Autor |
Poruka |
la čupakabra
Ukupno postova: 208 Spol: Nebitno
|
a jebote cim se vi bavite. nije bitna velicina, bitno je da se auto fino uparkira u garazu i zabije u zid |
|
|
|
|
|
Bojo
Ukupno postova: 1705 Spol: Muško
|
ma bitno je sudjelovat |
|
_________________ TIII ZNAŠ ŠTA JE ISTINA...........IMA...U OVOJ DRŽAVI....KO JE ZADUŽEN....ZA ISTINU !!!! |
|
|
|
ela
Ukupno postova: 2074 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
adebisi-jug2 je napisao/la ( Pogledaj post): ›
držimo se mi one stare...i sitno je bitno hehe
|
to po onome gurni prst u nos i ništa a gurni sad dlaku iiiiiii kihneš
na to se mnogi vade |
|
_________________ ne čini ono što želiš da ti čine,ukusi su različiti |
|
|
|
Bojo
|
ela je napisao/la ( Pogledaj post): ›
držimo se mi one stare...i sitno je bitno hehe
|
to po onome gurni prst u nos i ništa a gurni sad dlaku iiiiiii kihneš
na to se mnogi vade
|
ha brate mili treba se znat izvuć...kome se ne sviđa...neka ga ne dira i ne gleda,ako ga uspije nać i vidit...ehehehe...daj nećemo se više vrjieđat...dosta |
|
|
|
|
|
ela
|
ne,ne nisam vrijeđala,ni slučajno.... |
|
|
|
|
Bojo
|
ne,ne nisam vrijeđala,ni slučajno....
|
haha...ma znam...više sam ja sam sebe vrijeđao...nego ti...al malo neke šale,pošalice i doskočice su dobrodošle ...i skečevi isto...ehehehe...uh...šta mi je...raspoložen sam danas...koji k...ubit ću se...
ander maj ambrela ela ela e e e e ee...ispod mog kišobrana brana brana a a a aa...e svašta...bože pomozi
bok... |
|
|
|
|
|
ela
|
|
haha...ma znam...više sam ja sam sebe vrijeđao...nego ti...al malo neke šale,pošalice i doskočice su dobrodošle ...i skečevi isto...ehehehe...uh...šta mi je...raspoložen sam danas...koji k...ubit ću se...
ander maj ambrela ela ela e e e e ee...ispod mog kišobrana brana brana a a a aa...e svašta...bože pomozi
bok...
|
stvarno šta ti je danas jao ova ambrela će mi glave doći
mjenjat ću ovo ela u što bilo |
|
|
|
|
Bojo
|
|
bok...
|
stvarno šta ti je danas jao ova ambrela će mi glave doći
mjenjat ću ovo ela u što bilo
|
pa napiši bran...kao kišo-bran....ambr-ela...
ne znam...droga me uhvatila brate đutime...šalim se...
srce mi stalno kuca...a namjerno mu neću otvorit..dosadno je... |
|
|
|
|
|
majaazdaja
Ukupno postova: 207 Spol: Žensko
|
tamara ima najveceg!!!! |
|
_________________ zlo i naopacke |
|
|
|
MacaPapucharica
Ukupno postova: 3162 Lokacija: tu. Spol: Žensko
|
više puta sam razgovarala s legicama o tome i došle smo do zaključka da je sve ok ukoliko cura nije pogođena PVKom
PVK - prokletstvo velikog k****
ono, ako je prvi bio veliki pa drugi isto i tako...i onda kad se susretneš sa "prosjekom" padneš u očaj!!!
bolje bit djevica pa nemaš problema |
|
_________________ naivna k'o francuska sobarica |
|
|
|
insomnia
Ukupno postova: 2665 Lokacija: Osijek-finally!!! Spol: Žensko
|
MacaPapucharica je napisao/la: ›
više puta sam razgovarala s legicama o tome i došle smo do zaključka da je sve ok ukoliko cura nije pogođena PVKom
ono, ako je prvi bio veliki pa drugi isto i tako...i onda kad se susretneš sa "prosjekom" padneš u očaj!!!
|
Da, u pravu si. Teško je s velikog na manjeg se ''srozati''..
Imala sam frendicu koja je imala dečka koji je imao pišu veličine krokija (da, tako je, -krokija-).. Nakon njega je svaki bio macan, sam nek je bilo veće od toga |
|
_________________ Da se bojim skakavaca, ne bih bosa po livadi hodala! |
|
|
|
1step2far
Ukupno postova: 3262 Spol: Žensko
|
Ja ga nemam, ali ga dobijem i jako sam zadovoljna! Svi ševci su bili obdareni, fala onom čiki gore, da ne bogohulim. |
|
_________________ Gola sisa je dobra sisa. |
|
|
|
steam
Ukupno postova: 811 Lokacija: Zagreb Spol: Muško
|
Citat: ›
Francuzi se mogu podičiti s najvećim, a Grci s najmanjim kitama
DA JE dužina penisa oduvijek bila bitna to je opće poznata stvar, ali da smo toliko opsjednuti veličinom i širinom muškog spolovila da je to postala tema rasprava i nekih specijalnih konferencija i simpozija to vjerojatno niste znali. Naime, njemački Institut für Kondom-Beratung proveo je istraživanje u sklopu znanstvenog istraživanja o duljini muškog spolovila, popularnog zvanog penis, kita, kurac, piša...
Muškarci koji se hvale svojim dvadesetcentimetarskim alatkama očito su čuda prirode, jer po rezultatima stručnjaka iz Njemačke vodeći na ovoj zanimljivoj skali su vječni zavodnici - Francuzi. Prosječna dužina kite u Francuza je 15,48 centimetara. Na drugom su mjestu Šveđani koji ne zaostaju previše za "francuskim divovima" sa 15,36 centimetara.
Najmanji penisi su kod Grka. Prosječna veličina kod njih je svega 12,18 centimetara što je čak 3 i pol centimetara manje nego kod Francuza. Kako je istraživanje provedeno isključivo u zemljama članicama Europske unije, podaci o obdarenosti hrvatskih mužjaka nisu nam poznate.
Hrvate je istraživanje zaobišlo
Zanimljivo je napomenuti da su naši "najdraži" susjedi (tek) 18. na ljestvici te je slovenska kita u prosjeku dugačka 14,01 centimetara. Grci koji su plasirani na zadnje mjesto mogu "prodavati fore kako nije bitna veličina nego taktika" kako bi opravdali nesreću i prirodnu zakinutost. Ako jednog dana Hrvatska uđe u Europsku obitelj, istraživanje će se zasigurno morati ponoviti jer bi mi mogli pomutiti račune Francuzima i Šveđanima, barem tako tvrde domaći momci.
|
http://www.index.hr/xmag/clanak/francuzi-se-mogu-podiciti-s-najvecim-a-grci-s-najmanjim-kitama/416061.aspx |
|
_________________ --
Don't rub the lamp if you don't want the genie to come out. |
|
|
|
exHOP3on
Ukupno postova: 4356 Spol: Muško
|
|
hehehe... zbog tog mi bivša sad pizdi... stalno je nezadovoljna... |
|
|
MacaPapucharica
Ukupno postova: 3162 Lokacija: tu. Spol: Žensko
|
exHOP3on je napisao/la ( Pogledaj post): ›
|
hehehe... zbog tog mi bivša sad pizdi... stalno je nezadovoljna...
|
hehe, a zato je "bivša" (da ne budem baš grozna pa kažem da si ti zato bivši ) ???
uh, zločesta sam
on topic: voljela bih ja vidjeti te istraživače i ispitivače i te mjerne instrumente i to...
mislim, nekakav prosjek od 13-14cm mi je ipak neshvatljiv...
a možda sam samo imala sreće |
|
_________________ naivna k'o francuska sobarica |
|
|
|
|
|