Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Stanje u gradu

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
zen031
Ukupno postova: 1236
Spol: Muško Muško
Post Postano: 01.01.2009. 10:43 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Brale, s obzirom da post pišeš na Silvestrovo u 22 sata, ne sumnjam da ti je društveni život bogat i da si upoznat sa stanjem u gradu.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
Saar Kazaam Jr.

Ukupno postova: 94
Post Postano: 01.01.2009. 14:55 
Naslov:  

dragi zen031 to sve govori o stanju u gradu, a ne o društvenom životu pojedinca...
nekom je više muka govorit samom sebi: bit će bolje...
besplatan upad u dominu ili doček u excaliburu nije svakom pojam za izlazak... jednom moraš reći ne...

Post Postano: 01.01.2009. 15:32 
Naslov:  Re: stanje u gradu

Ovakooo... 99% ljudi koji su mi kukali da u Os nema ništa, da im je dosadno, da je ponuda katastrofalna itd, je, kada sam ih pitao kakav to oni tip zabave vole/žele/preferiraju, na kraju odgovorilo da ih zanima samo jedna vrsta zabave (npr.koncert) i to još samo nekih izvođača/bendova. Pa normalno da im je dosadno kad imaju usko ograničene interese.

A meni i mnogim mojim prijateljima se često zna dogoditi da kad pogledamo raspored događanja na ovom portalu da ne znamo što bismo izabrali. A što ponekad zaista nema ništa ili nema mnogo stvari u ponudi je najnormalnije, a i meni i mojima dobro dođe da malo odmorimo od odlaženja na društvena događanja.

Usput, poznanik iz Zagreba (rođen u Zg, živi tamo cijeli život) mi je prije 2 tjedna kukao kako je kod njih ponuda katastrofa i da mu je u Os 10x bolje bilo kad je bio u Kadilaku (!). Ja nisam mogao vjerovati.

Ako je nekom toliko loše ovdje-pa nek potraži svoju sreću negdje drugdje ili neka se posveti tome da nešto napravi da se ponuda poveća-a posebno ako primjeti da postoji veća skupina ljudi koja želi nekakav tip zabave-a taj tip zabave nije ponuđen u Os-pa hebemu nek prepozna poslovnu priliku i dugoročno ju realizira.

Men je ovdje dobro,ma što dobro-odlično. Ne zaboravimo i na prednosti Osijeka, ne naglašavajmo samo mane... Ovdje zaista možeš biti na svakom mjestu za cca.20 minuta i manje, dok oni u Zg mogu o tome samo sanjati, pogotovo zbog toga što je tempo života abnormalan, pa im nakon svega i nije do kulturnog uzdizanja, nego do spavanja (govorim iz iskustva stotinjak svojih prijatelja/kolega s faksa).

Sve ima svoje mane i vrline, crnu i bijelu stranu. Ko Kinder-jaje.
Baaa, ja se raspisah...Very Happy

E da, Sretna Nova!

p.s.ako mislite da je sad situacija loša proučite malo demografske trendove pa zamislite kakva će biti za 50ak godina (neki od nas s foruma će sigurno bit živi,doduše matori), kad se broj stanovništva u RH prepolovi...Sad..pa još kad počnu nicat džamije ko gljive poslije kiše..moć ćemo drmat dupetom po koncertima malo sutra! Hehe, bilo bi nam bolje da rintamo ko nenormalni, i da se više hebemo, dragi Hrvati i ostali...Smile

justice

Ukupno postova: 1371
Upozorenja : 1
Post Postano: 01.01.2009. 15:45 
Naslov:  

Saar Kazaam Jr. je napisao/la: ›
dragi zen031 to sve govori o stanju u gradu, a ne o društvenom životu pojedinca...
nekom je više muka govorit samom sebi: bit će bolje...
besplatan upad u dominu ili doček u excaliburu nije svakom pojam za izlazak... jednom moraš reći ne...

e ovo si odlično rekao...

zen031 je napisao/la: ›
meni i mnogim mojim prijateljima se često zna dogoditi da kad pogledamo raspored događanja na ovom portalu da ne znamo što bismo izabrali.

a ovo je definitivno jedna od većih gluposti što sam pročitao,ustvari još je bolja ova

pa još kad počnu nicat džamije ko gljive poslije kiše..moć ćemo drmat dupetom po koncertima malo sutra!

Post Postano: 01.01.2009. 16:12 
Naslov:  

Ovakooo... 99% ljudi koji su mi kukali da u Os nema ništa, da im je dosadno, da je ponuda katastrofalna itd, je, kada sam ih pitao kakav to oni tip zabave vole/žele/preferiraju, na kraju odgovorilo da ih zanima samo jedna vrsta zabave (npr.koncert) i to još samo nekih izvođača/bendova. Pa normalno da im je dosadno kad imaju usko ograničene interese.

tebi je taj ukus usko ograničen, meni je profiliran... samim time što znaš šta želiš, ne znači da si plićak...
po tvome gurman koji odbije jesti žive crve nije gurman, nego gadljiv čovjek... dvije strane iste medalje...

sretna nova i tebi i svima ostalima...

Post Postano: 01.01.2009. 16:22 
Naslov:  

Ok, profiliran ukus, to stoji, al onda moraš pristat na to da se 1x tjedno neće baš uvijek događat ono što je po tvom ukusu. Tako nešto bi mogao naću u NY, Parizu, Londonu, ali ne ovdje a niti u široj (jako široj) okolici.

Sviđa mi se usporedba s gurmanom, ali bih rekao da povremeno treba isprobati i crve, da bi znao što je zaista dobra hrana. Smile Pa ako 50% "crva" bude ukusno, a 50% ne, ja budem zadovoljan. Smile

Zadnja promjena: zen031; 01.01.2009. 16:27; ukupno mijenjano 1 put.

Saar Kazaam Jr.

Post Postano: 01.01.2009. 16:27 
Naslov:  

Ne pričamo o New Yorku lega, nego o Osijeku koji je bio alternativni grad otkako postoji, ja samo želim taj Osijek nazad... a ostali koji izlaze van zbog.... ne znam, samog izlaska van će se već nekako snać...

Post Postano: 01.01.2009. 16:34 
Naslov:  

Jasno da ne pričamo o NY, samo sam htio reći da bi si tamo netko s profiliranim ukusom mogao svaki dan nešto naći.

E evo bit će novi Teatar uskoro, mislim da će to bit nešto jako dobro, Jazz nije loš, Cad, Voodoo, United...Dani piva, blues i jazz fest, Oljk, Oljm... cijele godine ima nešto...

Zašto je, primjerice, na sva 4 koncerta (jazz, blues) na OLJK-u 2008. godine gledalište bilo poluprazno? Zašto je na Saski La Roo prije 2 godine bilo poluprazno? A ljudi po svijetu stoje u redovima da bi ju čuli?

magy
Ukupno postova: 335
Spol: Nebitno Nebitno
Zabranjen pristup
Post Postano: 01.01.2009. 16:56 
Naslov:  

Ovako.Osijek sa svoih 90 tisuca stanovnika je po pitanju infrastrukture dobar(znaci nije odlican al dobar je isto ok)
Diskoteke-ima ih po tvrdji.
Kafici-ima ih na svakom cosku,od Radiceve do Korza.
Trgovacki centri,ima ih i grade se novi.
Poslovni dom ili "Euro dom"bice hit Osijeka i okolice,sa multiplex kinima,kazalistem,dvoranama,poslovnim sadrzajima do kafica i restorana..
Ima cajki,oks,patika...rock ima ih..zabavne za starije ljude u 50 setima ima ih..hotel Royal..za svakog po nesto ima .
kina trenutno 2 ima i ona su prazna..vidicemo za multiplex kako ce biti(al mislim kao i sa ova dva na korzu)
da skratim...Osijek je ok grad,ima svega,od trgovina do kafica,diskoteka,zoo-vrt,kopika ljetom,fakulteti,srednje skole,kbo,domovi zdravlja,aerodrom,uskoro novi autobusni kolodvor,kazaliste predivno,trg krasan,OSIJEK JE LIJEP GRAD.uz odrzavanje fasada(sto je na gradu a ne na ljudima)grad je ponos Slavonije,kada sam bila u Pakracu i Lipiku pozelila sam da odem sto je prije moguce..zato svi sto pljujete i bacate komplexe svoje idite na 2 dana u Pakrac ili Daruvar pa vidite sta mladi tamo traze i sta im se nudi;NISTA!!,zato kazite hvala bogu sto zivite u Osijeku,kakvih mjesta ima Osijek je Berlin za njih..obisla sam gradova i u Hrv i Eu pa znam sta pishem..pozzz svim Osjecanima bez komplexa;-)

magy
Zabranjen pristup
Post Postano: 01.01.2009. 16:59 
Naslov:  

zaboravila sam samo dodati...promenada,od Esekera do mosta prema baranji,takva setnica i grad na rijeci bi pozelili svi europski gradovi,a Osijek to ima,i zelenilo i stambene sadrzaje uz rijeku...al,samo jos malo fasade srediti i grad je cista 10 na skali..bog!!

magy
Zabranjen pristup
Post Postano: 01.01.2009. 17:01 
Naslov:  

Saar Kazaam Jr. je napisao/la: ›
Ne pričamo o New Yorku lega, nego o Osijeku koji je bio alternativni grad otkako postoji, ja samo želim taj Osijek nazad... a ostali koji izlaze van zbog.... ne znam, samog izlaska van će se već nekako snać...
Nemojte misliti da je u NY sve lijepo i bajno,kao u Dubaiu(mnogi bi se iznenadili kada bi vidili drugu stranu dubaia,osobno mi je prijateljica bila u dubaiu pa je slikala drugu stranu dubaia..tako da nije niko savrsen niti covjek,niti grad,niti drzava..

exHOP3on

Ukupno postova: 4356
Post Postano: 01.01.2009. 17:57 
Naslov:  

jebote dubai...
men je Osijek dosta... ovi što se bune nek i dalje vise stalno po forumima i nek šute ak već ne žele izlazit... da žele našli bi si nešto, lijenčine...

Post Postano: 01.01.2009. 18:51 
Naslov:  

Ma Osijek je zakon... da se 10 x ponovno rodim tu bih se htio rodit. Smile

Zodijak
Ukupno postova: 543
Post Postano: 01.01.2009. 19:40 
Naslov:  

Do nedavno sam i ja kukao na Osijek. Ali kad vidim kako je dalje, ne bih se mjenjao nizašto! Što se tiče izlazaka, ok, i ja sam izbirljiv, ali eto, društvo mi je veliko i super su, tako da mi je dobro bilo gdje. JEDINO mi možda smeta malo, što se tu već svi znaju, svugdje isti ljudi, ali ebiga. A i u zadnje vrijeme vidim da su ljudi već puno otvoreniji, nema nekih tučnjava, seljaka i sl.

exHOP3on

Ukupno postova: 4356
Post Postano: 01.01.2009. 20:41 
Naslov:  

da, to istina, svugdje isti ljudi, iste face viđam na svakom otvorenom koncertu (dani piva, UFO, motorijada), no bar se zato osjećam sigurnije jer znam da ti isti neće radit sranja...

Skoči u forum: