ja bio mlad čeličan momčić .. dan poslje odlazim..pitate se ma brale kak to da ides.. Very Happy na putu kuci skontam da imam nesto u đepu..bila je to figura istog onog crteza na tabli.. koplje i na njemu probijen covjek...odma se sjetit zadnjih trenutaka iznad koplja ujutro u krugu..malo je falilo da postanem zapravo ta figura.. al ja sam cuka iz beketinaca..nisam obicni covjek i ta jebada im nije uspjela..stavljajuci mi to u đep htjeli su valjda da kad me nadu zabijenog da to saznaju svi..figuricom u mom đepu..poslje sam s figurice maknio koplje i skinio omcu.. i stoji mi u kuci uz isusov kriz.. ali samo figura..sretnog covjeka!u 20 godina pricu znaju samo neki ljudi kojima je tesko povjerovat..

ako ovako nastaviš bit ces bolji od brače Grimm!

Ukupno postova: 6329
Post Postano: 13.12.2010. 10:26 
Naslov:  

PEGY je napisao/la:
kakve to veze ima s temom?

Ne vidiš vezu?

Djecu učimo da budu iskrena, vrijedna i poštena. Sjeća li se tko zašto?

Skoči u forum: